2.Juni 2008 Mædl FC Hjemme

Kampreferat: Tjallans Boys – Mædl FC

Mandag den 2. juni skulle Tjallansboys forsøge at rejse sig oven på det meget uheldige nederlag mod vitoria i sidste runde, men alle på holdet var også klar over at det ikke ville blive nogen let opgave, da vi kun har forholdsvis svære kampe tilbage inden sommerferien. Vi havde også et par af vores store profiler som oversiddere – Wessel, Herskind og Becks, alle spillere som kan afgøre kampe selvom vi spiller dårligt, så derfor var det ekstra vigtigt at vi som hold spillede en rigtig god kamp Det blev også en svær kamp, hvor alle mand måtte gi sig 110%, og varmen gjorde det bestemt heller ikke lettere for nogen af holdene. Grundet varmen var det også en meget let gang opvarmning man så fra Tjallansboys.

Efter kampstart stod det meget hurtigt klart at det faktisk var et af de bedre hold vi havde mødt; her tænker jeg specielt på hvor gode boldspillere de egentlig var. Så det kom lidt bag på coach at de faktisk ikke ligger højere placeret i tabellen. I de første 10 min skulle begge hold lige se hinanden lidt an, så der var ikke rigtig så meget action. Som vi kom længere og længere ind i kampen lykkedes det dog tjallansboys at blive mere og mere dominerende, dog uden at blive helt farlige. Så der var stadig en vis nervøsitet hos alle på holdet da det jo ikke er nogen hemmelighed, at vores helt store kendetegn de første kampe har været vores ineffektivitet – det var der dog heldigvis 2 mand der ville anderledes! Så da vi, midt i halvlegen, fik frispark på mæld´s banehalvdel lagde hippi E bolden rigtig godt til rette og tyrede et hårdt fladt skud ind mod mål, hvor frække Uche stod placeret helt korrekt, og han kunne let nette til 1-0. Det gav lige lidt mere luft til hele holdet, og alle gav den straks lige 10% mere og vi blev endnu farligere og kom endnu længere frem på banen – ja, det er utroligt hvad psyken betyder i moderne fodbold i dag. Derfor skal det også lige nævnes at vores så udmærket anfører Klauman har valgt at hyre en personlig mental træner. Der er mange der har grint lidt ad ham pga. dette, men vi må alle æde vores ord igen – i går gav det virkelig bonus; du spillede en meget stor kamp Cap. Nu stod der som sagt tjallansboys på det hele og det gjorde der egentlig resten af halvlegen. Så efter ca. 20 min. kastede Casper safe-hands Tjallan Tjellesen et langt udkast op mod målscore Uche – Uche bruger lige lille som bande, får bolden igen, snyder en mand og banker den så op i det lange hjørne! Et mål af høj international klasse, og uden tvivl det bedste af de 10 kasser han nu har puttet ind. Det skal også lige nævnes at det var lidt synd for Tjallan som gerne ville ha haft en assist på målet. Uche fortsatte sit one man show og allerede 5 min. efter står han med bolden i mædl´s felt igen. Mædl ser ingen anden udvej end at stoppe ham med ufine metoder, og de begår et klart straffe imod ham. Her vælger Klauman at være sit ansvar som Cap bevidst og han vælger at gå til bolden.
 Der er fuldstændig stilhed på hele kløvermarken i sekundet op til sparket – sekundet efter han har skudt bryder hele holdet og alle fra tjallans girls ud i vild jubel – Klauman havde med et hårdt og præcist skud udplaceret mædl´s målmand! Virkelig fortjent at Cap. kom på tavlen i denne kamp (lidt ærgerligt at han ikke fik væddet med lille). Vi tror alle at vi bare sætter den på cruise control og køre den hjem til halvleg med 3-0, men mædl ville det desværre anderledes. En dårlig clearing fra Hul, lige ud til en modstander, fører til noget der kunne ligne et skud mod mål, men i stedet er en genial frispilning til deres bedste mand – og han tøver ikke et sekund med at jerne den op i nettaget, uden chance for safe hands. Citat fra Tjallan "Han skød fandme hårdt!" Derfor går vi til pausen med en 3-1 føring, hvilket egentlig var et meget fair resultat. I halvlegen prioritere Uche at det er vigtig at de ikke kommer på tavlen igen, da de i så fald vil kunne lugte blod. Vi bliver alle enige om at vi vil kæmpe for at det ikke skal ske.

