21. April FC Düff Away

Kampreferat: FC Düff – TjallansBoys

Mandag den 21/4 skulle Tjallansboys forsøge at følge op på den flotte sæsondebut mod SSG. Dagens modstander var FC Düff. En kamp der bare skulle vindes, men samtidig var coach klar over at det ikke ville blive let, da FC Düff er et godt hold med mange gode individualister som alle kan afgøre kampe på egen hånd, og et hold som jeg er sikker på kun vil blive bedre og bedre efterhånden som sæsonen skrider fremad.

Bødekassen havde en fin start, da godt og vel halvdelen af holdet valgte at komme 1 minut for sent, derud over havde vores topscorer glemt shorts, så det må han selvfølgelig også bøde for. Der var afbud fra holdets to hypokondere (9 dage er umiddelbart ikke nok til at restituere i), og hippien – holdets læge, som klubben havde valgt at sende på numse kursus på Riget; i tilfælde af at nogle os skulle få skader på denne del af kroppen.

Under kamp oplæget var der nogle små taktiske justeringer i forhold til sidste kamp, og alle gav hånd på at vi lige ville gi den 12% mere end sidst. Dette kunne tydeligt ses på opvarmningen, hvor der virkelig blev gået til den, og Herskind virkelig gik forrest med hans fighter-hjerte. En fornøjelse at se! Vi kan alle lære noget at den indstilling, og det vil ikke gå ubemærket hen.

