Skapa en gratis hemsida Skapa en gratis hemsida

Priser

Välkommen till engångspriser

Börja gratis nu
precis som 134501 andra

"PSSST.. HOS BRICKSITE FÅR DU EN 100% GRATIS HEMSIDA.
DESSUTOM ERBJUDER VI SPÄNNANDE MODULER TILL LÅGA ENGÅNGSPRISER
(JA! DVS. UTAN LÖPANDE ABONNEMANG)"

Börja gratis nu
 • Kommunikation

  • Feed-läsare (gratis)
   Feed-läsaren är den lätta tillgång till uppdaterade nyheter på din hemsida. Modulen kan presentera nyhets-feeds/nyhetskällor av typen RSS och Atom. De så kallade nyhets-feeds är elektroniska nyhetskanaler som ges ut av såväl privata ( t.ex. i bloggar) som företag.
   Modulen ger en översikt av allmänna, tillgängliga nyhets-feeds. Dessa kan lätt installeras men du kan naturligtvis också ange nyhets-feeds efter eget behov.  
   EURO 0
  • Google Maps (gratis)
   Visa din placering på en läcker karta från Google Maps. Du behöver bara ange en adress och modulen kan automatiskt klara resten.
    
   Funktionen är speciellt relevant på sidor med körvägledningar, kontaktinformationer mm.
   EURO 0
  • kontaktformulär (gratis)
   Med kontaktformulärer kan dina besökande kontakta dig precist via bestämda fält. Du bestämmer vilka fält formulären ska innehålla och vilka fält den besökande ska fylla i för att kunna skriva till dig. 
   Modulen kan utökas med modulen "Utökad kontaktformulär" som ger dig möjlighet för att lägga till egna fält (text, dropdown, checkboxes och radiobuttons).
   Önskar du också att bli informerad via SMS när en kontaktformulär fylls i kan du tanka billiga SMS-meddelanden i systemet.
   EURO 0
  • Gästbok / uppslagstavla
   Låt dina besökande lägga en hälsning på din hemsida.
    
   En gästbok sätts in på samma sätt som t.ex. ett textavsnitt och du kan således sätta in ett obegränsat antal gästböcker (på alla dina standardsidor).
   EURO 6
  • Blogg och nyheter
   Med Blogg och nyheter kan du administrera dina egna nyhetsströmmar. Nyheterna kan visas på välkomstsidor, standardsidor och på en traditionell bloggsida (integrerad med din existerande hemsida).
    
   Modulen ger automatiskt en så kallad RSS-feed för varje en av dina nyhetskanaler. Feed'en kan sättas in via modulen Feed-läsare på din hemsida eller så kan den läsas via externa feed-läsare.
    
   Din bloggsida kan nås via ett menyalternativ dina snabblänkar (topplänkar) eller en vanlig länk. Bloggsidan innehåller standardelement som sökfält, kategorier, nyast inlägg tags och länkar till RSS.
   EURO 17
  • 25 SMS-meddelanden
   Få besked direkt på mobilen när dina besökande skriver i kontaktformulären, gästboken eller skapar en order i webbshoppen.
    
   SMS-modulen finns under Beskedcenter, där du själv ska ange, vid vilka av ovanstående handlingar du önskar att ta emot ett SMS. Dessutom kan du lägga till alla mobilnummer du önskar (dock endast danska, svenska, tyska och norska).
    
   SMSerna informerar dig effektivt om aktiviteterna på din hemsida så du snabbt kan reagera på varje kontakt
   EURO 5
  • 100 SMS-meddelanden
   Få besked direkt på mobilen när dina besökande skriver i kontaktformulären, gästboken eller skapar en order i webbshoppen.
    
   SMS-modulen finns under Beskedcenter, där du själv ska ange, vid vilka av ovanstående handlingar du önskar att ta emot ett SMS. Dessutom kan du lägga till alla mobilnummer du önskar (dock endast danska, svenska, tyska och norska).
    
   SMSerna informerar dig effektivt om aktiviteterna på din hemsida så du snabbt kan reagera på varje kontakt.
   EURO 12
  • 50 SMS-meddelanden
   Få besked direkt på mobilen när dina besökande skriver i kontaktformulären, gästboken eller skapar en order i webbshoppen.
    
