15.August SKB Away

SKB - Tjallans Boys

Arvefjendeopgør & afskedskamp for holdets dværg.

Der var til dagens kamp lagt godt med brænde i oven til en hårdt spillet kamp, da flere af SKB spillerne i ugerne optil kampen har spredt ufine rygter om spillerne fra tjallansboys. Blandt andet safe hands har været udsat for mange ondtungede rygter, så Tjallans boys var opsatte på at give SKB en pik i røven.

Det var dog Tjallans boys der i første omgang følte sig røvpulet, da de så banens beskaffenhed - et regulært mudderhul skulle der spilles bold i. Holdets to stærke teknikere Samba uche og samba herskind måtte efter 5 minuters spil erkende at det idag ville være svært at få blommen til at kører hurtigt imellem dem. Det var derfor vigtigt for holdet at Super sub og dværgen startede kampen godt med sikkert forsvarsspil og lange bolde fra bagkæden. Prince og Lorte var en konstant trussel på kanterne, men det var som om Tjallans Boys lige manglede det sidste foran målet, specielt topscorer Uche måtte flere gange se sine forsøg blive plukket af det der ellers lignede et udviklingshæmmet forsvar + målmand.

Efter 20 min spil kunne Lorte ikke klare det store pres fra tilskurer og fans og sender en vanvids tackling ind på en SKB spiller, og resulterer i klubbens første gule kort og penge i kassen. Sjovt nok skabte denne hændelse mere jubbel blandt spillerne end sure miner, hvilket kendetegner et tophold - det er ligesom når holdet er i byen: Lige mange hvor meget damerne sviner os til, har vi det altid sjovt.

Til trods for udvisnisningen sætter tjallans boys så på spillet, og efter 25 min spil sætter Usain "Herskind" Bolt fart på, og dribler sig fri på venstre kanten og smadrer den psykopat hårdt ind forbi en chanceløs SKB keeper. 1 - 0 til tjallans boys og bunke på herskind, ja tak.

I anden halvleg er det tydeligt at se at SKB er tilfredse med et knebent nederlag, så de pakker sig ved deres mål. Wessel kom ind i bagerste kæde og gjorde en god figur med site elegante og frække spil, klaumann spillede en flote 2 halvleg og var konstant farlig foran målet (altså vores mål). Uche må nok tage en enkelt eller to brændte chancer på sin kappe, da det ikke ligefrem var skarphed der prægede blommefanatikerens spil idag.

Det var stort set spil til et mål i anden halvleg og der var debut til Super sub Senior, som for folk der ikke har set ham kan beskrives, som en lille, teknisk god og hurtig angriber - lidt ala Messi.

Tjallans Boys havde problemer med at få lukket kampen, hvilket irriterede holdet, da vi vidste at et lucky punch for SKB kunne ske, men det sørgede safe hands, wessel samt dværgen heldigvis for ikke skete.

Tjallans boys presser mere og mere på, og 2 min før tid lukker super sub kampen, da han bryder SKB opstil midt på banen og styrter alene mod mål. Ca. 20 meter fra kassen vælger Super sub at sende boldet hårdt op i krydset og 2-0 til tjallans. Kampen er lukket ,og lille jelle løber i de sidste par minuter rundt og giver prøver på sit store repetiore med en bold. Han bliver bland andet snydt for et klokke klart straffe, da vinden/bolden/skyerne/støvlerne fælder ham inde i feltet.

Alt i alt en godkendt indsats fra hele holdet idag, og specielt bagkæden kan være stolte af

at holdet nullet i så vigtig en kamp, stærkt gutter.

Ulla og prince leverede en solid præstation, og banede vejen for uche og herskinds mange angreb.

MOM blev pygmæen, som nu drager mod varmere himmelstrøg. Han fik tilsnusket sig 5 stemme , skarpt forfulgt af safehands med 3, og Lorte Thomas, uche, og Tordenskjold som hver fik 1.

Vi ønsker den lille held og lykke med nete og jose i USA.

1.2.3 tjelle er en mur, 4.5.6 jelle han er lækker, 7.8.9 klaumann kysser mie.

Næste kamp er på endnu engang på udebane mandag den 25. august hvor vi tager kampen op mod D7SIF. I denne kamp kan vi 3 point, sikre os vores point nummer 42 og derved også en matematisk oprykning ifølge det udmærkede OPI. Så TjallansBoys håber på stor opbakning til denne kamp