Opdræt / Skovgaard's Bentley
 
 
Beskrivelse
 
Skovgaard's Bentley blev født d. 15-05-15 kl. 00.15 . Belesta stod med vokspropper på folden, og der var vi klar over at der ikke var lang tid igen. Hvad vi ikke vidste var at folingen, allerede var ''oppe over''. Hoppen nåede lige ind i boksen, hvorefter vandet gik, og 5 minutter efter stod det fineste lille hingsteføl. En rigtig smuk charmetrold, som dog havde lidt startproblemer, hvad angår at finde vej til mælkebaren.
 
Han er rigtig velrejst, og har megen ''her-kommer-jeg'' attitude, smukt lille hoved og små bitte ører.
 
Afstamning
 
Bentley er ud af vores egen 1. KL hoppe, Belesta Bomlund som selv er Reserve Champion i DK med 45 point, og udstillet med 24 point. Hun er mor til hele stutteriets B-linje, hvor alle søskende er udstillet med 40 p eller mere. Hendes søn Skovgaard's Billinto, er kåret på fløjen med 38 point, og udstillet med 10 på type!
 
Hans far er Bart v.d. Reutersweide som vi havde på station i 2013/14 . Bart er ligeledes kåret i 1. KL med 43 point og et 9 tal i traven.
Tilmed er han Standart Reserve Champion, og vinder af den fornemme titel ''Sjællandspræmiehingsten 2013'' på Roskilde Dyrskue.
 
Moderlinjen på Bart fortæller om Kroon hopper ( egne resultater ) og Kroon Preferent hopper ( egne og afkoms resultater ). Spændende er det iøvrigt at moderlinjen går tilbage til Simone v.d. Koxkampen, som har 1.Præmie i Holland, og betegnes som en af de bedste moderlinjer der.
Bentley er på flere måder beslægtiget til hans søskende. Foruden deres fælles moder, er han  beslægtiget til, Beyonce som er efter Sibrand v.d. Hoogeland. Sibrand har Simone v.d. Koxkampen som mormor.
Vores egen avlshoppe Corlinda,  går også tilbage til Simone v.d. Koxkampen på moderlinjen, ligesom at den hollandske championhingst Libero v.d. Herstraksesstraat går igen i Beyonce via Sibrand, og i Contiki, via hendes far Shadow, som også er farfar til Bentley.
 

Resultater

Føl og plagskue i Hurup 2015 - 5 af 5 med 7-7-6-7-7 = 34 p 
 
Hingst af ret god tyoe, men savner lidt hingstepræg. God bygning med god dybde og bredde. Dog savnes der mankemarkering, lidt toppet kryds. 
Lemmmerne er lidt fine. Bevægelsen i skridt er god med god skridtlængde. Traven er jævn god men savner indundergreb. Lidt snæver i for. 

Info om Skovgaard's Bentley

Født d. 15/05-15
Køn: Hingst
Opdrætter: Stald Skovgaard v. Martin og Kathrine Skov
Farve: Sort
Stg , 1 uge 65 cm.
Martin & Kathrine Skov | Vindelevgård 99, 7830 Vinderup  | Tlf.: 30806264 | martinskov8@hotmail.com