Opdræt / Skovgaard's Contiki
 
 
Beskrivelse
 
Skovgaard's Contiki kom til verdenen d. 09-05-15 kl. 02.15 . Folingen gik lige efter bogen og hun viste hurtig at hun var på benene, og havde fået sin råmælk.
 
Contiki er moderlivsimport fra Holland, idet at hendes mor Corlinda, var ifolet ved Shadow v. Droika inden vi købte Corlinda på den hollandske auktion!

Afstamning
 
Skovgaard's Contiki er ud af en helt eminemt moderlinje. Hendes mor er renavlet ''Amstelhof'' blod, da Corlinda går direkte tilbage til Sweetheart of Marswood.  Af denne hoppe udspringer Orchidee van Spuitjesdom, som blev stamhoppe for det anerkendte Stal Amstelhof i Holland. 
 
Sweetheart er bl.a. mor til hingste som Excellent v.d. Uitweg og Gelder van Zuylichen. Gelder har lavet hingsten Lucky Waterbrom som er ejet af danske Stutteri Hesseldal, som også ejer Rose v.d. Amstelhof. Rose er ligeledes ud af Sweetheart. 
 
Faderen er den velrenomerede hingst Shadow van Droika. Han har 1. præmie i Holland og har opnået ''Licens for life''. Shadow er desuden preferent i Holland, pga. hans afkomst resultater, hvilket er svarende til en elite status i Danmark. Alle hopper på Shadows moderlinje er Kroon Preferent, hvilket er en titel de har opnået på egne resultater, såvel som afkomst resultater.
 
Morfar til Contiki er den meget smukke Oliver v.d. Amstelhof, som ligeledes har 1 præmie i Holland.

Resultater

Endnu ikke udstillet.
 

Info om Skovgaard's Contiki

Født d. 09.05.15 Kl. 02.15
Køn: Hoppe
Opdrætter: Stald Skovgaard v. Martin og Kathrine Skov
Farve: Sort
Stg. 1 uge: 70 cm
Martin & Kathrine Skov | Vindelevgård 99, 7830 Vinderup  | Tlf.: 30806264 | martinskov8@hotmail.com