   SMS-modulen finns under Beskedcenter, där du själv ska ange, vid vilka av ovanstående handlingar du önskar att ta emot ett SMS. Dessutom kan du lägga till alla mobilnummer du önskar (dock endast danska, svenska, tyska och norska).
    
   SMSerna informerar dig effektivt om aktiviteterna på din hemsida så du snabbt kan reagera på varje kontakt.
   EURO 8
 • Design & bild

  • Designmallar (gratis)
   Välj fritt mellan en rad spännande designmallar.
   Designmallen är den grafiska ramen om din hemsidas innehåll. Sortimentet utökas fortlöpande.
   Som ett supplement till gratismallarna kan du köpa en anpassad design och på det viset säkra dig ett unikare uttryck. Vill du veta mer om unika design är du välkommen att kontakta oss.
   EURO 0
  • Gallerier (gratis)
   Gallerimodulen är ett simpelt verktyg till framvisning av bilder på hemsidan. Under varje bild kan du sätta in bildtext. Välj mellan flera olika visningstyper (dessa utökas löpande):
   - Slide show (Bildspel)
   - Små bilder
   - Stora bilder
   EURO 0
  • Mobil-hemsida

   Nu skall dina mobil besökare inte längre zooma in och ut för att läsa innehållet! Med Mobil-hemsida får du en 100% mobil-vänlig hemsida, som automatiskt blir visad om din hemsida besöks via en smartphone eller läsplatta. Via en enkel kontrollpanel har du möjlighet för att ladda upp en valfri logo till mobil-versionen av din hemsida. Därutöver kan du välja mellan ett ljust eller mörkt designtema.

   Den mobila versionen av hemsidan fungerar som en så kallad responsiv design som automatiskt anpassar sig till skärmens storlek. I princip kan denna version av hemsidan därför fungera på både väldigt små och stora skärmar.

   Den mobilvänliga hemsidan visas på m.bricksite.com/ditt-namn eller m.dit-doman.dk (om du har en egen domän tillknuten). Om du själv pekar din domän hemsida, är det därför viktigt att domänen är upprättad, så *.domæne.dk eller m.ditdomæne.dk pekar på våran ip.

  • Bildspel
   Skapa flotta presentationer på välkomstsidor, standardsidor och sidpaneler. 
   Bilspel omfattar hela tre olika bildspels-typer, som var och en har spännande effekter. De tre olika typerna omfattar ett bilspel med överlägsna visuella effekter och två mer eleganta bildspels-typer som kännetecknas av att kunna visas på iPhone/iPad.
    
   En mängd anpassningsalternativ
   Bildspel omfattar en mängd olika anpassningsalternativ. Modulen är dock designad så att alla kan vara med. Med få klick kan du skapa ett bildspel som uteslutande är baserade på standardinställningar och dina egna bilder. Men om önskar du mer finns det rika möjligheter för att leka med effekter, egna navigationsikoner mm.
    
   Individuella inställningar för varje element
   Inställningarna kan vara allmänna (för alla bildspels-element) men du kan också välja att anpassa effekter, färger mm för varje bildspels-element.
    
   "Show don't tell" - se demo-hemsidan här
   Vi kunde skriva mycket mer om Bildspels-modulen men egentligen vill vi hellre visa dig en rad olika exempel på de nya möjligheterna den ger dig. Se därför mycket mer på demo-hemsidan här...
    
   Ersätter Liv på framsidan 2
   Bildspel ersätter det tidigare "Liv på framsidan 2". Detta beror, i synnerhet på, att vi med denna ersättare omfattar betydligt fler användningsområden speciellt p.g.a. de många anpassningsalternativen.
   Du har naturligtvis fortfarande tillgång till Liv på framsidan 2, om du redan har köpt modulen, men den kommer inte längre att vara tillgänglig i shoppen.
   EURO 21
  • Designstudio

   Med Designstudio kan du på ett enkelt och överskådligt sätt skapa dina egna designs. Modulen är både för nybörjare och mera övade användare (som känner till CSS). Kopiera och anpassaAlla designmallar i systemet kan kopieras och anpassas efter behov. På så sätt kan du skapa hela tre egna designs. Antalet anpassningar bestämmer du själv. Ibland kan det vara mest relevant att välja en nästan färdig designmall där man t ex bara ändrar bakgrundsfärgen och färgen på menypunkterna. I andra situationer vill det vara mera närliggande att välja en mer eller mindre tom mall och sätta sin egen prägel på. Designa med mallens elementerI Designstudio kan man inte ändra på mallarnas strukturella uppbyggnad (som några har erfarenhet med från andra mallspråk). Däremot får du tillgång till en lång rad av mallens element med få klick som t ex:

