Militar.nu's ravlygter er ikke bare almindelige ravlygter. De er professionelle EU-godkendt og CE-godkendt UV-lygter med en bølgelængde på hele 395 nm. Udover at lygterne viser dig ravet på stranden, så afslører UV-lommelygten også kokainrester, kæledyrsurin og pengesedlers sikkerhedsstrimler. Lygterne kan derfor bruges professionelt af både ravjægere, sikkerhedsfolk, hotelrengøring og bankpersonale. Derudover er lygterne designet i robust fly-aluminium, hvilket gør at den er så kraftigt bygget, at den holder til at du taber den igen og igen. Deruderover er lygten vandtæt, så den overlever at blive tabt i f.eks. strandkanten eller på asfalten. 
 
Find vores udvalg af kvalitetesravlygter her

*Ønsker du at have varen samme dag, så er du velkommen til at komme forbi Varde og hente den. Det er kun en mulighed ved aftalte tidspunkter. 
I nedenstående video kan du se en demonstration af vores lygter. 
Vi ønsker dig alt mulig held og lykke med din næste ravjagt!
Copyright 2017 © Militar.nu - Engdraget 20 - 6800 Varde - CVR: 38376942 -   E-mail: mail@militar.nu - Telefon: 60 15 00 40
 
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.