Hingste / Bart v.d. Reuterweide
Bart v.d. Reuterweide på Roskilde Dyrskue 2013.
24 point samt Sjællandspræmie hingst 2013
 
Bart stod på station hos os 2013/14
 
Beskrivelse:

Bart har vi været så heldige at have på station hos os i Sæson 2013/2014! En mulighed vi er utrolige taknemmelige for. Han er ejet af Stutteri Stjernen/Stutteri Ørnbo v. Kim Ørnbo. 
 
Bart besider et helt fantastisk temperament - en egenskab vi værdsætter højt. Han er rolig og nem i alt daglig omgang, og håndteres i grime blandt hopper mv. 
 
Bart tager mod et begrænset antal hopper i foråret/sommeren 2014. Ring og forhør nærmere hvis det har interesse. 
 
 
Afstamning:

UNDER OPBYGNING. KOMMER SNAREST! 
 
 
Resultater:
 
Hingsteshow i Billund - Oprangeret som nr. 2 af 5 samt finaledeltager.
 
Hingst af særdeles god type med et kønt hoved og et dejligt maskulint præg. God dyb kropsbygning med en god overlinie og velformet kryds. Halsen er bred ansat. Lemmerne er passende føre. bevægelsen i skridt er god og aktiv, det samme er den i trav.
 
Roskilde Dyrskue 2013 - 24 point, samt Sjællandspræmiehingst. 
 
Meget betydelig hingst af særdeles god type. Kønt hoved og god hårpragt. Gode veludfyldte rammer. Særdeles føre lemmer, gode velformede hove. God og lige i skridt. Bruger kroppen godt. Godt indundergreb. Særdeles god, jordvindende og elastisk trav.
 
Kåret i 1.Kl. med 43 p (9-9-8-8-9) samt Standart Reserve Champion
 
Hingst af særdeles god type med et kønt hoved. God harmonisk kropsbygning og god overlinie. Lemmerne er passende føre, men med små hove. Bevægelsen er med godt undergreb, men lidt snæver for i skridt. Godt undergreb og med god skulderfrihed og haseaktion i trav.
 
Materialprøve - BESTÅET med helhedskaraktererne 9.3 - 9.7 - 9
BEDSTE AFLAGTE MATERIALPRØVE PÅ SJÆLLAND! 
 
Avlsgodkendt med 39 p (8-8-7-8-8)
 
Udtryksfuld hingst af god type med godt hårlag. God tøjlelængde. God overlinie, lidt kort i ryggen. Lemmerne passende føre, men stejle koder. Bevægelsen er lige og aktiv i skridt og trav.
Martin & Kathrine Skov | Vindelevgård 99, 7830 Vinderup  | Tlf.: 30806264 | martinskov8@hotmail.com