23.Maj Vittoria Vitale away

Kampreferat: Vittoria Vitale – Tjallans Boys

I fredags (den 23. maj) stod vi over for klubbens hidtil vigtigste og største kamp. Vi skulle møde det andet tophold; Vittoria Vitale. Og lad mig starte med at sige at dagen også blev den hidtil sorteste dag i klubbens historie. Kampen var blevet flyttet til den lidt større kunststofbane, så det var med en del spænding vi gik ud for at varme op på den. Vi lærte dog hurtigt at bolden var rimelig hurtig på banen, og at man kunne få nogle grusomme hudafskrabninger hvis man faldt. Alle disse forhold var dog ens for begge hold, så der var ikke noget at komme efter.

Kampen startede lidt nervøst fra begge lejre, men det vidste sig hurtigt at det var 2 af rækkens bedre mandskaber der var oppe mod hinanden. Efter en nervøs start på ca. 10 min., kom der mere gang i løjerne – begge hold spillede godt og kampen bølgede frem og tilbage, dog med Tjallansboys som de farligste. Et giftigt hovedstød fra Becks på overliggeren, frække dribleture fra Herskind og et andet skud på stolpen, ja vi havde sgu chancen for at putte et par stykker ind, men skarpheden manglede i afslutningerne – som den har gjort hele sæsonen, frustrerende at se på som træner – meget endda! Vitorria havde selvfølgelig også deres del af spillet, og med et skud på træværket fra deres side viste de at de så sandelig også var med i kampen. Vi må desværre sige at da Herskind blev skadet efter ca. 15 min i 1. halvleg blev coach lidt handlingslammet og fik ikke lavet de taktiske ændringer hurtigt nok. Heldigvis blev Herskind rimelig hurtig klar igen. Vi gik til pausen med stillingen 0-0, hvilket var lidt ærgerligt da vi havde haft de klart største chancer, men ineffektiviteten var desværre alt for høj, så derfor var det ikke lykkedes os at komme på tavlen. Dog stod vi med en rimelig god smag i munden i halvlegen, og coach var sikker på at målene nok skulle komme i 2. halvleg. Så efter en god snak i halvlegen gik folk friske på banen igen til 2. halvleg.

2. halvleg startede desværre lidt sløvt fra vores side, og vottoria sad desværre lidt for tungt på kampen. Ca. 5 min inde i 2 halvleg fik vi dog skiftet Hippi E ind som sweeper, og det hjalp på defensiven. Hippi E spillede en stor kamp i forsvaret, og han var uden skyld nogle af målene. Ja, ca. 10-12 min. inde i halvlegen skete det der bare ikke måtte ske – Vittoria kom på tavlen til 1-0. Et ærgerligt bold tab fra, vores ellers udmærkede anfører, Klauman midt på banen imens hele holdet var på vej fremad satte et Vittoria kontra i gang. Et kontra de desværre scorede på, selvom om Tjallan ellers var tæt på at nappe den. Nu steg intensiteten en del, og Tjallansboys begyndte desværre at skændes lidt indbyrdes. Vi var dog bestemt ikke ude af kampen, og vi havde flere nærgående forsøg, men men men vi var, og er generelt, simpelthen for ineffektive. 4 min. efter scoringen til 1-0 fik Vittoria frispark ca 3-4 meter uden for feltet i deres venstre side. Dette lykkedes det desværre også for dem at banke ind. Man kan måske diskutere om muren og keeper stod helt rigtig placeret. I hvert fald smuttede bolden lige under Tjallan i Tjallans side af målet – ærgerligt for alle på holdet. Nu var det et sand stormløb ned mod Vittorias mål, vi pressede og pressede, men lige meget så det ud til at hjølpe, indtil Uche fik kæmpet sig fri på venstre kanten og med et sikkert spark over i det lange hjørne af målet fik reduceret til 2-1, og fik dermed også bragt spændingen tilbage i kampen. Vi skulle dog have point med hjem, så vi blev selvfølgelig ved med at presse på, chancerne var der også, men desværre var vi som sagt alt for ineffektive. Derfor lykkedes det desværre Vittoria at komme på tavlen endnu en gang til 3-1. Vi mistede bolden i et angreb og Vittoria slog et af deres mange lynfarlige kontraer, og Lille havde umiddelbart besluttet sig for at han ikke gad løbe med hjem, hvorfor vides ikke, men et mål kostede det i hvert fald. Meget ærgerligt idet han ellers havde spillet en rimelig god kamp. De sidste 5 min var det selvfølgelig frem med alt hvad vi havde, og efter et kæmpepres og lidt klumpspil lykkedes det os også at reducere en gang mere. Målet stod Herskind for. Meget fortjent at han fik lov at score lige inden lukketid – han havde spillet en sublim kamp, selvom han var lidt småskadet i lysken var han hele tiden en trussel for Vitorrias forsvar. Senere viste det sig også at han blev dagens mand med så mange stemmer at han kommer til at bøde for det med en kasse øl.

Når alt kommer til alt må vi desværre bare konstatere at vores egen ineffektivitet og de 3 personlige fejl kostede os sejren, og brød vores stime som ubesejrede. Brand-ærgerligt!

Efter kampen fik drukket en gravøl, og her mener jeg virkelig GRAVØL! Stemningen var en anelse trykket, og sådan skal det selvfølgelig også være lige efter man har tabt en topkamp, men nu er det vigtigt at vi kigger fremad og hurtigst muligt får lagt denne kamp bag os, så vi kan komme videre. Vi får chancen mod vittoria igen og næste gang lader vi den ikke gå forbi os, der vinder med mindst 2!!!

• Herskind fik 7 velfortjente stemmer (3 af disse var dog af damer som bare synes han var lækker)