7. Juni Sylvester Wanderers ude

Flotte mål og vigtige 3 point.

TjallansBoys skulle Søndag morgen se om de kunne levere endnu et flot morgen resultat, denne gang var det dog på udebane i Valby mod de berygtede Sylvester Wanderers. Til denne kamp havde Coach Hul valgt at spare de 4 Dario-drenge (Nyberg, Herskind, Uche og Prince) da oplægget til dagens kamp var hårdt arbejde og effektivitet foran mål. Mødetidspunktet til dagens kamp var sat til det umenneskelige 8:30 ved Valby Idrætspark. Men til både Coachen store overraskelse og bødekassens store fortrydelse manglede der kun 2 mand da mødetidspunktet oprandt. Peter Wessel kom de obligatoriske 10 minutter senere mens holdets anfører og arbejdshest Hr. Klauman kom dvaskende på en bycykel 5 minutter før kampstart. Dette tog Coach Hul dog også straks konsekvensen af og rev anførerbindet af Klauman’s arm og iførte det i stedet en utrolig stolt Hr. Hippie, hvilket resten af holdet glæder sig til at smage til sommerfesten. Oplægget til dagens kamp var som sagt masser af hårdt arbejde, derfor vakte det heller ikke utvetydigt begejstring, da Formanden afslørede at han til dagens kamp havde valgt at lade holdets vanddunke blive hjemme. Problemet blev dog flot og hurtigt løst af Haumann og Mikkel der på få sekunder flot fik fremtryllet en række dejlige Carlsberg Kildevand. Samtidig er det også heldigt af Formanden og Bødekasse administratoren er en og samme person ellers kunne denne forglemmelse jo godt have kostet dyrt.

TjallansBoys lagde ud i moderat tempo, hvilket Sylvester udnyttede til at bringe sig foran efter at en dødbold ikke blev ordentligt clearet fra de bagerste rækker. Ikke den bedste start for den ellers så velfungerende RUKO model. 2 minutter senere så det ud til det skulle blive endnu værre for TjallansBoys og RUKO modellen. Da Sylvester kommer alene igennem med Tjallan, som må lade sig afdrible, hvorefter Sylvester angriberen tror han blot skal trille bolden i det tomme mål. Angriberen har dog tydeligvis ikke spillet mod RUKO modellen før og især ikke sprintkongen Hul.Hansen, som på forunderlig vis for løbet angriberen op og med en heltemodig glidende takling for afværget katastrofen og 2-0 målet. Dette var startskuddet til at TjallansBoys fik sat tempoet en tand op og begyndte herefter at dominere kampen. Spillet blev flyttet op på modstanderens bane halvdel og chancerne begyndte så småt at komme. Især mange langskud blev det til fra de 2 midtbanespillere Hippie og Ulla, som Imme hele 1.halveg igennem servicerede med utrolig mange flotte aflægninger. Efter 21 minutter blev en af disse langskud omsat til det udlignende mål. Wessel finder flot Fibiger på midten af banden, som tager et enkelt træk og sender en flot hårdt skud af sted mod målet. Bolden finder lige akkurat plads mellem målmandens stolpe og handsken, hvilket holder Fibiger på den flotte statistik med et mål pr. kamp. Efter scoring følte Coach Hul sig nødsaget til at lave nogle omrokeringer i det Peter Wessel var blevet drillet af sin direkte modstander, der efter sigende skulle havde kaldt ham både luder og tøsedreng. I pausen blev TBBK enige om at forsatte det gode spil fra sidste halvdel af 1. halvleg, så skulle målene nok komme, hvilket de også gjorde.

Dunken havde aftalt med sig selv i pausen at forsvarsspil ikke skulle være kedeligt. Derfor valgte han at samtlige af hans boldberøringer i 2.halvleg skulle være med hælen. Denne form for overskud var mere en modstanderne kunne klar og de valgte simpelthen at skade Dunken, så han ikke kunne ydmyge dem mere end 10 minutters spil. Men så er det godt at vi til dagens kamp havde Dunken’s ældre bror og beskytter tilbage fra skader. Efter nedlæggelsen af hans bror følte Imme at den eneste måde han rigtig kunne straffe Sylvester var via 2 utrolig flotte mål. Efter ca. 10 minutters spil af 2.halvleg modtager Imme en flot stikning i dybden fra Klauman. Imme bruger flot brystet til at tage bolden med, tager et enkelt træk ind i feltet og knalder bolden tørt ind bag en sagesløs Sylvester i målet. 1 mål synes Rimhoff- Mafiaens beskytter imidlertid ikke var afstraffelse nok. Derfor allierede Hr. Rimhoff sig med Fibiger og aftalte at lave årets mål indtil videre i TBBK. Fibiger modtager bolden i venstre side af banen, spiller en hurtigt 1-2 med Hr. Rimhoff ude på kanten. Forsætter med bolden ned mod baglinjen, hvor han stopper op og kigger ind over mod Imme, som har forsat sin løb ind mod bagerste stolpe, hvor Fibiger smukt serverer bolden ind i hovedet på en svævende Imme, der ligeså smukt sætter pandebrasken på og smasker bolden ind i hjørnet. 3-1 til Tjallansboys og Rimhoff-Mafiaen havde fået sin hævn over Sylvester. Med 3-1 føringen i bagagen følte Coach Hul, at det var tid til en anden spiller fra TjallansBoys kunne få sin hævn. Peter Wessel blev derfor bragt på banen igen, får at afgøre sin tvekamp med nummer 8 fra Sylvester (Var det ham der hed Erik?) Peter fik via bidende nærkampe og dejlige feje tricks sendt et budskab til hele Pujle C-4 om at Hr.Wessel og TjallansBoys ikke lader sig moppe. Med ca. 10 minutter igen synes Tjallan at der mangler spænding i kampen. Han vælger derfor at kaster bolden lige ud til en modstander, som via en enkelt aflevering og et afrettet skud formår at bringe lidt spænding tilbage i kampen ved en reducering til 3-2. Rigtig tæt kom Sylvester dog aldrig på og faktisk var Fibiger tættere på at scorer til 4-2 bl.a. via et skud på stolpen og en kæmpe chance på oplæg fra Imme.

Så TjallansBoys kan efter kampen kalde sig ubesejrede i Valby og den 18. forsætte jagten på boldklubben H, som befinder sig 3 point højere oppe af rangstigen. Dette kan hentes med en sejr over nummer 3 Klub H der befinder sig 4 point bag TBBK.