D. 24-06-16
Tilmelding til hoppekåring er sendt afsted
 
Så er tilmeldingen til årets hoppekåring sendt afsted! Det blev til tilmelding af to hopper. 
 
Vi deltager med henholdsvis; 
 
5 årige Dike v't Kleine Weltje -
ue. Anne v't Kleine Weltje/Zenture v. Geldersoord
 
6 årige følhoppe  - Corlinda v. den Hartoghoeve -
ue. Windekind v.d. Amstelhof/Nelantines v.d. Groote Woerd
Føl efter Vihrsgårdens Pearl Plato
 
Vi glæder os, til en forhåbentligt god dag, og krydser fingre for at dommerne kan lide de dyr vi har valgt at stille for dem . 
 
D. 25-06-16
Veloverstået foling - en fin ny hoppe!
 
Tirsdag d. 14.06.16 kl. 19.45 folede Corlinda v. den Hartoghoeve et lille fint sort hoppeføl. Hun er blever døbt til SKOVGAARD'S CHARMING PEARL. 
 
 
 
Folingen gik lige efter bogen - og tog ikke meget mere end 5 min. I løbet af et par timer havde hun også været i mælkebaren og vi havde set der var gang i maven mv. 
 
Hun er det eneste føl, der ventes på stutteriet i år, men ikke desto mindre helt fantastisk. Vi kan ikke andet end at sige at vi er meget glade for hende. 
 
Hun er dejlig feminin, med god længe i kropspartierne og dejlig velrejst i forparten. Tilmed er hun ud af rigtig gode blodlinjer. 
 
 
M. Corlinda v. den Hartoghoeve har 3 x 1. præmie i NL 
F. Vihrsgårdens Pearl Plato er nærmest ubesejret på shows og har selv 1. Kl. Standart Champion samt Overall Champion. 
Mf. Nelantines v.d. Groote Woerd har flere gange 1. præmie i NL, og er selv preferent hingst. Han er far til et utal af top præmierede dyr. 
 
Nyd billederne af dette skønne føl. Se mere under galleri
 
 
 
D. 28-05-16
Gl. Estrup Dyrskue
 
Belesta Bomlund - Nr. 2 af 9 med 23 point og ærespræmie.  
 
Solen viste sig fra sin bedste side, da vi drog afsted mod Gl. Estrup fredag eftermiddag. Vejret viste sig at holde ved, så vi havde en helt fantastisk weekend i dejligt selskab, med gode resultater og pragtfuldt dyrskuevejr. 
 
Vi udstillede vores nu 16 årige hoppe Belesta Bomlund, i klassen for goldhopper. Årets dommerteam var Susanne Dahl og Christina Vihrs. 
 
Belesta blev oprangeret som, nummer 2 af 9 i et dejligt hold af goldhopper. Her opnåede hun fine 23 point, og modtog ærespræmie.
 
Skønt at være ejer af sådan en ældre hoppe, som trods sine 16 år, stadig kan gøre sig bemærket i showringen. 
 
Weekenden var præget af gode resultater for vores hoppe, samt super hyggeligt selskab med fællesspisning  blandt de udstillende avlere. 
 
Se flere billeder under galleri, samt beskrivelser på Belesta's egen side
 
D. 21-05-16
Farmfestival i Hurup
 
Vi deltog med 2 ponyer var var henholdesvis mor, Belesta Bomlund, og dattter Skovgaard's Beyonce. 
De opnåede begge to lidt skuffende 22 point, men vi solen skinnede og vi var i godt selskab, så alt i alt hvade vi en dejlig dyrskuedag. 
 
D. 21-04-16
Så blev sæson 2016 skudt igang!
Vi takker for de fine ærespræmier, rosetter og bånd som vi modtog fra flg. sponsorer.
Stutteri Bådsgård, Landbo Limfjord, samt Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. 
 
Og sikke en start vi fik! Som billeder antyder så havde vi en helt fantastisk start på sæsonen. Vi deltog til Unghesteskuet i Skive med vores 4 årige vallak Skovgaard's Bon Jovi. 
 
Årets dommerteam var Jane Lund, og Jette Møller Sørensen. 
 