I 2. halvleg formår vi desværre ikke at holde samme høje niveau som vi havde i 1. halvleg. Derfor bølger kampen lidt frem og tilbage, men så sker det der simpelthen ikke måtte ske – mædl får reduceret til 2-3. Denne gang mister Ulla bolden på et lidt uheldigt sted på et tidspunkt hvor hele holdet er på vej frem. Deres spiller laver noget der minder om et skud mod mål men igen viser sig at være en genial frispilning, han kan bare sætte en inderside på. Det gør han desværre og tjallan er chanceløs. Derfra kan man godt tale om et mindre pres mod vores mål, uden dog at mædl kom frem til de helt stor chancer. Heldigvis ville vores super-sub det anderledes, og ca. 15 min. inde i halvlegen erobrer han bolden nede ved vores eget hjørneflag, kigger lige op en enkelt gang, slår en lang, præcis aflevering (uden tilløb) op mod Uche som er fuldstændig fri. Uche spurter ned mod mål og svigter selvfølgelig ikke og gør sig selv til dagens hattrick hero. For lige at ligge det sidste pres på mædl laver vi en lille taktisk justering og sætter Klauman helt frem i stedet for Uche (Så kunne Uche også fortjent blive hyldet fra banen). Klauman havde jo endelig fået hul på bylden, så derfor valgte vi at udnytte os af det, og vi skulle lige se om vi kunne få et mål mere ud af ham. Der kom desværre ikke flere mål fra hans fod denne dag, men han var dog en konstant trussel mod mædl´s forsvar, så jeg kan godt garantere at det ikke er sidste gang vi ser Klauman helt fremme. Derfor tror jeg også at mædl var glade for at høre slutfløjtet og få et resultat som jeg mener de kan være godt tilfredse med.

Efter kampen skulle vi have afgjort stemmerne som fordelte sig således:

<!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->Uche tog fuldt fortjent, sig af ¾ af de 12 stemmer (dvs. 8 Lorte Thomas). Dette betyder at vi kan forvente os 2 kringler hver til næste kamp, da Uche både skylder kringler for Hattrick og det høje stemme antal.

<!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->Klauman tog med sit flotte mål sig af 3 stemmer, blandt andet en stemme fra fanklubben Tjallans Girls. (Han har sgu et tav på de damer)

<!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->Den sidste stemme fik en bund solid Christian ”Hul” Hansen vandt 11 ud af 10 hovedstøds dueller i løbet af kampen.

Derudover havde vi også en kåring i dagens anledning – vi skulle have kåret sidste måneds spiller. Det blev et tæt løb mellem alderspræsidenten (Herskind) og Lorte Thomas. Efter den afgørende stemme fra Herskinds selv løb Lorte Thomas af med sejren med 4 stemmer mod 3. Afgørende for sejren blev en bytur midt i Maj hvor Lorte Thomas viste stort overskud, og først hjalp Prince med en scoring og derefter ofrede sin egen dame til fordel for Formanden og Coach. Dette ville bestyrelsen gerne gengælde med en erstatningsgave som bevis på han blev Maj måneds spiller, så formanden og coach havde været i Orion (kommende storsponsor) og erhverve en hjælpende hånd (måske mere mund og andet) til mange ensomme nætter.
Blandt de andre stemmer i maj måned kan nævnes 2 på Becks for han sublime starfucker evner ( Hende fra VocaLoca). Derudover fik både Klauman, Hippie og Prince en enkelt stemme.

Slutteligt vil jeg på hele holdets vegne gerne takke alle de medrejsende fans – en speciel tak skal også lyde til fangruppen tjallans girls, som altid følger os i tykt og tyndt! En opbakning vil ikke kunne være foruden og sætter utrolig stor pris på.

Velmødte til næste kamp søndag!

/Coach

Tjallans Boys