   • Bakgrund
   • Logo
   • Toppmeny / undermeny
   • Fält på välkomstsidor
   • Topp, mitt, botten (både full skärmbredd och innehållsbredd)
   • Snabblänkar
   • Typografier
   • Och mycket annat

   För varje element finns en rad inställningar för t ex bakgrund, typsnitt, mått, kanter m.m. De element som understöder bakgrundsdesigns kan självklart anpassas med bakgrundsfiler som enkelt kan laddas ner med hjälp av drag-and-drop till modulen.

   Enkel eller avanceradVill du helst klicka dig till nya färger, storlekar, typsnitt m.m. eller tycker du det är snabbare att själv skriva CSS-koden som passar till elementen? Det bestämmer du helt själv. För var och en av dina designs kan du växla mellan en enkel eller en avancerad editor. Den enkla ger tillgång til användarvänliga formulär (färgväljare, dropdowns m.m.). Den avancerade editorn innehåller en lista över hemsidans element samt en CSS-editor. Det är även möjligt att kombinera de två editors i en design.

   Justeringar på sidonivåModulen ger dig möjlighet att göra justeringar på den grundläggande designen. På så sätt kan du justera (t ex en annan bakgrundsfärg) och aktivera justeringen på utvalda sidor eller eventuellt en hel språkversion (kräver modulen för språkversionering).

   Förhandsvisning för aktiveringMedan du arbetar på din egen design blir den tillfälligt aktiverad så du kan följa utvecklingen direkt på hemsidan. Det är endast du som kan se den tillfälliga visningen – ingen utomstående. När din design är färdig kan du välja att aktivera den och visa omvärlden din kreativitet!

   EURO 27
  • Liv på framsidan 3
   Skapa dina egna flotta bildspel med titel, text, bakgrundsbild och länk. Modulen har Powerpoint-liknande karaktär och passar bra till att skapa en snabb översikt över produkter och andra fokusområden.
    
   Ett bildspel rymmer upp till 10 slides (presentationer / sidor) som var och en kan ha individuella inställningar för titel, text, bakgrund och länk. Elementen kan karakteriseras  med färger, storlekar, bakgrundsbild ( eller bara en färg) och animationstyp.
    
   Den överordnade höjden på presentationen kan dessutom sättas efter behov.
    
   Notera: Det kan endast sättas in ett bildspel av typen "Liv på framsidan 3" på en sida.
   EURO 16
  • Liv på framsidan 1
   Skapa liv på din framsida med modulen Bildspel Film Remsa. Med denna modul kan du presentera dina bästa bilder i framsidofälten via ett läckert Flash bildspel.
    
   Modulen hämtar bilderna från din existerande Katalogmodul. Du anger själv hastigheten och därefter kommer bilderna att glida förbi läckert på din framsida som en flott filmremsa.
   EURO 13
  • Logofil
   Logofil är en liten modul som ger dig rätt att ladda upp din egen logga (jpg, gif eller png) på mallar i systemet. Detta görs där du normalt redigerar hemsidan överskrift. 
    
   Logot kommer att visas på ett fast definierat område i mallen (med fasta mått)
   EURO 11
  • Bakgrundstapet
   I de nyaste/översta mallarna kan du med denna modul lägga till din egen bakgrundsbild (bakgrundstapet). Du kan välja om bilden ska repeteras eller inte (både horisontellt och vertikalt) och var den ska placeras.
    
   Filen laddas upp till filbiblioteket och kan sedan väljas under Design>Mallar.
   EURO 11
  • Favoritikon (favicon)
   En favicon (förkortning av Favorites Icon) är en liten bildfil som kan visas i adresslinjen för din hemsida och dina besökandes bokmärke.
    
   Med denna modul kan lägga till en favicon. Det kräver att du har en bildfil av typen ico, jpg, png eller gif. Filen får max vara 20kb.
    
   Om du har en logo kan du eventuellt använda detta med eftersom en favicon är väldigt liten kan det bli väldigt otydligt och förvrängt. Om detta händer (eller du inte har en logo), kan du designa din egen favicon online här: www.favicon.cc. 
   EURO 4
  • Utvidgad text-bildspel till galleri
   Utvidga din existerande (gratis) galleri-modul med en spännande ny presentationsform. Bilderna presenteras i en klickbar miniutgåva som en bottenbjälke. När man klickar på dessa visas bilderna i ett större format sidan om bildtexten.
    
