27. August Sønder Stenderup Hjemme

Oprykningsfesten rykker nærmere!

 

Så gjorde vi det igen. 3 point på kontoen efter en solid gang indianerbold.

Det hele starter som det plejer. Formanden og holdets neger kommer til direktørtid. Og så er freden forbi i omklædningen. Santa Maria safe hands Tjallan overdynger os alle med fantastiske historier, der tydeligt efterlader Herskind med et stort smil, og et tegn på at han vil have flere epoker fra formanden.

Kampstarten nærmede sig og det samme gjorde balladen om trøjerne. To hold med to næsten ens trøjer kunne ikke skabe andet end ballade. Det betød at Tjallans BoYS var nødsaget til at spille i svedtrøjerne fra Fog. Tak til A®chilleus for at skaffe dem. Balladen bredte sig også til sidelinjen, hvor den eneste fremmødte Tjallan Girl og supersub Dunk udvekslede meget beskidte gloser mellem hinanden. Dette endte dog med en lykkelig slutning, da holdets helt egen Tjallans Girl hentede en ekstra T-shirt til Dunkens store tilfredshed.

Kampen startede og tempoet var helt fantastisk lavt. Kom igen Lorte! Der var klart overtag til Tjallans BoYS, men det udmøntede sig ikke i en scoring til holdets store frustration. Især ordvekslingen mellem den indskiftede ”jeg elsker farven rød” Nyberg og Lorte var ikke noget sidelinje-ansvarlig Coach Hul brød sig om. Dette fik de også at vide i halvlegen. Kom igen Lorte!

Safe Hands Tjallan viste desuden også stort overskud i løbet af 1. halvleg. En lang høj bold fra S.S.’ keeper kommer mod Tjallan. Og hvad gør vores altid sikre sidste skanse. Han lader bolden ryge mellem hænderne (sæbe!?) og lande sikkert ved fødderne. Der gik et sus gennem tilskueren, men vi ved alle at den mand har talent! Vi skal virkelig være glade for at have ham mellem stængerne.

2. halvleg startede som lyn og torden. Alle var klar på at revanchere den halvskidte 1. halvleg. Det betød 4-6 afslutninger af S.S. fra midten mod Safe Hands. Det bevidnede bare hvor tungt et pres der blev lagt imod dem. Trods presset skete der stadig intet med målscoreren.

Men da Tjallans BoYS fik hjørne råber Safe Hands til Man of the Match De Klauman at han skal stille sig ind foran deres keeper. Og konsekvensen af dette. Herskind smadrer den op i krogen med keeperens syn blokeret af en sikkert spillende Spielführer. Endnu engang viser Tjallan overblik og samtidig en grund til at det netop er ham som er formand for vores klub. Godt arbejde Tjallan og kom igen Lorte.

Hurtigt blev det til 2-0, da Dunken sparker den sikkert ind fra 2 meters afstand til fanfraktionens eneste girl store begejstring. Tydeligt at se hvem hun er fan af. Efter scoringen var der stor forvirring i opstillingen hos Tjallans BoYS. Dette førte til et reduceringsmål fra S.S. side. Skidt opdækning og ingen chance for Safe Hands.

Kampens største øjeblik stod Lorte for. Herskind bliver høstet på vores banehalvdel. Vores neger Uche fører bolden flot frem trods en lidende Herskind. Lorte modtager bolden tæt under mål og vælger at sparke bolden langt ved siden af. ”Jamen vi skulle stoppe spillet pga. Herskind var skadet og så ville jeg ikke score, for jeg vidste ikke om målet så ville tælle.” citat Lorte. Så på hele holdets vegne vil jeg godt sige: Kom igen Lorte!

Men sejren blev kørt hjem og nu er vi meget tæt på at sikre en oprykning. Derved lever vi også op til bestyrelsens forventninger der var sat inden sæsonstart.

Desuden blev det enstemmigt besluttet at Man of the Match skal have æren af at skrive kampreferatet. Så da jeg fik den fine titel i dag, får jeg æren af at skrive.

Søndag d. 7/9 kl. 10.10 står den forhåbentlig på oprykningsfest mod Hölderlin.

Vi ses på fort Kløveren

MOM, Spielführer De Klauman

 

 

Tjallans Boys