Opdræt / Skovgaard's Beyonce
B.I.S. 2015 med 40 point - Hurup 2015
                                          Debut i showringen. Hurup føl og plagskue 2014
 
Beskrivelse:

Beyonce er vores første hoppeføl af egen avl. Hun blev født en tidlig sommeraften, ude på marken i det dejligste solskinsvejr. Lige fra dag et har hun været meget kontaktsøgen, og besidder det mest fantastiske temperament. Hun har siden hun blev født haft et helt lyst foer i ørerne, hvilket er kendetegnet ved alle føl efter hendes far Sibrand van't Hoogeland. 
 
Beyonce har et meget feminint kønspræg, lille hoved og masser af hårpagt hvilket er værdier vi værdsætter højt. 

Afstamning:

Beyonce's mor er vores egen, Belesta Bomlund, som er kåret i 1.kl Reserve champion, samt Danmarks højest kårede skimmel hoppe. Derudover har hun bl.a. været udstillet med 45 point ved Mountain and Moorland show, samt flere gange 24 p.
 
Beyonce er ud efter den smukke sorte hingst Sibrand van't Hoogeland, som er godkendt i helholdsvis Holland og Danmark. Sibrand er ud af den hollandske hingst Libero v.d. Herstraksestraat, og hans mor Odette v.d. Römer betegnes som værende en af hollandske bedste avlshopper. Hans morfar er den berømte Friso v.d. Heuvelshof, som selv er champion hingst i holland, og far til et utal af 1.klasses avlshopper og hingste. 
 
Hun er ikke kun i familieære bånd med hendes søskende via hendes moder. Hun går via hendes far Sibrand tilbage til Simone v.d. Koxkampen som også ligger i moderlinjen på Corlinda, og igen via Bart's morfar som er far til Bentley.
 
Dertil skal nævnes at Bentley og Contiki har Shadow v. Droika som henholdsvis far og farfar, hvilket gør dem i familie med , Beyonce, da hendes farfar er Libero v.d. Herstraksesstraat. Libero er desuden far til Shadow.

Resultater:

Farmfestival i Hurup 2016 - Fløj med 22 point
 
Hoppe af god type og i passende udvikling for alderen. 
God dybde og bredde med et kønt hoved. Lemmerne er passende føre. 
Bevægelsen i skridt er god og taktfast, dog lidt snæver for. 
Bevægelsen i trav er god, men savner dog lidt haseaktion. 
 
Oktobershow 2015, Nr. 2 af 3. Nr. 8 i junior finalen for hopper. 
 
Hoppeplag af særdeles god type. God kropsbygning med en god hals og en god overlinje. Lemmerne er gode, men indadstillet. Bevægelsen i skridt er aktiv, mangler dog haseaktion i trav. 
 
Føl og plagskue i Hurup 2015 - Fløj, 1 af 4 med 9-9-8-8-6,
VINDER AF HOPPEFINALEN, BEST-IN-Show, SAMT BEDSTE KLARGJORTE
 
Veludviklet hoppeplag af særdeles god type, med et kønt hoved. Velansat hals med god længde. Bygningen er sædeles god, med gode harmoniske rammer. 
Lemmerne er passende føre, med god ledmarkering.
Bevægelsen i skridt er god, lige og taksfast. Bevægelsen i trav er jævn god, men mere knæ/forbensaktion ønskes. 
 
Hurup Dyrskue 2015 - Fløj, 23 point
 
Hoppe af særdeles god type, med et kønt hoved og god hårvækst. God og stærk kropsbygning med god dybde og bredde. Særdeles god overlinje og velformet kryds. Lemmerne er velstillede og føre med god ledmarkering. Bevægelsen i skridt er god og taktfast. Bevægelsen i trav er god og jordvindende.
 
Unghesteskue i Skive 2015 - 2 af 14 med 9-8-8-9-8 = 42 p. 
 
Racetypisk hoppe af særdeles god type, med et kønt hoved. God kropsbygning, med veludfyldte rammer. Lemmerne er passende føre. Bevægelsen i skridt er særdeles god og taktfast. Bevægelsen i trav er god og jordvindende. 
 
Hurup Føl og Plagskue 2014 - 3 af 5. 38 point, 

Hoppeføl af særdeles god type, med en god kropsbygning, og stærk bagpart. Lemmerne er passende føre, dog med lidt små baghove i bag, og lidt stejle koder. Bevægelsen i skridt er ret god. Traven er let og aktiv. 

9-8-7-7-7
Info om Skovgaard's Beyonce

Født d. 15/5-2014
Køn: Hoppe
Opdrætter: Stald Skovgaard v. Martin og Kathrine Skov
Farve: Skimmel, født sort
Stg ved fødsel: 62 cm
Martin & Kathrine Skov | Vindelevgård 99, 7830 Vinderup  | Tlf.: 30806264 | martinskov8@hotmail.com