   VIKTIGT
   -Modulen kan bara sättas in på standardsidor och man kan bara infoga ett galleri av den här typen.
   -Modulen passar endast bra till gallerier med bildtexter. Utan bildtexter kommer presentationsformen inte att fungera bra.
   -Modulen passar bäst till standardbilder. Avlånga/höga bilder kan inte visas i full höjd.
   EURO 5
  • Beskärning av bilder
   Beskär dina bilder direkt i webbläsaren och framhäv det viktiga i motivet.
   Välj en del av bilden och spara det nya resultatet (antingen som en kopia eller som en ersättning av orginalet). Du slipper således att anpassa bilden i tunga bildbehandlingsprogram som t.ex. Photoshop. Modulen storleksändrar inte dina bilder men tar endast en del av det i önskad storlek.
   Modulen passar speciellt bra till konstnärer som önskar att beskära måleri-fotos så att motivet inte fyller hela bilden och bakgrunden försvinner.
   EURO 6
 • Domän & E-post

  • Flytta .dk domän till Bricksite
   Ejer du i forvejen et .dk-domænet? I så fald er det let at flytte det til din Bricksite-hjemmeside. 
    
   Ved flytning af et .dk-domæne kontakter vi automatisk Dk-hostmaster og anmoder om en flytning. Umiddelbart derefter modtager du en e-mail, hvori du har mulighed for at godkende flytningen. Efter godkendelse vil domænet typisk være flyttet i løbet af 24 timer. 
    
   Prisen
   Prisen på DKK 99 for flytningen af domænet er et engangsbeløb. 
   Alternativ: Peg domænet selv
   Hvis du anvender e-mailadresser på dit eksisterende domæne, er det værd at overveje en pegning af domænet (fremfor en flytning). På den måde kan du bevare din nuværende mailløsning og udelukkende pege selve hjemmeside-delen på Bricksite. Denne variant kræver også et tilkøb her i shoppen, og du kan desuden finde mere info  under DNS på support-hjemmesiden. 
   EURO 13
  • Peka själv en domän på Bricksite
   Önskar du själv att styra DNS för en existerande domän?
   Med denna produkt kan du själv styra DNS för din domän - dvs peka alla domäntyper på din Bricksite hemsida (.dk, .com, .net, .etc).
    
   DNS administration hos nuvarande leverantör
   Det kräver att du vid din nuvarande domänleverantör har tillgång till DNS administration för det gällande domän och du har modet att själv anpassa domänens records med hjälp från våra vägledningar. Du kan hitta allt du vill veta om detta genom att söka på DNS på support-hemsidan.
    
   Priset
   Priset är en engångssumma och domänen kan pekas på vår ip så snart köpet en genomfört. Beroende på din hemsida leverantör kommer det typiskt att gå några timmar innan pekningen har gått igenom.
    
   Ingen url-pekning
   Det är mycket viktigt att du inte gör en sk URL-pekning med att du istället uppdatera domänens DNS-records såsom vi har beskrivit i vår vägledning.
   EURO 13
 • Privat

  • Familjelogin
   Med familjelogin får du möjlighet för att lösenordsskydda utvalda sidor av din hemsida. Du kan skapa en användarprofil (t.ex. användarnamn: familj) och ge detta login till medlemmar av din familj eller vänner. Härefter är det endast möjligt att se innehållet på de skyddade sidorna om man känner till användarnamnet och lösenordet. 
    
   Behöver du skapa mer än en profil till de skyddade sidorna hänvisar vi till en produkt som heter: Firmalogin.
    
   Nuvarande begränsningar:
    
   Modulen spärrar för visning av en sidas innehåll men skyddar inte på filnivå. Känner man till adressen på t.ex. en bildfil på sidan kan man fortfarande tillgå denna. Modulen kan således inte rekommenderas för att skydda filer med känsligt innehåll - dessa data bör presenteras via innehållsmodulerna på den gällande sidan.
    
