24.Maj Den Glade Gnu Hjemme

Rent bur på en tidlig morgen.

 

Søndag morgen var det tid til en af de helt store test i denne sæson, ikke fordi modstander var de hæderkronede spillere fra Den Glade Gnu, men fordi at kampen var lagt på det barbariske tidspunkt søndag morgen klokken 9:00. De heldige oversiddere til dagens kamp var Imme der stadig sidder ude med masser af skader, Haumann som var til landsholdsamling i Aalborg, Herskind der simpelthen var sat af til dagens kamp, og sjovt nok havde Coach Hul selv valgt den sidste plads blandt oversidderne. Coach vidste imidlertid utroligt flot overblik fra bænken i dagens kamp og var hele tiden mentalt med i kampen, hvilke var grobund for de mange rigtige beslutninger der blev taget fra bænken. Formanden havde til dagens kamp lyn lejet en kreativ midtbane, som tilføjelse til den offensive del af Truppen. Sebastian, som lejesvendens forældre har valgt at kalde ham, vidste sig fra starten af at være at godt aktiv for truppen. Han sørgede ene mand med sin sene ankomst til formandens palæ for at Formanden og Ulla ankom 10 minutter senere en ankomst tidspunktet og derfor måtte lægge 60 kr. i bødekassen. Men også på banen vidste Seb sin klasse, coach Hul havde til en anden Stjerne Hr. Nyberg’s store forargelse, fundet plads til Seb på højrekanten fra kampens start. Efter ca. 1 minuts spil finder en solidt spillende Peter Wessel netop Seb omkring midten af banen. Herefter vælger Seb at først afdrible en modstander, efterfulgt af en til, hvorefter han tørt banker bolden i mål ved modsatte stolpe og 1-0 til TBBK. Sådan et mål kan jo godt gøre en tørstig, og Coach Hul måtte herefter beordre den degraderede Hr. Nyberg til at bærer en vandflaske over på den modsatte sidde til lejesvenden. Dette mål var med til at vække resten af TBBK og især Mikkel Rimhoff må havde været glad for denne vækning, da han havde drukket øl helt til klokken 04:00 natten før. Vækningen gjorde at TjallansBoys sad på det meste (95 %) af spillet i første halvleg, via flot spil fra de 4 forreste og solidt arbejde fra de 3 bagerste. Overvægten i spillet gav også et par flotte chancer til bl.a. Ulla der dog ikke havde fået helt lange knopper nok på til at scorer på chancen eller tæmme bolden på siddelinjen. Uche der til dagens kamp var holdets eneste decideret angriber, havde i starten også noget svært ved det tidlige og langt fra Heavy tidspunkt, men fik hurtigt gnedet søvnen ud af øjnene og kampen igennem fik han suget rigtig mange bolde til sig. Kort før pausen begår Coach Hul imidlertid sin eneste fejl i dagens kamp idet han skifter Uche ud og erstatter ham med den tidligere topscorer i Vildbjerg Cup 97 Hr. Nyberg. Denne udskiftning må betegnes lidt som at tisse i bukserne for at holde varmen, for kort efter Nyberg er kommet på banen, lægger han flot bolden af til en fremløbende Seb, der efter en kort betænkningstid sparker bolden ned i det modsatte hjørne end sit første mål og TBBK kan gå til pause med den farlige føring 2-0.

 

