18.Juni Klub H Hjemme

Anførerens og Herskinds dag på Kløveren

Efter en lang pause for TBBK var det tid til et af de vigtigste opgør mod Klub H i række C. TBBK skulle vinde for at bevare afstanden til pøblen og holde kontakten til topholdet fra Boldklubben H.

Optakten til torsdagens hjemmekamp viste at der var lidt uro på de interne linjer hos TBBK. Der var rygter og snak på bestyrelsesgangen omkring anførerskift. Det var og er helt sikkert ikke noget Klauman kunne acceptere, hvilket også blev vist på banen i dag. Debat og afstemning på forummet hos TBBK var med til at sætte dagens overlegne MOM 100% op til kampen. Desuden valgte holdets MVP, Imme, at præsentere hele holdet for den kommende formand til Tjallans Girls, nemlig hans søde lille datter. Desuden havde formanden Tjallan i al hemmelighed skaffet hans to af hans ål, Nete og José, til at give ham moralsk opbakning.

Med tribunen fyldt med tilskuere til dagens topkamp var TBBK klar til at indtage bane J på Kløveren. En rodet start førte til en hurtig aflevering fra Herskind til Klauman der fra midten af banen ser Klub H’s keeper er meget usikker. Derfor vælger Klauman et frækt skruet spark, som kun ses i Fifa 09 og af Ailton, og resulterer i et fantastisk mål og en føring til TBBK. Dog kommer Klub H hurtigt tilbage og udligner til 1-1 efter et mindre pres hvor TBBK ikke kunne få bolden væk fra egne rækker.

Klauman vandt selvfølgelig lodtrækningen og medvinden. Dette udnyttede Herskind til at overløbe Klub H’s tunge, meget tunge forsvar og score til 2-1 midt i første halvleg efter en fræk dyb stikning fra dagens MOM Klauman. Halvleg og tid til at samle tankerne og tændt smøgerne (Herskind, Peter, Rimhoff). Derefter var det hurtigt ud til anden halvleg og endnu engang stod TBBK for underholdningen. Et fantastisk opspil helt nede fra forsvarskæden ender med en gylden aflevering foran Klub H’s mål hvor Klauman elegant sætter indersiden på Uches flotte indlæg. Kløveren eksploderer i vild jubel og kameraet fra modsatte bane blev vendt til bane J. Dette var med god grund, for TBBK’s Ailton, i form af Klauman var ikke færdig endnu. Anføreren diskede op med et fantastisk indlæg mod Hippi E der elegant og hopper over bolden så Herskind kan banke bolden op under overliggeren. Nu var kampen lukket! Men Safehands ville lige have at vi alle skulle betale lidt mere til bødekassen. 4-2 efter et fantastisk drop og tunnel på Tjallan. Men det var kun for at få gang i Uche og skrive endnu en afbrænder på hans CV til denne kamp. Dog må Herskind have tjekket Jon Dahls plads foran mål når han scorer, for der stod han til at heade bolden ind til slutresultatet 5-2. TBBK sikrer anden pladsen og nu går jagten for alvor ind mod topplaceringen.

Dagens afstemning blev overlegent vundet af Klauman, der hurtigt satte kritikerne på plads med 2 mål, 2 assist og 11 stemmer.