Kl. 17.00 sharp gik kampen i gang, og det var 2 nervøse mandskaber der lige skulle se hinanden an, så de første 5-8 minutter var præget af usikkerhed og en del klumpspil, og vi kunne hurtigt konstatere at det var et af rækkens bedre hold vi var oppe imod. Kampen bølgede frem og tilbage indtil det 10. minut hvor Tjallansboys fik tilkæmpet sig et hjørnespark. Ulla sendte et præcist indad skruet spark lige ind i panden på Becks, som lige fik fjernet guldlokkerne væk fra øjnene, inden han fik sendt et solidt og velplaceret hovedstød af sted mod kassen. FC Düff´s keeper var heldigvis ude af stand til at holde forsøget fra Becks – 1-0! Kampen var dog langt fra afgjort.
Der var desværre stadig en del klumpspil på den sidste tredje del af banen, men via et stærkt defensivt trekløver (Tjallan, Wessel og O.Hansen) dannede vi grundlag for den anden scoring som faldt i det 20. minut – vice anføre Prince opsnappede en løs bold og tøvede ikke et sekund med at banke den i maskerne. Bare 2 minutter senere mente Prince dog at han blev snydt for et groft frispark, og han beklagede sig til dommeren – men det hjalp selvfølgelig ikke. Prince; vi vil simpelthen ikke se det brokkeri til dommeren, og hvis du endelig skal gøre det så gør det dog ordentligt så du får gult kort og det skæpper lidt i bødekassen…tøs! Udover dette skal det dog nævnes at han hurtigt lukkede munden og i stedet overførte sin vrede til hans utrolig flotte (og meget dyre) støvler, hvilket resulterede i at han i det 26. minut spillede Rimhoff helt fri foran mål. Rimhoff svigtede selvfølgelig ikke og puttede den sikkert ind til3-0. Virkelig et mønster-angreb!
Der er ingen tvivl om at Rimhoff vil få en meget vigtig rolle på holdet i år – selvfølgelig fordi han er holdleder, en position han, grundet utallige kurser, er utrolig rutineret på! Derudover spår coach ham også en anden vigtig rolle, nemlig super-sub. Grundet hans skrøbelige lunger og det at han faktisk kun har en funktionel hofte, er han ikke i stand til at spille mere end ca.11 min. ad gangen. Vi ved dog at han altid er garant for en 120% indsats – det krydderet med hans sublime overblik og teknik gør ham til den super-sub der kan gå ind og afgøre kampe for Tjallansboys. En spiller vi er stolte over at have i truppen og en spiller der er frygtet af alle modstandere (endda også et par af dommerne har jeg ladet mig fortælle). Vi går til pause foran 3-0, dog stadig med en følelse af at den ikke er helt afgjort endnu, så efter en lille fællessang og et par taktiske ændringer gik alle mand friske ind til anden halvleg.
                      Igen i denne kamp viser vores taktiske ændringer fra halvlegen sig afgørende. 10 minutter inde i 2. halvleg havde vi garnet yderligere 3 gange til stillingen 6-0 på mål af Becks, Uche og Nyberg. Dette knækkede FC Dúff, og kampen var i realiteten afgjort. I det 36. minut blev Tjallan testet for første gang, men han vidste stor sikkerhed og fik afværget.
Dette startede dog desværre et mindre stormløb ned mod vores mål. Stormløbet varede dog kun i 2 minutter idet Rimhoff fik sat en effektiv stopper for det, da han rutineret placerede dunken foran bolden ved et frispark til FC Düff og dermed fik købt nogle dyrebare sekunder til Tjallansboys, og vi fik styr på organisationen igen og redet stormen af. Det stormede dog stadig, nu var det bare den anden vej, og i det 43. minut resulterede det i en scoring af Becks. Allerede i det 48. minut kom vi på tavlen igen til 8-0 ved Uche. I det 56. minut kom vores super-sub på tavlen igen – han var virkelig skarp i dag. Værd at nævne er det også at vores fighter nr. 1 havde 3. sidste fod på målet til 7-0 og næst sidste fod på vores sidste 2 mål. Det er altså anden kamp i træk at han træder i karakter i kampens slutning, når nogle af os er ved at være færdige. Uden at røbe for meget taktik kan jeg godt afsløre at jeg har en recept klar til hvordan vi skal slå SKB! I det 59. minut skete det der bare ikke måtte ske; FC Düff kom på tavlen, et ansvar skal selvfølgelig placeres, og det bliver uden tvivl placeret på skulderne at vores anfører – Prince. En let bold der bare skulle cleares kom ikke ordentligt væk og dumpede lige ned for fødderne af en modstander. På et godt hug fra distancen lykkedes det FC Düff at udplacere en ellers velspillende Tjallan i målet. I fodbold verdenen er der dog tvivl om Tjallan eventuelt har en lille skyld i målet, man har simpelthen bemærket at han havde meget travlt med at holde regnskab i bødekassen. Rigtig onde tunger påstår endda at han var ved at veksle en 100 kr. seddel til to 50´ere lige da skuddet blev fyret af; der er dog ikke kommet nogle offentlige udtalelser som enten kan be- eller afkræfte denne påstand, og da den langsomme gengivelse på TV billederne ikke viser det findes sandheden nok aldrig. Én ting er alle på holdet dog enige om – det der startede som en joke med at du skulle vaske dine handsker med brun sæbe inden kampen (fordi du synes det er sjovt!?! Det er det ikke – i hvert fald ikk længere!!!) hører op til topbraget på torsdag. Det ville faktisk være ok med os andre hvis du kan finde noget af den from frem du var i for 2 år siden i mesterrækken, tror du det er en mulighed?

Sket er sket, og vi må selvfølgelig se at få det mål ud af vores hoveder så vi kan fokusere på kampen på torsdag, hvor vi bare skal gå efter at score ét mål mere end de andre.

Efter slutfløjtet fik vi lidt saftevand inden vi tog en tur i fællesbadet.

Stemmerne fra kampen fordelte sig således:

Mikkel – en af europas pt. 3 giftigste super-subs – 3 stemmer

Uche – topscorer, ganske enkelt! – 3 stemmer

Becks – styrken ligger i håret – 2 stemmer

Peter – en del af 3 kløveret – 1 stemme

Nyberg – go´e ben – 1 stemme

O.Hansen – en del af 3 kløveret – 1 stemme.

Der er allerede kommet odds på kampen på torsdag, jeg vil dog mene at de er alt for høje på Tjallansboys, selvom det ikke er nogen hemmelighed at vi må undvære vores 2 topscorer, Uche og Becks (siden hvornår er en eksamen blevet så vigtig at den kan komme i vejen for en topkamp i række D-5!?), men vi har trods alt den store hjemmebane fordel som kan vise sig at blive udslagsgivende.

Slutteligt vil vi gerne takke alle de medrejsende fans, som virkelig bakkede os flot op, og håber på et lige så flot fremmøde på torsdag hvor vi virkelig får brug for fansene som vores 8. mand.