17.April Burgundia Fûbûl Ude

3 point med rent bur og mål nr. 100.

Fredag var det blevet tid til sæsonens anden kamp og samtidig sæsonens første ude kamp.  Kampen skulle stå od de rutinerede nedrykkere fra B-rækken Burgundia Fûbûl. Til dagens kamp var der yderligere 2 debutanter i den 9 mand store trup som Formand og dagens anledning selvudnævnt chef-træner havde udtaget.  Der var tale om supertalentet ”Mogens” Haumann, og målmandsreserven Lasse Renneberg.  2 spillere som i høj grad vidste hvor bred en trup TBBK er besiddelse af. Det var 2 spillere der på hver deres måde satte et flot aftryk på kampen. Haumann med sine konstante og uforudsigelige udfordringer og Lasse som en vigtig og meget sikker skanse i målet.  De mange afbud fra de bagerste rækker til dagens kamp, havde inspireret dagens chef-træner til at stille op i fræk offensiv formation.  En enkelt decideret forsvarspiller var der blevet plads til i dagens start 7’er, dog en habil en af slagsen i form af Adam Price. Han havde det meste af kampen godt styr på Burgundia’s angribere og de få gange de slap igennem var Renneberg en sikker sidste skanse. Dagens kamp foregik på kløvermarkens opvisnings kunststofsbane. Dette udnyttede Tjallansboys til at komme flyvende fra start. Efter få minutter havde vi de første par forsøg på mål, efter 5 minutters spil rykker Ulla fra sin position på den centrale midt ud mod højre side hvor han modtager bolden og efter et par frække træk sender han bolden ind foran, hvor sæsonsdebutanten  Herskind dukker op og får sat indersiden på og dermed 1-0 til TBBK.  Blot 2 minutter er det så Herskind der er i oplæggerens rolle da han på næste samme måde, denne gang bare fra venstre side, finder sidste års Topscorer Uche da sikkert sender bolden ind bag Burgundia’s målmand og derved er sidste års topscorer kommet i gang. Bolden er knapt nok givet, før Uche synes han skal gengælde det flotte oplæg fra før og spille Herskind helt fri, der derved kan fuldende den 4 målrigeste minutter i TBBK c-række historie.  3-0 efter 8 minutter og Tjallansboys satte tempoet en lille smule ned. Om det skyldes den halvstore bane, det varme vejr, eller at næste mål ville være det historiske mål nu 100 skal være usagt
Holdets Topscorer havde valgt og deltage i en afleverings- cafe om torsdagen, dette gav sig hurtigt udslag i tidlig udskiftning da sidestikkene satte ind. Ind kom De Klauman stærkt opsat på at hente Dunken i deres interne væddemål. Først skulle en undertals periode på 5 minutter dog lige overstås, da Ulla valgte at spænde ben for modstanderen og derved taget sæsonens første ostemad. I undertal har anføreren dog et hemmeligt våben, nemlig hans sublime sideskift. Et sådan et blev sendt af sted mod sidste års topscorer, der dog på det skammeligste misbrugte den fine aflevering også Herskind valgte at misbruge et par chancer bl.a. et hovedstød tæt inde under mål. De 3-0 holdt til pausen, hvor der blev aftalt at spillet i 2.halvleg skulle foregå ved den modsatte sidelinje, af hvor dagens udmærkede dommer havde valgt at lime sig selv fast.  Fra 2.halvlegs start havde Formanden placeret sig selv på toppen, hvilket gav angrebsspillet en lille smule mindre teknik – Skulle man tro. Men efter 5 minutters spil modtager Formanden i fremlægning som han flot første gang med hælen løfter over sig selv og sin oppasser, hvorefter han forsøger sig med en helflugter de smutter lige over målet. Ydermere havde Formanden et flot forsøg på stolpen, men TBBK’s mål nummer 100 lod vente på sig. Vigtigheden af det næste mål satte sit tydelig præg på 2.halvleg, derfor blev det til mange lige ved og næsten angreb for begge hold, tættest på kom Burgindia imidlertid da Uche valgte at sende et flot hovedstød mod eget mål, men endnu en refleks redning fra Renneberg holdt målet rent. Med et kvarter igen, sendte Haumann en perfekt bold fra midten ind i feltet til en helt fri Rimhoff som uselvisk sparkede bolden ind i den nærmeste modstander, returen endte hos Ulla som sikkert sparkede førstepladsen og Tjallansboys mål nummer 100 i hus.  Kampen sidste chance faldt til dagens MOM Lasse Renneberg, der havde sneget sig med frem på et hjørnespark og med den afslutning forstærkede han sin plads som målmand.
Med en flot 4-0 sejr indtager TjallansBoys nu førstepladsen i række C-4, hvor næste kamp foregår på Tirsdag klokken 19:20 hjemme på fort Kløvermarken mod HFK Guldregn. Til Tirsdagens kamp skal det blive spændende og se om anførerbindet stadig er at finde på Hr. Klauman’s arm, da han på det skammeligste valgte at lade 3 holdkammerater i stikken, for at tage hjem og se Dr2 tema Fredag om Skorpionens vandring fra vandkant til strandkant.