Bon Jovi startede dagen ud i det første hold, da programmet var fastsat med vallak klassen og efterfølgende vallakfinale.
 
Bon Jovi blev sat på FLØJEN med 38 point, hvilket gav en billet til finalen. Her blev han udnævnt som DAGENS BEDSTE VALLAK. 
 
Senere på dagen modtog vi også prisen for DAGENS BEDSTE KLARGJORTE. 
En titel som jeg ( Martin ) er specielt glad for, da vi går meget op i at forarbejdet er gjordt ordentligt. 
 
 
 
Beskrivelse findes på hans egen side
 
Senere på dagen, skulle vores hestepige Laura deltage i Kustume mønstring. 
Laura og Bon Jovi var klædt ud som dressur ekvipage og Bon Jovi blev pyntet med hvide bandager og fletninger. 
 
 
Så nu kan sæsonen bare komme an, og vi glæder os allerede til vi skal afsted igen. 
Næste gang bliver til Farmfestival i Hurup, hvor vi deltager med mor og datter. 
Vi udstiller Belesta Bomlund og hendes to årige datter Skovgaard's Bon Jovi. 
 
 
Forberedelserne til årets største begivenhed er i fuld gang.  Nemlig den årlige Hingstekåring. Nerverne er begyndt at melde sin ankomst, og vi er så småt ved at klgge kronen på værket.
 
Vi deltager med svenske MacCloud, og håber at han kan opnå licens. 
 
D. 19-12-15
ÅRET DER GIK 2015
 
 
D. 31-10-15
SELECT SALE I Holland
 
Foto: Christina Vihrs
 
Vi har været afsted til Shetlandspony Select Sale i Holland, i den sidste weekend af Oktober. En årlig tilbagevendende auktion - hvor der i år var 100 ponyer under hammeren. 
 
Vi havde fornøjelsen af at være afsted sammen med familien Vihrs. En sjov og underholdende tur, med mange grin og fælles oplevelser vi vil huske tilbage på med et smil. 
 
Det blev også til en indholdsrig tur. Vi har længe været på udkig efter en sort hoppe mere, til vores hingst MacCloud. Men det skulle være den rigtige hoppe for os - og det synes vi at vi fandt i Holland. Helt impulskøb blev det dog ikke, da vi hjemmefra havde udset os to hopper i kataloget som vi var interesseret i.
 
Efter flere fremvisninger og snakke frem og tilbage i løbet af dagen, blev vi enige om at vi ville byde på Dike v. t' Kleine Weitje. 
 
En smuk sort hoppe på 5 år. Hun måler 98 cm på stang, og har fået et afkom i Holland. Vi synes at hun passer rigtig godt ind hos os, og må sige at efter hun kom hjem passer hun fint ind i flokken. 
 
Vi forsøgte også at byde på et meget velgående hoppeføl - desværre blev den solgt for næsen af os. 
 
Søndag var vi på stutteri rundvisning hos Stutteri Liebas - en god oplevelse med mange smukker ponyer. Alle betydelige og med smukke klassiske hoveder. 
 
Vi vil gerne sige tusind tak til familien Vihrs for en sjov tur, og til Karin, Wilfred og Lieke for ponykig søndag. 
 
Se mere fra vores tur her. 
Se mere om Dike og hendes afstamning her.
 
D. 10-10-15
MATERIALPRØVE 2015
MacCloud bestod med topresultat!
 
MacCloud has passed his test with 10 for temperament, and finally the second best test of the day. 
 
Materialprøven 2015 er nu veloverstået, hvilket samtidigt betyder at showsæsonen for vores vedkommende er slut. Gennem de sidste to måneder har vi trænet MacCloud for vogn ca. 5 gange om ugen,og hele vejen igennem har han bare være utrolig lærenem, og samarbejdsvillig!
 
Vi medbragte i lørdags vores 3 årige hingst, som skulle bestå sin materialprøve for vogn, forud for hans kåring næste år. Det viste sig at blive en sand fornøjelse, og en fantastisk måde at slutte sæsonen af på. 

