Susannah - Irland / Bytur i Dublin

Going out in Dublin

Nedenstående er steder jeg kan anbefale man skal smutte forbi, hvis man har planer om en aften i Dublin!
Dublin 2
 
Fitzsimons: Rigtig turistset pub beliggende i midten af Temple bar, så priserne er skruet i top, men stemningen er høj og der er både plads til en sving-om på dansegulvet, en god gang "fællessang" med bandet der spiller gamle klassikere som Wonderwall og så er der også storskærme med sport til de intereserede!
 
MessRS Maguire: Rigtig irsk pub indrettet i ægte pub stil! Super sted med masser af plads og bar på hver etage. Priserne er (eftersom location er ret perfekt) lidt halvdyre, men til gengæld er det et sted du kan møde mange sjove mennesker.
 
Club M: Lækker natclub med masser af liv på dansegulvet og hvis man svinger forbi en mandag er der ekstra billige drinks. Stemningen er i top og det er et yderst populært sted blandt irske unge.
 
Temble bar (the bar): Super fed pub med masser af liv. Der er ALTID mennesker, så hvis du lider at klaustrofobi bør du nok holde dig langt væk herfra og generelt bare holde dig væk fra hele området Temple Bar.
Priserne er desværre presset helt i top pga de mange mennesker - men kom alligevel, det er et kanont sted!
 
Porter House: Super sted med RIGTIG mange mennesker. Er kendt for sit store udvalg af øl!
 
Hardrock café: Ja i kender den jo, så jeg vil ikke skrive noget dybere! Priserne er perfekte (5 euro for drinks - bedre kan det vist ikke være) og der er altid mange mennesker, som er med på sjov og ballade.
 
Citi bar: It's warm, relaxed, cosy and central to everything else. Priserne er som priser nu er i denne del af byen :P
 
Dublin 1
 
Fibber Magees: Stedet man skal gå i byen en torsdag! Super billigt om torsdagen, og almindelige priser (måske en lille smule billigere) om fredagen. Hvis man vil møde en masse unge mennesker fra hele europa er det stedet man skal komme - stamgæsterne er nemlig IBM staff.
 
Woolshed: Skøn australsk sportsbar med masser af liv og glade dage! I weekenden er priserne rimelig avarage, men om torsdagen er priserne tilgengæld skønne og som ekstra bonus oven i hatten er der også karaoke.
Helt bestemt et sted der er værd at tage hen hvis du har lyst til at sjov aften i et afslappet miljø.
link:
 
For flere fede barer kig på hjemmesiden: www.dublinpubscene.com
 

Dublin 15

TGI Fridays: Egentlig er det en familie restaurant, men i midten af restauranten er der en fantastisk bar. Der er et kæmpe udvalg af drinks og øl til ok priser. Dette er stedet at tage for at få et par øl efter arbejde inden man fortsætter i byen.
 
The Bell: Irsk pub med masser af god øl og drinks. Stedet er et sted for både unge og "gamle" - de unge kan høre musik og danse i den ene ende og de "gamle" kan drikke og sladre i den anden! Nice priser og venlige bartendere.
Susannah Keller Finn | Dublin 2 - Ireland | Tlf.: +353877918605 | susannah.kellerfinn@gmail.com