Avlshopper / Abildores Odessa - Solgt

 ABILDORES ODESSA - 1.KL.X

Abildores Odessa, Lemvig Dyrskue 2012
 
Solgt marts 2016.

Beskrivelse:
 Vi har importeret Odessa til Danmark vinteren 2011. Vi købte hende på grund af hendes kvaliteter, samt hendes unikke afstamning. Hun har fået 3 stk. afkom i Tyskland, er staatsprämienanterin i Tyskland 2007, hvilket er tilsvarende  en dansk 1.kl.  Derudover har kun aflagt køreprøve i Tyskland og bestået med gode resultater. Endvidere er hun kåret i 1.KL. på fløjen med 43 point, ved den danske hoppekåring i 2012.

Afstamning:
Odessa er efter hingsten Abildores Ecco som er kåret i 2.A og far til 6 ud af 6 1. klasses hopper. Faderlinien er baseret på de  britiske blodlinier,  Wells og Drakelaw. 


  Abildores Ecco - Kåret i 2.A                                    

Moderen er Highwood Serenade som også er kåret i 2.A med 41 point, kun 1 point fra 1. klasse! Hun er derudover blevet Junior cahmpion, Reserve champion ved Breamore show 1997. Highwood Serenade er ud af en unik renavlet Hose afstamning som udspringer sig i det gamle Wells stutteri. Moderlinien er helt unik grundet resultater i avlen såvel som showringen. Det bevidner både helsøskende og afkom herefter! 

 
Mor: Highwood Serenade 2.A                               Datter & helsøster til Odessa: Abildores Megan 1. kl

Helsøster til Odessa, Abildores Megan er kåret i 1.kl. på fløjen med 44 point og beskrivelsen:

Harmonisk og opmærksom hoppe af særdeles god type, der viser racens gode karakteristika. Kønt hoved med venligt øje.Særdeles tiltalende udtryk.Særdeles god bygning og en god overlinie.Velbyggede,men lidt fine lemmer. Bevægelsen er særdeles god og lige i skridt med god fremgriben. Særdeles god og lige travbevæglese, viser aktiv shetlandsponybevægelse og bruger sine led godt. Viser godt potentiale som fremtidig avlshoppe. Vist i rigelig kondition for alderen. Bedste junior. Æresroset fra Shetland Pony Stud Book Society.  

Highwood Serenade har desuden en helsøster som står i Norge. Hun hedder Highwood Serenity og har gjort det særdeles godt i avlen bl.a. med datteren Skattens Sissy som er udstillet flere gange i Sverige med 10 på typen


Highwood Serenity, helsøster til Serenade.            Skattens Sissy, datter af Serenity. 

Den berømte Wells Vasha er bl.a. at finde i afstamningen på denne linie. Hun er mor til hingste som Wells Supreme, Wells Topman og Wells Vijay som var en af de  mest indflydelsesrige hingste på Wells stutteriet. Derudover er Wells Vasha stamhoppe for stutteriets V-linien.


Soutley Tern                                                            Wells Vasha - Stamhoppe for Wells V-linie

Soutley Tern er også at finde på både moder og fader linien. Han er far til nogle af Drakelaw stutteriets bedste hopper og hingste. 

 

Shetl. EK 05-07-1998: II KL A
Shetl. EK 27-07-1983: II KL A
Shetl. EK 01-01-1980: I KL
Shetl. EK 01-01-1976: II KL B
Shetl. EK 05-08-1988: II KL A
Shetl. EK 13-07-2001: II KL A
 

 

Resultater:

Kåret i 1.Kl. med 43 p (9-9-9-8-8) nr. 1 af 8.

Hoppe af særdeles god type med et kønt  hoved og godt øje. Særdeles velbygget med et godt hårlag. Særdeles føre lemmer med gode hove. Bevægelsen i skridt og trav er god, men snæver fortil.  

Excelent type with a nice head and lovely  eye. Excelent conformation with good hair. Excelent limbs, good bones and good hoofs. Movement in a walk and trot is well, but close in front.

Dommer/Jugde: Anna G. Stevens, U.K. 

 

Lemvig Dyrskue 2012 - Nr. 3 af 6 med 22 point. 

Hoppe af særdeles god type, med et dejligt udtryk. God muskuløs overlinje og bagpart, dog lidt lang i midtstykket. Bagparten er velformet. Passende føre lemmer. Skridten er knap helt regelmæssig, men traven er god og aktiv. Meget betydelig hoppe. 

Staatsprämienanterin i Tyskland 2007.

Info om Abildores Odessa

Stambogsnr. S 3731
Født d. 17/5-2004
Opdrætter: Stutteri Abildore v/ Ulla Løje
Farve: Skimmel
Stg: 101 cm
Pibe: 15 cm.  
Afkom: Endnu ingen danske afkom
Martin & Kathrine Skov | Vindelevgård 99, 7830 Vinderup  | Tlf.: 30806264 | martinskov8@hotmail.com