MacCloud og jeg ( Martin ) fik aflagt en rigtig fin køreprøve, hvilket resulterede i at vi modtog en Rød roset og blev belønnet med 10 for temperament
 
Det viste sig senere på dagen at betyde at vi blev bedste kørte hingst, samt dagens 2. bedste aflagte materialprøve i Jylland. 
 
MacCloud opnåede følgende delkarakterer : 
 
Temperament - 10. Arbejdsvilje - 8. Lydighed for hjælpere - 8. Samlet 8,7

Skridt - 8. Trav - 8. Overgange og bøjning - 9. Samlet 8,3
 
Brug af hjælpere - 8. Nøjagtighed i figurerne - 9. Samlet 8,5
 
Ekvipagens stand, tilpasning og harmoni - 9. 
 
Tusind tak til Stutteri Lille Rosendal for den flotte ærespræmie som vi modtog.
Et stort tillykke skal også lyde Stutteri Horsemosen og avler Anette Thorshøj med dagens bedst aflagte prøve i Jylland. Også et stort tillykke til Nina Thybo som indtog tredje pladsen. 
 
Flere billeder og VIDEO kan findes under galleri. 
 
D. 03-10-2015
OKTOBERSHOW 2015
It has been a amazing day, we never forget!
 
Som altid er sponsorerne gavmilde, og mange stutterier, såvel som firmaer hav været velvillige til at sponsorere præmier til årets Oktobershow. 
 
''Traditionen tro'' - det er nu tredje gang vi deltager i Oktobershow for Welsh og Shetlandsponyer. Et helt igennem fantastisk show, hvor kvaliteten er i top og stemningen ligeså! I år var ingen undtagelse. 
 
Vi deltog i 1 års hoppeholdet med vores eget opdræt -Skovgaard's Beyonce.
Hun gik til en start på fløjen, men måtte se sig slået under oprangeringen, således at hun endte som nummer 2 i holdet med en super fin beskrivelse, og en billet til Junior Hoppe finalen. Her rakte det til en flot 8 plads, samt ærespræmie. 
 
Foto : Venligst af Helena Jørgensen fotografi
 
Vores svenske 3 års hingst deltog for 2. gang til show. Sidst han var afsted til Hingsteshow i foråret tog han fløjen, og blev sølvvinder i Junior Championatet.
Han kom altså med stærke titler i rygsækken, som nu skulle forsvares. Vi synes selv at han var i perfekt showkondition og derfor valgte vi at tage ham med igen. 
 
Og fantastisk nok - så gjorde han det! MacCloud tog fløjen i et meget spændende hold af 3 årige hingste, med en helt fantastisk beskrivelse og stor ros af dommerne. Fik bl.a. kommentarer som ; Særdeles god type, prima unghingst med fremtiden for sig.. 
 
 MacCloud - Dam. Kilbergets Miranda, Sire: Waulkmill Mactawish,
 
Senere skulle han i ringen igen for at dyste i Junior Championatet. Efter en ommønstring udnævnte dommerne ham som Junior Reserve Champion.
Det gav ham endnu en billet til BIS finalen. 
Finalen bestod af mange top dyr, som havde flere store titler med i bagagen. Men MacCloud viste med hans fantastisk bevægelse og type, hvilken unik hingst han er. Det betød at efter en spændende ommønstring og opstilling, hvor dommerne kiggede i noget der føles som en evighed,
udråbte de, MacCloud som BEST-IN-SHOW RESERVE 2015. 
 
He has a fantastic temper, and a very nice movement in walk and trot.  
 
Et kæmpe smil bredte sig i Kathrines og mit ansigt, mens vi modtog Laurbær krænse, vandrepokal, ærespræmie for Dagens Bedste Shetlandspony, samt ærespræmier for championattitlen. Mens ''Stand up for the champions'' blæste ud i højtalerne løb vi æresrunder, og publikum klappede og hujede.
En helt igennem speciel følelse, som vi indtil videre kun har oplevet har været tilstede ved Oktobershow. 
 
