SKB Hjemme

Kampreferat: Tjallans Boys – SKB

Torsdag den 24. April skulle vi ud og spille den til dato vigtigste kamp i vores forenings historie. Modstanderen var SKB – et hold er weekenden før har banket SSG med 14-0, så på papiret var det modsatnder der mindst var lige så stærke som os selv. Det vidste sig dog hurtigt at det kun var på papiret – de var, mildest talt, en flok inkompetente bonderøve der ikke kunne kende forskel på op eller ned. Efter et kampoplæg hvor coach valgte at gamble lidt og lade de store profiler, Ulla og Herskind, starte ud (selvfølgelig startede super-sub number uno – Rimhoff, også ude)., gik vi igang med den sædvanlige opvarmning, og her må coach godt nok tilstå at han bliver mere og mere imponeret for hver kamp – det er simpelthen SÅ dejligt at se tøser.
    Kl. 17 gik den vigtige kamp så igang, og jeg må sige at vores ”frygt” for SKB viste sig at være fuldstændig uberettigt. De kunne jo ingenting med en bold – de var faktisk bedre til at sparke til vores flotte brune ben end de var til at sparke til bolden. Ja, som kampen skred frem viste det sig rent faktisk at vores største modstander var coach selv – ganske enkelt en pinlig præstation han leverede, hvilket han også godt selv var klar over og derfor valgte at give kvajebajre i klubhuset efter kampen. Ikke desto mindre skal det dog lige nævnes at der endnu ikke er scoret mål imod os så længe trekløveret har været på banen. Der gik alligevel lang tid før vi fik garnet – et tørt langskudshusg af prince som havnede helt oppe i krogen. Assisten stod lille for, et velkastet indkast som sjældent ses bedre i vores række – om det måske så var den eneste gode aktion fra lille i hele kampen kan man jo diskutere. Ihvertfald fik han ikk lige overbevidst coach om at han fortjener at spille på toppen. Alt dette skete i det 25. minut. Vi skulle have været foran med mindst 3-0 ved halvleg, men vi brændte et par rimelig store 100% chancer, men da vi er et hold synes jeg det vil være forkert af mig nævne nogle navne, er du ikke enig med mig i det Klauman!?. For at lade de inkompetente bonderøve tro at de stadig kunne nå det, valgte vi umiddeltbart at brænde disse chancer (hvor vi lige blev enige om at vi ikke nævner nogle navne, vel Klauman!?), og gå til halvleg foran 1-0. I halvlegen var jeg dog nødt til at give en lille opsang (primært mig selv). Udover dette forlangte jeg dog kun at vi fik scoret et enkelt mål mere, da knoldsparkerne på modstanderholdet jo overhovedet ikke var farlige, men med en klasse keeper som tjallan på mål skal modstanderne jo kun bruge en halv chance for at score. Derfor forlangte coach simpelthen et 2 måls forspring.
    2. Halvleg var da også kun 5 min gammel før Ulla sikrede sig en plads i start 7´eren til næste kamp, da han på en giftigt sparket frispark udplacere FC Zulu´s keeper, som, grundet det manglende talent over hele linjen hos FC Zulu, var chanceløs. 7 minutter senere valgte Tjallan dog at bekræfte den hypotesen om han ville lave et halvt drop. Utroligt at FC Tumpehøj kunne komme på tavlen, men vi havde vel ikke nogen mænd i nærheden af bolden og modstanderen, og derfor valgte modstanderen vel at sparke til bolden istedet for en af vores spillere. De kom dog aldrig næremere, og de sidste 17 minutter legede vi ganske enkelt katten efter musen med FC Tossestrup. Det var en fornøjelse at se – alle mand spillede meget flot (måske lige med undtagelse af coach), især Herskind var imponerende – du bliver simpelthen ved med at imponere, og jeg har allerede været nødt til at afslå 2 tilbud på dig fra klubber i bedre rækker. Grunden til at du ikke er blevet informeret om dette er at jeg ved at dit hjerte ligger 110% i Tjallans Boys BK. 2. halvleg var ikke særlig seværdig – mest pga. at modstanderne nede fra den lukkede bare løb, løb og løb og løb og løb  rundt som en flok forvirret kællinger uden stort set at rører bolden i hele 2. halvleg. Men vi satte den altså på cruisecontrol og kørte en sikker 2-1 sejr hjem.
    Den frygt vi havde for SKB viste sig som sagt at være fuldstændig uberettigt – de levede jo på vores få fejl. Det aller mest grinagtige og komiske den dag skete faktisk slet ikke på banen; nej det skete efter kampen da vi skulle til at have styr på vores væskebalance igen ved at indtage større mængder 27´ere nede fra Netto. Vi sad i en fin hippiekreds nød det gode vejr og snakkede om den veloverstået kamp. Efter 2 min kom SKB holdet gående forbi og en af dem sagde: ”Vi ses til oprykningsfesten!”....haha – som om vi vil invitere dem med til vores oprykningsfest!!! Tumper! For mig at se er der ingen tvivl om at det er et hold som ganske vidst nok kommer til at kigge opad – op imod nedrykningsstregen!
    Efter en god gang fællesbadning gik vi i klubhuset og spiste nogle flere 27´ere.