Stævnereferat Vestdanske Årgangsmesterskaber gruppe 2

04-12-2013

Stævnet i Nyborg bød på 3 medaljer for Holstebro SvømmeClub. (1 sølv, 2 bronze).

Isabella Bach stod for 2 af medaljerne. Lørdag fik hun en flot sølvmedalje i 100m butterfly i tiden 1.22.07, blot 9 hundrededele af et sekund efter førstepladsen. Søndag vandt hun en bronzemedalje i 100m ryg i tiden 1.21.28. Begge løb var selvfølgelig personlige rekorder.

Sidste medalje sørgede Casper Christiansen for i 200m individuel medley, hvor han med tiden 2.26.85 vandt en flot bronzemdalje. Tiden var personlig rekord med intet mindre end 7 sekunder. En rigtig flot præstation af Casper der endelig viste, at han er en svømmer der skal regnes med, når der bliver delt medaljer ud til mesterskaber. Han svømmede desuden to syvendepladser hjem i hhv. 100m ryg- og 100m butterfly i nye personlige rekorder.

Tæt på medaljerne var Rasmus Nørfjand også, der slet ikke var kvalificeret til dette mesterskab sidste år. Rasmus svømmede en 4. plads hjem i 200m ryg, i den nye personlige rekord 2.27.70. Rasmus svømmede til sammenligning 3.16 sidste år på samme tid. Søndag svømmede han sig også til en 5. plads på den halve distance i tiden 1.09.12, og en 7. plads i 400m fri i tiden 4.51.48.

Vi havde fra Holstebro SvømmeClub to mesterskabsdebutanter med. Nemlig Cecilie Christiansen og Annika H. Godt. Begge formåede endda at kvalificere sig til sommerens Danske Årgangsmesterskaber. Cecilie kvalificerede sig i 100m butterfly i tiden 1.37.31 hvilket rakte til en flot 5. plads i aldersgruppen 10 år og yngre. Annika svømmede sig til en imponerende 4. plads på 100m bryst i tiden 1.41.75, og en 5. plads på den dobbelte distance. Rigtig flot debut af de to piger.

Lørdag havde vi også Mathias Rasmussen i vandet hvor han satte personlige rekorder i både 200m ryg- og 100m individuel medley, men pga. skulderproblemer måtte vi afmelde ham om søndagen.

Alt i alt et rigtig godt mesterskab for HSC. Vi kom ind til stævnet med en enkelt medalje seeding, og tre DÅM kvalificerede, og vi kom som skrevet ud med 3 medaljer og fem kvalificerede, så rigtig god fremgang.

Kategori: HSC nyheder

Holstebro Svømmeclub | CVR: 12 87 33 28 | Jeppe Schous Gade 14, 7500 Holstebro