   Blogg och nyheter kan på nuvarande tidpunkt inte låsas av denna modul.
   EURO 15
  • Familjelogin till Firmalogin (uppgradering)
   Behöver du flera användarprofiler kan du uppgradera från Familjelogin till Firmalogin här.
  • Mp3- spelare
   Modulen vänder sig främst till musiker som på ett lätt och elegant sätt kommer att kunna spela egna kompositioner/inspelningar på hemsidan.
    
   Mp3-filerna spelas på den standardsida som avspelaren är satt in på (dvs inte som bakgrundsmusik).
    
   Var mycket uppmärksam på att du ska ha upphovsrättigheterna till de nummer du önskar att lägga på hemsidan. Det är alltså inte tillåtet att använda en mp3-fil som du t.ex. har köpt på iTunes.
   EURO 10
 • Företag

  • Firmalogin
   Med Firmalogin får du möjlighet för att lösenordskydda utvalda sidor på din hemsida. Du kan skapa helt upp till 20 användarprofiler som härefter kan ges till medarbetare, kunder, samarbetspartner mm. Modulen registrerar dessutom hur ofta dessa användarprofiler loggar in samt senaste tidpunkt för login.
    
   Nuvarande begränsningar:
    
   Besökande kan ännu inte själv skapa en användaprofil. Detta görs manuellt av administratören som efterföljande kan lämna ut loginupplysningarna.
    
   Modulen spärrar för visning av en sidas innehåll men skyddar inte på filnivå. Känner man till adressen på t.ex. en bildfil på sidan kan man fortfarande tillgå denna. Modulen kan således inte rekommenderas för att skydda filer med känsligt innehåll - dessa data bör presenteras via innehållsmodulerna på den gällande sidan.
    
   Blogg och nyheter kan på nuvarande tidpunkt inte låsas av denna modul.
  • Kalender
   Enkel administration av begivenheter sprids över en eller flera kalendrar.
    
   Visningar
   Kalendermodulen kan användas på både välkomstsidor och standardsidor och du kan bl a välja mellan list- och rutnäts-visning. Dessutom har du fullständig kontroll över detaljvisningen som används genom att klicka på de enskilda händelserna i en kalender. Här väljs mellan ett lager över eller under kalendern.
    
   Upprepning och språklager
   Bland de mer avancerade funktionerna har du möjlighet för att upprepa händelser (varje vecka, månad eller år) och samspelt med eventuella språklager på din hemsida.
    
   iCal-feeds
   Använder du redan en kalenderservice som stöder iCal formatet (t.ex. Google Calender) kan dessa kalendrar integreras genom att ange kalenderns adress / URL. Händelserna importeras inte men hämtas direkt från t.ex. din Google kalender.
   EURO 13
  • Språkversioner
   Modulen vänder sig primärt till företag som önskar att promovera sig på flera språk.
    
   konceptet bygger på att du innehållsmässigt kan skapa flera, separata hemsidor på den överordnade hemsidan. Modulen översätter inte dina texter automatiskt, men ger dig möjlighet för att skapa nya versioner av din hemsida på andra språk.
    
   Texter i formulärer (kontakt, gästbok, nyhetsbrevanmälan) blir översatta automatisk. På nuvarande tidpunkt har vi danska, engelska, tyska, norska, svenska och färöiska.
    
   Viktigt
   Modulen ger endast möjlighet för att skapa fler språk. Du ska alltså själv skapa sidor och innehåll på de nya sidorna. Vi planerar denna expansion vid ett senare tillfälle.
  • Presentation av medarbetare
   Medarbetare-modulen är ett effektivt verktyg till en presentation av medarbetarna. Skapa avdelningar/kategorier och sortera efter egna önskemål. Lägg till namn, bild kontaktinformation mm.
  • Branding-länk (co-branded)
   Som en viktig del av vår marknadsföring har alla Bricksite-hemsidor en länk till Bricksite i botten av mallen (diskret) som standard.
    
   Utvecklar du Bricksite-hemsidor för andra har du här möjlighet för att lägga till din egen länk i kombination med Bricksite länken (sätts in precis innan/framför).
    
   Din länk anpassas med:
   -länktext
   -själva länk-url:en
   -länktitel
   EURO 40
  • Branding-länk (white-label)
   Som en viktig del av vår marknadsföring har alla våra Bricksite-hemsidor en länk till Bricksite i botten av mallen (diskret) som standard.
    