I pausen foretager Coach Hul en tredobbelt udskiftning i forhåbning om at fastholde det høje tempo og prøve at lukke kampen med en 3-0 scoring straks for 2.halvleg start. Samtidig opfordrer han Kaptajnen til at udfordre mere mand mod mand ude på sin kant. Dette har Klauman imidlertid godt luret at hans direkte modstander fra DGG (Til Prince kan jeg fortælle at det er en forkortelse af Den Glade Gnu) har overhørt i pausen, så da Klauman modtager bolden i venstre sidde vælger han klogt i stedet for, at spille en hurtigt 1-2 kombination truppens kreativeste Uche og modstander som helt klart havde forventet en dribling står som lamslået. Alene igennem med målmanden svigter anføreren ikke, da han sikkert langs jorden udplacerer DGG’s (Prince, dette er en forkortelse af Den Glade Gnu’S) målmand. Vigtigheden af denne scoring kan tydeligt ses i især Klauman’s bønfaldende jublel, men også resten af holdet puster et lettelsens suk, da man nu er over den farlige 2-0 føring. Viceanføreren vil selvfølgelig ikke stå i skyggen af Klauman og kort efter har han sneget sig med i feltet og på flot oplæg fra Uche sætter han sikkert indersiden på 4-0 målet, hvilket igen bringer ham i front i anførerdysten. Så tilbage til det med at tisse i bukserne, driblekongerne Uche og Seb driver på skift gæk med de bagerste rækker hos DGG. Til sidst ender det med at Seb utroligt uselvisk serverer en tværpasning til Hr. ”jeg troede jeg var stjernen Coach?” Nyberg. Der med under en meter fra det tomme mål formår at overplacere sin afslutning, hvilket overrasker selv den målløse Peter Wessel. Efter denne astronomiske afbrænder, borer nyberg sit hoved ned i kløvermarkens friske muld i op til 30 sekunder. Til de folk som ikke synes denne beskrivelse ikke er malerisk nok, kan jeg berolige jer med der i øjeblikket arbejdes på at uploade en 1½ minuts lang video af netop denne episode til forsiden af hjemmesiden.  Med denne afbrænder og afbrænderne i de næste 2 angreb er hr. Nyberg forsat målløs siden kamp 3 den 21. april. I resten af kampen virker det faktisk som folk er en smule bange for hvornår denne Nyberg eksplodere og derved går gassen en lille smule af kampen. Mikkel synes dog ikke at det kan være rigtigt at alt fokus skal kastet på Nyberg og vælger derfor med 2 minutter igen at slagte en DGG spiller og er i denne situation heldig at slippe med et gult kort. Dette er situation, som disciplinær udvalget i DAI efterfølgende helt sikkert vil kigge på, og den sportslige ledelse i TBBK overvejer også at tage sagen op, da den tydeligvis var fremprovokeret af Mikkels Druk til langt ud på natten.

 

Stemmerne efter kampen fordelte sig på hele 6 spillere hvilket også viser at det var en flot holdpræstation, der førte til 3 point i dagens kamp. Der var dog 2 spillere der skilte sig ud fra resten af truppen til dagens kamp i form af de 2 Rich kids Uche og Klauman. Afgørelsen omkring MOM måtte trækkes et par minutter da holdet ventede på at Nyberg var vendt tilbage fra sin afkølings tur rundt på Kløvermarkens baner. Til sidst kunne Klauman dog modtage hæderen som dagens MOM, og er derved et levende bevis på at vedvarende hårdt arbejde betaler sig. Næste kamp er den udsatte kamp mod bøsserne fra Anfield Road på torsdag, hvis de røde nisser altså tør at tage kampen op mod os denne gang.

 

Ses på Fortet

Jeres Formand

Skriv besked...
klauman
27/05-2009
Det er en svær situation du sætter mig i ;-). Men jeg inderst inde så er jeg glad for at afbrænder"kongen" overtager min plads, hehe. Især når den er på video!! Godt arbejde af webmaster!!
Tjallan
26/05-2009
Klauman Klauman Klauman ksyldes denne "hjælp" til hr. Nyberg at du tager dit ansvar som anfører alvorligt eller skyldes det rent faktisk at du bare er utrolig glad over han overtager din plads som årets afbrænder;)?
spielführer
26/05-2009
vil sige at vores afbrænder"Konge" ikke bevægede sig over på modsatte side med vand. Han havde for travlt med at brokke sig højlydt til Coach pga en mistet startplads.
Vice cap
26/05-2009
Det var ellers ikke det jeg så nyberg...:)
Kongen af DK | www.patteguf.dk
25/05-2009
"Sådan et mål kan jo godt gøre en tørstig, og Coach Hul måtte herefter beordre den degraderede Hr. Nyberg til at bærer en vandflaske over på den modsatte sidde til lejesvenden" - Dette er ikke sandt! Jeg ville aldrig nedværdige mig selv til at gøre dette. En KONGE kommer ikke med vand til slaverne!!!
Tjallans Boys