MacCloud - BEST-IN-SHOW Reserve 2015 
 
Et stort tillykke til alle udstillerne med deres respektive resultater. Kæmpe stort tillykke til Siv Nyland med BIS 2015 - en fantastisk lækker Welshhoppe. 
En kæmpe tak til Helle og hendes team for et fantastisk Oktobershow 2015.
 
En kæmpe tak til sponsorere af rosetter, ærespræmier og vandrepokal ;
Stutteri Fjordglimt, Stutteri Vihrsgården, Bredballe Blomster, Stutteri Hola, Egtved Apotek, og Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK.
 
Tak til fotograferne ; Helena Jørgensen, Aneka Kessen, og Stutteri Vihrsgården. 
 
Beskrivelserne kan findes på ponyernes respektive sider. 
Flere billeder fra dagen forefindes under galleriet. 
 
PÅ GENSYN I 2016!!..
 
 
D. 31-08-2015
VI FORTSÆTTER HVOR VI SLAP
 
Vi håber at kunne drive videre på bølgen blå. Derfor fortsætter vi hvor vi slap sidste gang - nemlig til Føl og Plagskue i Hurup. 
 
Vi har valgt at melde til til Fynboskuet, hvor vi deltager med Vetaranhoppen Belesta Bomlund og hendes føl, Skovgaard's Bentley. 
 
Vi håber at Bentley vil kunne indbringe et par point mere på dagen ,da vi synes han er super skøn, og samtidig håber vi at Belesta igen må vise sit værd i showklassen. 
 
Hele teamet er igen klar til show - denne gang til Fynboskuet! 
 
Derforuden er vi godt igang med forberedelserne til årets Materialprøve, som løber af stablen i Oktober. MacCloud har gennem et stykke tid været trænet i lange liner, og vi er nu klar til at han kan komme for vogn, hvilket vi håber at han kan komme senere på ugen! 
 
D. 16-08-2015
WHAT A DAY,
2 x first in class, 24 p (Maximum), best showmare of the day, and winner of BEST IN SHOW ( BIS )
Best groomed poni. 
AT HURUP YOUNGSTOCK SHOW
 
Som overskriften beskriver så havde vi en helt fantastisk dag til show igår. 
Desværre var vejrguderne ikke med os, så vi måtte rykke inden døre.
Årets dommerteam bestod af Ivan Tovgaard, Bent Christensen samt Anette stilling som dommersekretær. 
 
Vi deltog med vores stamhoppe Belesta Bomlund i showklassen, hendes hingsteføl fra i år, samt hendes et årige datter Skovgaard's Beyonce. Så man kan vidt godt sige at det var familien på tur. 
 
I dagens første hold for hingsteføl, skulle Skovgaard's Bentley til bedømmelse. Vo havde trænet en hel del, og faktisk gik træningen så godt at vi som det eneste føl gennemførte mønstringen helt uden mor i ringen. Vi synes selv han så rigtig godt ud, og forventningerne var der til en pæn placering. Desværre faldt han ikke i dommernes smag, og blev placeret som nummer 5 af 5. 
 
Se beskrivelsen her..
 
Team Skovgaard samlet på et billede.  
The mare is our 15 years old Belesta Bomlund,
with her strong colt foal out of Bart v.d. Reutersweide. 
 
Dernæst var det blevet tid til at 1 års hopperne skulle i ringen. Kathrine og Skovgaard's Beyonce udgjorde et super team, hvilket resulterede i at Beyonce tog fløjen i holdet, med en super god beskrivelse, og var dermed kvalificeret til hoppefinalen. Vi må indrømme at vores forventninger til denne hoppe var forholdsvis store, da vi selv mener at det er en super unghoppe.
 
Se beskrivelsen her.
 
Girl power makes Simply the best ! 
 
1st in class with 9-9-8-8-6, and then she got a ticket for the finally. 
 
Efter en god og velfortjent frokostpause, var vi spændte på at skulle i ringen med Belesta Bomlund. Hun er i år veteran, men vi synes selv at hun holder sig super godt, og til trods for at hun går med føl ved siden er hun i perfekt showform, og muskelsætningen var på plads. 
Martin fik leveret en super god mønstring med hoppen, hvilket dommerne kvitterede med fløjpladsen med 24 point og en super beskrivelse. 
Det gav efterfølgende en billet til showfinalen for følhopper, goldhopper samt 3 års hingste. Belesta var den eneste på dagen med 24 point, og da hun var helt på toppen denne dag, tog hun titlen som DAGENS BEDSTE SHOWHOPPE !
 
