Kampreferat Tjallans Boys – D7SIF
Mandag den 5. maj stod den på match day for de flotte fyre fra Tjallans boys igen. Denne gang var det D7SIF´s tur til at få øerne i maskinen – og jeg kan allerede nu godt afsløre at det gjorde de i høj grad!

Det var også den første match day i en ny måned, og det er selvfølgelig = kåring af sidstes måneds spiller. Ikke overraskende blev det vores sweeper: Peter Wessel. Han vist spil af høj klasse gennem de første 3 kampe; og fået ryddet godt nede i de bagerste rækker, spillet med stort overblik, deltaget i det fremadrettet spil, været stærk i luften, sikker i sin boldomgang og meget meget mere. Man må sige at han virkelig har fået spillet sig til en stamplads og er fra sin position manden med det store overblik – han er kort sagt holdets nerve! Alle disse evner er selvfølgelig vigtige evner at have på en fodboldbane, men de langt fra altafgørende. Den helt store grund til at han blev valgt er selvfølgelig hans rolle som væskebalanceansvarlig på holdet, og her er ord overflødige – 27´erne taler for sig selv!

Endnu engang, STORT tillykke Tordenskjold!

Kampen startede med et sand stormløb fra Tjallans boys, alle mand sad tæt i markeringerne – men det var bestem ikke noget dårligt hold vi var oppe imod. Lad det dog væres sagt allerede nu, det var uden tvivl den bedste kamp vi har spillet i denne her sæson; ja endda i hele klubbens historie. I det 15. minut gik det så som det plejer – vi kom på tavlen. Det var et super mål, Becks førte bolden flot op gennem midten, og spillede Uche helt fri foran mål. Uche kunne sagtens have sparket bolden ind, men uselvisk som han er valgte han spille Ulla helt fri inde foran kassen, og Ulla, som jo er blevet udnævnt til holdets STAR, svigtede selvfølgelig ikke. Senere i halvlegen havde vores STAR endda også et forsøg, som tog begge opstanderne, men desværre for vores STAR og resten af holdet trillede bolden lige præcis ikke over stregen og en modstander fik losset den væk. Der er 2 spillere, udover vores STAR selvfølgelig, der skal fremhæves for en rigtig flot første halvleg, det er månedens spiller som spillede en god første halvleg som sikker sidst skanse og derudover er det den altid flotte Becks, som altid forstår at overraske coach positivt med sit tekniske spil og sit meget flotte hår, ja, man må virkelig sige at styrken ligger i håret! Selvom vi spillede rigtig godt gik vi til halvleg ”kun” foran med 1-0, og selvom vi ikke havde givet så meget som et halv chance væk og sad fuldstændigt på det er man altid lidt nervøs som coach, man vil gerne lige have et eller to mål mere. Så vi lavede et par små justeringer, og gik flotte ud til anden halvleg.

Anden halvleg startede som første sluttede – der stod Tjallansboys på det hele, men målene udeblev desværre stadig. Coach er jo en mand af få ord og mange handlinger, så derfor gik der ikke meget mere end 5-7 min før han skiftede sig selv ind, og sagt kort: første gang han rørte bolden førte det til et mål! Efter en dødbold til D7SIF lykkedes det os at slå kontra. Coach spurtede alt hvad han kunne op ad banen uden bolden, alligevel så det ud til at Uche var ved at lunte forbi mig selvom han havde bolden med. Han fik dog afleveret inden han overhalede mig, og jeg havde bolden på kanten af feltet i fuld firspring, og et kort sekund overvejede jeg at skude på mål, men så kom holdspilleren op i mig, og i stedet sendte jeg en hård præcis 1. gangsaflevering ind til vores fremstormende STAR, som garnede for anden gang i kampen. Et verdensklasse mål. Derefter kørte Tjallansboys den sikkert hjem. Som nævnt før spillede vi vores bedste kamp hidtil, så vi sad simpelthen på det hele. Idet 49. minut ville vores super-sub (han er nok en af europas pt. 3 giftigste super-subs) også være med i festlighederne, så på et flot oplæg af manden med den bedste hår-dag, Becks, scorede han et flot flot mål. 2 min før tid blev der endnu en gang skrevet historie i Tjallansboys – det første hattrick. Hvem andre end holdets STAR kunne skrive dette stykke historie. Han satte foden på et flot oplæg af manden med den næstbedste hår dag – nej vent, tredjebedste, nemlig Prince. Både Prince og il capitano, Klauman, spillede også en flot kamp på kanterne. På disse positioner er vi virkelig godt besat, og coach står med et luksus-problem. Glemte selvfølgelig at nævne at manden med den næstbedste hårdag var vores super-sub; det var tydeligt at se at han lige havde gjort lidt ekstra ud af sig selv hjemme foran spejlet inden han mødte til kamp. Kampen sluttede med en 4-0 sejr, vi kunne godt have puttet lidt flere ind, men så længe det er 3 point kan vi jo ikke klage. Ikke overraskende blev holdets STAR og kampens spiller! Tillykke med det Ulla!

Lorte Thomas 6 stemmer

Prince 2 stemmer

Tjallan 2 stemmer

Hippie 1 stemme

Efter kampen fik vi rettet op på væskebalancen ved at indtage den obligatoriske 27´er, og den smager jo herligt! Vi havde i dagens anledning fået nyt omklædningsrum, så det var rigtig spændende at prøve noget nyt. Fællesbadet forløb som altid smertefrit, eller hvad Tjallan!? Nå, men nok om det!

Tak for en super kamp. Ses friske til næste kamp!