2. Juni VesterBro 99 Ude

Efter et par kampe uden storsejre, kunne det tydeligt mærkes at truppen netop på denne dejlige dag var fuldt i gear til at levere en uovertruffen indsats, påtrods af mange afbud, og TBBK stillede derfor kun op med 2 reserver/marginalspillere på bænken… men den ene gjorde det nu OK da han senere blev sendt på banen. 

TBBK starter usandsynligt godt ud da "Der Führer" med utrolig arrogance for en gangs skyld vælger at vinde lodtrækningen, og dermed bolden til tjallans favør. God disposition. For allerede godt 30 sekunder  senere ligger bolden i vesterbros netmasker uden at de endnu havde rørt den. MOM står for den sidste berøring, og dette skal vise sig at blive startskuddet til 15 minutters opvisning fra den senere MOM's fødder.

Lynhurtigt spil og TBBK levere med nærmest samba agtig arrogance flere sublime kasser i løbet af første halvleg. Ikke mindst et opspil taget direkte fra Lionel Messi's bestseller: "El ABC de Futból", med en 1-2 mellem nyberg og hippie og derefter en afslutning fra uche der her sneget sig helt ind til forstolpen.

Senere er det igen MOM der får assist da uche laver et sideskift til hippie der første gang sender bolden ind i brystet på Mr. Coach der fornemt tager bolden med og prikker den forbi en sagesløs keeper i vesterbro målet. 3-0…

Her er det så coach ser sit snit til virkelig at ødelægge vesterbro, og derfor sender han Herskind på banen, igen en glimrende disposition. Dog skal det måske lige nævnes at modstanderen i mellemtiden har et par giftige kontraangreb, der bla resulterede i skud på både overligger og stolpe, men tjallan i kassen ser ikke engang rystet ud, han har en super alliance med hvidt træværk!!

 

Herefter er det dog igen tjallans boys og i særdeleshed Mr. Skin der overtager styringen af kampen. Han præstere at lave 4 mål i resten af kampen, og dermed ligger han sig godt til i kampen om topscorer titlen anno 2009 i TBBK. 2 af målene skal klart nævnes!!

Det ene med fremragende assist af tjallan i kassen, hvor herskind modtager bolden på egen banehalvdel og via nogle velkendte hurtige træk forbi et par modstandere eller 3 placere bolden i nettet… flot, flot!!

Senere er der igen en keeper der ikke rigtig opfatter hvad der sker, og herskind (i samarbejde med den stride vind fra nordvest) tyrer(!) bolden op i trekanten fra venstre side af banen. Muligvis en kandidat til årets mål anno 2009 i TBBK!!

 

Så alt i alt en god kamp fra TBBK's side der også gør at vores ikke alt for imponerende målscorer blev en kende bedre, hvilket muligvis kan gå hen og blive en faktor i slutspillet til efteråret.

 

Over and out herfra… vi ses til en ordentlig omgang fodbold i denne weekend hvor både Olsen og O's tropper skal vise formen og benene frem på fremmede græstæpper.

VI SES I KLUBHUSET!!!

Skriv besked...

Der er ingen indlæg
Tjallans Boys