Se beskrivelse her.
 
1st in class with maximum point ( 24 p ) and bedst showponi of the day. 
 
Sidst på dagen skulle dagens hoppe -og hingstefinale afvikles forud for BIS-finalen. 
Spændingen var stor, men dog uden forventning til placering da der var en to års hoppe fra Betina Bøjsen, med 42 point. 
Men det skulle vise sig at Beyonce var på toppen, og skridtede fra dem alle i finalen, hvilket resulterede i at vi vandt hoppefinalen. Samtidigt var vi så heldige at modtage titlen som BEDSTE KALRGJORTE PONY PÅ DAGEN! En titel som vi er stotle af at vinde.
 
Videre til BIS-finalen skulle vi også, og Beyonce var stadig på toppen. Hun skridtede nærmest ind i himlen, og dommerne kunne lide hvad de så. Hun modtog derfor titlen som BEDST IN SHOW 2015 . 
 
 Best in show 2015 - Skovgaard's Beyonce, 1 years old filly
Dam. Belesta Bomlund, 1 class, 45 p, reserve champion
Sire. Sibrand van't Hoogeland, 2.A, licens in DK and NL . 
 
Vi er stolte af, at et afkom af egen avl går helt til toppen. Og samtidig stolt af hendes mor som udover selv at præstere til UG i ringen også beviste at hun avler super godt. 
 
Beyonce har faktisk allerede i indeværende år opnået ; 
Nr. 2 med 42 point, 23 point og fløj, 40 point og fløj, bedste hoppe, bedste kalrgjorte og BEDSTE IN SHOW! 
 
Tak for ærespræmier til Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK, Skovtursrytteren, samt for den vandrepokal som vi modtog. 
 
Et stort tillykke til alle øvrige udstillere med jeres flotte resultater. 
 
 
D. 10-06-2015
SOMMEREN FØLES ENDELIG PÅ VEJ
 
Sommeren føles endelig som om den er ved at få ordentlig fat.
 
Føllene stortrives, og bliver hurtigt store. Der er godt gang i græsset og alting er grønt.
 
Vores 3 års hingst Skovgaard's Bon Jovi fik vi kastereret for en måneds tid siden, da vi forventer at skulle bruge MacCloud som kommende avlshingst.
 
Vi kan dog glæde os over at Bon Jovi på ingen måder er blevet kastereret pga. hans fejl, men fordi at vi ikke selv skal benytte ham i avlen, da han er beslægtet til en del af vores eget.
 
Bedøm selv hans charme og skønhed - 3 år gammel :
 
Skovgaard's Bon Jovi, 3 years old gelding,
out of Belesta Bomlund, 1 KL, Rec. Champ and Sønderskovs Diskovery, 1 KL, Rec Champion
 
Se flere billeder under galleriet her.
 
D. 26-05-2015
SKOVGAARD'S BEYONCE STARTER
ÅRET MED STIL
 
 Skovgaard's Beyonce, 1 years old filly got 2 out of 14 mares, with 42 point.
 
Beyonce startede året ud til Føl & Plagskue i Skive. Hun deltog i 1 års hoppeholdet med 14 unghopper, og blev oprangeret som nummer 2 ud af 14 med en super beskrivelse, og 42 point. Samme point som fløjen i holdet. 
 
Beyonce got 23 point at Hurup show last weekend. We were so proud of her.
 
Senest i den forgange weekend, deltog Beyonce igen til Hurup Dyrskue. Kathrine var alene afsted, men hun og Beyonce viste at de var et super team, hvilket resulterede i at hun blev belønnet med 23 point, og mange rosende ord på vejen. 
 
Vi synes at hun udvikler sig rigtigt positivt. Hun er meget feminin og har massere af hårpagt som vi ønsker det, og udvikler sig rigtigt positivt i kropspartierne. 
 