   Utvecklar du Bricksite-hemsidor för andra har du här en möjlighet för att  anpassa länken på följande sätt:
   - ersätt Bricksite-länken med din egen
   - lägg till din egen länk i kombination med Bricksite-länken
   -undgå helt att ha länkar i botten av hemsidan
    
   Din länk kan anpassas med:
   - länktext
   -själva länk-url'en
   - länktitel
    
   Denne mulighed er IKKE inkluderet i All Inclusive
   EURO 173
 • Sidor, lagerplats & SMS

  • 10 extra sidor
   Denna produkt ger dig möjlighet för att skapa 10 extra sidor /  menyalternativ på din hemsida.
   När du skapar en ny sida / ett nytt menyalternativ på din hemsida kommer du överst i fönstret att kunna se hur många sidor du använder av den maximala gränsen.
   EURO 10
  • 25 extra sidor
   Denna produkt ger dig möjlighet för att skapa 25 extra sidor /  menyalternativ på din hemsida.
   När du skapar en ny sida / ett nytt menyalternativ på din hemsida kommer du överst i fönstret att kunna se hur många sidor du använder av den maximala gränsen.
   EURO 19
  • 50 extra sidor
   Denna produkt ger dig möjlighet för att skapa 50 extra sidor /  menyalternativ på din hemsida.
   När du skapar en ny sida / ett nytt menyalternativ på din hemsida kommer du överst i fönstret att kunna se hur många sidor du använder av den maximala gränsen.
   EURO 34
  • 100 extra sidor
   Denna produkt ger dig möjlighet för att skapa 100 extra sidor /  menyalternativ på din hemsida.
   När du skapar en ny sida / ett nytt menyalternativ på din hemsida kommer du överst i fönstret att kunna se hur många sidor du använder av den maximala gränsen.
   EURO 53
  • 100 mb
   Expandera ditt lagringsutrymme med 100 mb och få plats till ännu fler bilder, videoklipp, ljudklipp mm
   EURO 19
 • E-handel

  • Produktkatalog (gratis)
   Skapa dina produkter i katalogen och sätt in en lättydlig katalog på din hemsida. Presentationerna kan bla innehålla bilder, pris, beskrivning, lagerstatus mm.
   Modulen kan utökas till en bestämd webshop med möjlighet för att ta emot betalningskort (professionellt betalningssystem eller PayPal).
   EURO 0
  • Varukorg
   Varukorgen är en naturlig förlängning av din varukatalog. Lägg till ´Lägg i varukorgen´- knappar på dina katalogsidor med ett enkelt klick. Därefter kan varorna läggas i varukorgen och det är möjligt att beställa online. Både kunden och du mottar ett e-post meddelande med kvitto. Modulen ger möjlighet för enkel beställning och innehåller följande:
    
   Aktivera/inaktivera varukorgen
   Leveranstyper: Upphämtning och leverans. (möjlighet för beräkning baserad på viktintervaller, prisintervaller mm)
   Betalningstyper: Postförskott, banköverföring, faktura - ange individuella ytterligare priser
   Handelsvillkor, ska accepteras vid köp i din shop
   Momsberäkning
   Val av beställningsfält
   E-post meddelande vid ny order 
   Kundmeddelande till kunden efter köp
   Orderöversikt: Ange status för varje order (ny, behandlad, avvisad)
    
   Begränsningar:
    
   Än så länge endast handelsvillkor på ett språk
   Ingen möjlighet för försäljning till företag i EU eller länder utanför EU.
   Endast styrning av enkla varianter som storlek eller färg
   Ingen möjlighet for KLARNA
   EURO 27
  • Online betalning
   Du kan ta emot betalning med kreditkort i din webbshop om följande finns
   (Notera, denna modul krävs inte för PayPal betalningsmodulen):
    
   - Modulen varukorg
   - Organisationsnummer
   - Inlösen avtal hos PBS
   - Betalningsgateway hos ePay
    
   Hitta en komplett vägledning på supportsidan.
    
   Kontakta oss på http://support.bricksite.com för närmare information
  • PayPal - ta emot betalning med kreditkort
   Med denna förlängning till modulen, Varukorgen, kan du ta emot internationella betalningar med kreditkort (VISA, Mastercard och American Express) i din webbshop (modulen kan köpas om du redan använder modulen Varukorgen eller om du köper hela paketet bestående av Varukorgen och PayPal).
   När din kund har valt PayPal som betalningsform öppnas PayPals hemsida. Här kan kunden betala direkt med ett internationellt betalningskort (VISA, Mastercard eller American Express) eller via sitt PayPal konto. Din kund behöver med andra ord inte ha ett PayPal konto. Efter genomförd betalning returneras kunden till din hemsida där ett kvitto visas.
    
   Det är gratis att skapa ett PayPal konto men var uppmärksam på att PayPal "tar" en mindre procentdel av beloppet varje gång en betalning genomförs.
    
   Du kan läsa mer om PayPal på www.paypal.com. Se även vår vägledning på denna sida: http://support.bricksite.com/index.php?mode=message&id=372&page=1
   EURO 24
 • Konstnärer

  • Virtuellt showroom
   En av de stora utmaningarna vid framvisning av målningar på nätet är att återge målningens storlek. Hur ser det ut i verkligheten!
    
   Här kan du ge ett intryck av hur dina målningar kan se ut i olika miljöer. Efter installationen hittar du det under "Visa Alla" på standardsidor.
   EURO 8
  • Konströstning
   Har du lust att utropa veckans, månadens eller kanske årets målning på din egen hemsida - så är konströstning absolut något för dig.
   Modulen bygger på din existerande katalog från vilken du kan sätta in de relevanta målningarna. Du bestämmer om dina besökande ska kunna rösta en gång om dagen eller en gång allt som allt.
   Utöver detta kan modulen automatiskt presentera målningen med flest röster när röstperioden är slut.  
   EURO 6
 • Diverse

  • All Inclusive

   Obegränsat antal sidor, alla populära moduler, avancerade moduler (bara med All Inclusive t.ex. mobil-hemsida) och flera designmallar.

   Föredrar du à la carte eller buffé? Här i butiken kan du köpa de flesta av våra produkter till engångsbelopp. Men med All Inclusive får du det hela till ett fast och lågt pris. På så vis kan du komma billigt igång med alla de sidor och funktioner som du har användning för.

   Du får VIP-tillgång till våra mest avancerade moduler: Mobilvänlig hemsida, Språkversioner, Nyhetsbrev, Statistik, Medarbetarlogin, Medarbetarpresentation och Online betalning (kräver också abonnemang, vid Dandomain och Nets/Teller). Vi installerar i övrigt 50 MB extra lagerutrymme (upp till 500 bilder) och 25 SMS-krediter vid upprättning.

   From EURO 5.3333333333333 / month
  • Domän & E-post
   Som standard finns din Bricksite hemsida på t.ex. www.bricksite.com/ditt-namn. Dvs din hemsida är alltid anknuten till en Bricksiteadress. 
    
   Utöver detta kan du naturligtvis anknyta en eller flera domän (och E-postadresser). Om du redan äger ett domännamn kan det lätt flyttas till din Bricksite hemsida. Utöver detta säljer vi dk-domän till mycket bra priser.
    
   Grundpriset för att anknyta ett domännamn är DKK 99. Grundpriset debiteras oavsett om du anknyter en existerande domän eller köper en ny. Utöver detta erbjuder vi följande tjänster:
    
     - Köp av ny dk-domän: DKK 99 (inkl. första årsavgiften till DK-Hostmaster)
   - Anknytning av 20 e-postadresser på en domän: DKK 179 kr om året.
    
   E-postlösningen är ett pop3-meddelande utvecklat så att man använder ett E-postprogram på sin dator. Vi erbjuder givetvis webbmail så att man kan kolla sina E-postmeddelande på semestern men vi rekommenderar att man använder ett E-postprogram.
   EURO 0
 • Sökmotoroptimering

  • Google Kontrollpanel (gratis)
   Låt din hemsida "snacka med" utvalda Google-verktyg. Integrationen med Googles många resurser är mycket viktig. För en nybörjare kan den traditionella uppsättningen vara svår men vi har gjort det lättare för dig med en Google Kontrollpanel.
   För närvarande kan du använda följande verktyg:
   - Google Analytics (fördjupande statistik)
   - Google Webmasterverktyg ( information om din hemsida i sökresultaten)
   - Google Sitemap (automatisk information till Google om din hemsidas uppbygning)
   -Google Adwords försäljningsspårning (mät värdet av dina Adwordskampanjer)
   EURO 0
  • Hemsidalistor (gratis)
   Anmäl din hemsida till en av Bricksites hemsida-listor och uppnå ett högre antal besök. Som en del av hemsida-listorna kommer andra användare och Bricksites många besökande att hitta fram till din hemsida.
    