Se beskrivelser på hendes egen side her.
 
D. 15-05-2015
ÅRETS FOLINGER ER VELOVERSTÅET
 
Årets folinger er nu veloverstået, hvilket i sig selv er en lettelse. Der blev til to sunde og velskabte føl, født med en uges mellemrum. Begge hopper klarer ''jobbet'' som mor super flot, og føllene nyder hinandens selvskab. 
 
Der blev til en af hver. Corlinda fik et smukt hoppeføl, som er navngivet Skovgaard's Contiki, og Belesta folede et fint hingsteføl, Skovgaard's Bentley. 
 
First foal of the season was a mare foal (Skovgaard's Contiki on your right hand ) and finally a colt foal ( Skovgaard's Bentley on your left hand. ) Both of them goes back to Libero v.d. Herstraktestraat, 1. præmie, and Simone v. Koxkampen . 
 
Se mere under  Opdræt og Føl 2015
 
 
D. 14-05-2015
HINGSTEKÅRINGEN GIK I VASKEN
 
Bedst som man går og glæder sig allermest til årets største begivenhed, falder ''drømmene til jorden'' . 4 måneders træning, fodring og forventning, måtte vi sande at vi måtte droppe vores drømme. MacCloud fik sig en ordentlig omgang forkølelse med snot og hoste. Så onsdag morgen tog vi i samråd med dårlægen beslutningen om at vi måtte droppe vores drømme om en ''kåret avlshingst.''
 
Næsten værre er det at årets bedækningsplaner, og forventningsglæde til næste års føl, må kastes i ringen. Så ligenu er vi i tænkeboks om årets bedækningsplaner. 
 
MacCloud ser blændende godt ud, og bliver helt sikkert kun bedre af at gå et år mere. Han må i stedet med et show til efteråret! 
 
D. 15-02-2015
MACCLOUD IS ARRIVED FROM SWEDEN
 
Vi er ikke for gode til at få opdateret hjemmesiden med nyheder og billeder. Det har vi som et beskedent nytårsfortsæt. Dog er der gennem den sidste tid været en hel del store nyheder at berette om, når tiden har været der til en update.
 
Som overskriften fortæller er vores store drøm gået i opfyldelse. Vores forhåbentige kommende avlshingst er indkøbt. 
 
Tusind tak til Bäckdalens Stutteri i Sverige, fordi at vi måtte købe denne hingst. Vi vil passe rigtigt godt på ham her i Danmark, og håber at han må lave nogle meget fine afkom!
 
Se mere på hans egen side her. 
 
Hele hjemmesiden har fået en generel opdatering. Der er opdateret under opdræt, nogle af ponyernes respektive sider, og under bedækninger. 
Tag et kig rundt på siden. 
 
 
D. 02-12-2014
NEW MARE IMPORTED AT OUR STUD
 
Meget er sket siden hjemmesiden sidst er opdateret. Men det betyder bestemt ikke at der ikke sker noget. Sidste skud på stammen er Corlinda van den Hartoghoeve - vores ny importerede 1. præmie hoppe fra Holland. 
 
Se billeder fra vores tur til Holland under galleri, samt flere oplysninger om hoppen på hendes egen side. 
 
Ponyerne er nu blevet installeret på deres respektive vinterfolde, og vi er så småt igang med traditionen tro ''året der gik'' og bedækningsplanerne for næste år. Følger inden længe. 
 
D. 04-10-2014
OKTOBERSHOW 2014
 
Et show af international karakter, kan vi vidst godt sige. Både på den ene og den anden måde, idet at showet dels er af rigtig professionel karakter, men derudover var der udstillere fra Østrig, Norge, og tyskland. 
 
Vi startede weekend med at vaske Odessa fredag formiddag. Derefter kørte vi sidst på dagen fredag afsted mod Stutteri Vihrsgården hvor vi overnattede samme med Aneka og Martine Kessen, Tyskland, og Louise Skovmose. 
 
Lørdag stod i showets tegn. Stemningen var i top. Musikken spillede, og welsh folkene var på pladserne med hver sit raslebæger! Så er spændingen og stemning på plads. Det kunne kun blive en dejlig dag! 
 
Vi var i ringen over middag, i et stort hold goldhopper. Vi synes selv at vi fik leveret en super mønstring på engelsk vis, foran dommer Kenn Scott. Desværre faldt hun ikke i dommerens smag, og hun blev oprangeret som nummer 7 af 7. 
 
En pony med megen karisma og udtryk. Her opstilling for dommer Kenn Scott. 
 
 
Hun var flyvende denne dag. Vi synes selv hun blev fremvist til UG denne dag. 
 
Skuffede eller ej, så kan man simpelthen kun blive glad af den stemning som det var at være til Oktobershow 2014 - PÅ GENSYN 2015. 
 
Hendes beskrivelse lød; Hoppe af god type med rigtig gode ben. Dejlig feminint udtryk. Bevægelsen i skridt og trav er god. Dog en smule vid fortil.
 
Vi var noget skuffede og uforstående overfor dette resultat. Men heldigvis så mange udover os selv hendes kvaliteter, og hun fik mange rosende ord med på vejen. 
 
Om aftenen var der oktoberfest hos Stud Fjordglimt. Igen var stemningen helt i top. 
 
Vi vil gerne takke Lisbeth og Helle for et fantastisk Oktobershow 2014. Tak til Fjordglimt Stud for at ligge hus til en kanon oktoberfest. Tak til Stutteri Vihrsgården for husly for både mennesker og pony Sidst men ikke mindst tak til alle vores dejlige venner fra nær og fjern for en super hyggelig weekend. 
 
Stort tillykke til alle der vandt championat titler mv. På gensyn i 2015! 
 
D. 13-08-2014
Hurup føl- og plagskue
 
Bedre semt end aldrig. Vi er ikke for gode til at få opdateret hjemmetiden. 
Men vi havde en rigtig dejlig dag i Hurup. Dommerne var i år Allan Vihrs og Henning Lund. 
 
Vi deltog med Skovgaard's Beyonce(Sibrand van't Hoogeland/Belesta Bomlund) i føl klassen. Hun blev placeret som nummer 3 ud af 5 med en positiv beskrivelse. Dog fik hun en bemærkning om at hun stod lidt for stejl på koderne, hvilket vi heldigvis har fået rettet op på. 
 
Beskrivel kommer snarest!
 
 Hun stod så pænt da hun skulle i ringen, så den foregående træning gav heldigvis pote. 
 
Skovgaard's Beyonce, filly foal 2014. 
 
D. 22-06-2014
HURUP DYRSKUE 2014
A DAY WITH GREAT RESULTS 
 

Abildores Odessa - 23 point, nr. 5 af 12 samt ærespræmie på dagen. 
 
Tiden går utrolig stærkt - faktisk så stærkt at vi føler tiden løbet fra os. Vi har fuld gang i bedækningssæsonen. Bart er ved at færdige hans 3 hopper, også kan vi ellers bare gå og krydse fingre for at resultatet er positivt.
 
Imens Bart passer sine damer herhjemme, deltog vi til Hurup Dyrskue. Et rigtigt fint dyrskue, med flotte præmier og dejlige shetlandsvenner. 
 
Vi deltog med Skovgaard's Bon Jovi, som blev sat på FLØJEN i et hold af 3 2 års hingste, og belønnet med flotte 23 point. Et resultat vi er utrolig stolte af, idet at han kun er 2 år, og dermed fik 23 point. Det betød at Bon Jovi blev bedste shetlandshingst på dagen.
 
 
 
Odessa var også med i trai
Nyheder


På nyhedssiden vil der løbende komme opdateringer om ''stort og småt'' hos Stald Skovgaard.

Der vil blive opdateret om hvad vi går og laver i det daglige med ponyerne, men også fra forskellige shows, kåringer og brugsarrangementer vi har deltaget i.

Siden vil også indeholde billeder fra de forskellige arrangementer vi deltager i, og ellers kan der ses billeder under siden Galleri.
Martin & Kathrine Skov | Vindelevgård 99, 7830 Vinderup  | Tlf.: 30806264 | martinskov8@hotmail.com