   Hemsida-listorna är dessutom ett viktigt redskap i arbetet med att hittas i sökmotorerna (t.ex. Google). Google besöker ofta en populär hemsida som Bricksite.com. Våra länkar till din hemsida ökar således dina möjligheter för att få din hemsida till att bli bra inedexerad och placerad i sökresultaterna.
    
   Vi ställer några, få minimumkrav till din hemsida innan den visas på listorna - men det du ju läsa mycket mer om i systemet...
   EURO 0
  • Metadata (gratis)
   Med metadata kan du beskriva hemsidans innehåll så att sökmotorerna lättare kan tolka den. Förutom allmänna metadata (för alla dina sidor), kan du under sidoinställningarna för individuella undersidor ange metadata som automatiskt överskriver de allmänna.
   EURO 0
  • Søgemaskinerapport
   Not available outside Denmark.
   EURO 600
 • Verktyg

  • Användare (gratis)
   Användarstyrningen är verktyget som ger dig möjlighet för att skapa t.ex. medarbetare eller familjemedlemmar som administratörer av hemsidan. Det finns ingen begränsning på antal av administratörer.
   För närvarande är det inte möjligt att ange individuella rättigheter för en administratör.
   EURO 0
  • CMS (gratis)
   CMs betyder Content Management System(innehållshantering).
   Alla hemsidor från Bricksite.com byggs upp omkring ett användarvänligt CMS.
   Ett CMS kan betraktas som ett "lager" bakom den vanliga hemsidan. Via hemsidan www.bricksite.com/Bricksite kan du som användare logga in på systemet med ett användarnamn och lösenord.
   Har du loggat in på systemet kommer du att kunna se hemsidan som den normalt ser ut - men med tillägget att det nu också finns redigeringsikoner utifrån alla typer av innehåll (t.ex. sidor, textavsnitt, bildgalleri). Dessutom finns det en simpel meny över olika CMS redskap.
   Redigeringen av textavsnittet är beläget i en textredigerare som påminner mycket om Word eller andra vanliga textbehandlingsprogram. Här är det möjligt att formatera texten efter eget önskemål, sätta in bilder, infoga länkar och mycket mer.
   EURO 0
  • Filbibliotek (gratis)
   I Filbiblioteket kan du ladda upp/lägga till alla filer (bilder, dokument, mp3-filer mm) som du ska använda på hemsidan. När det är gjort är de tillgängliga i alla övriga moduler.
    
   Textredigeraren är ett bra exempel på användning av filer från Filbiblioteket eftersom du bl a kan sätt in bilder eller länkar till t.ex. uppladdade pdf-filer här.
    
   När du laddar upp bildfiler till Filbiblioteket kommer de automatiskt att sparas i ett format som passar till att användas på hemsidor.
   EURO 0
  • Hosting (gratis)
   En hemsida från Bricksite inkluderar gratis hosting. Hemsidan kan betraktas som en gratis nättjänst som utökas med förvärvade moduler. Väljer man en hemsida från Bricksite sparar man därför utgiften till ett webhotell.
   Till alla våra lösningar använder vi våra egna servrar. Det betyder bl.a. att vi kan uppdatera systemet centralt med de senaste åtgärderna - därför använder användarna alltid den senaste versionen och man ska inte själv se till att systemet blir uppdaterat. 
   EURO 0
  • Sidostyrning (gratis)
   Skapa, flytta och redigera sidor (menyalternativ) - du definerar själv hemsidans struktur.
   I sidostyrningen bestämmer du hur sidorna/menyalternativen placeras i förhållande till varandra. Menyalternativen kan dessutom fungera som genvägar till andra menyalternativ eller som länkar till externa hemsidor.
   En sida kan markeras som online eller offline beroende på var den befinner sig i processen. Offlinesidor visas inte. Du kan dessutom ange en begränsad period för visningen.
   EURO 0
  • Support-webbplats (gratis)
   Hos Bricksite är hjälpen alltid nära. Sök och hitta svaret på alla dina frågor på support-webbplatsen http://support.bricksite.com. Dessutom har vi integrerat sökningen direkt i systemet precis där du behöver den. Söker du, medan du redigerar din hemsida, loggas du automatiskt in på supportsidan där du också kan ställa frågor själv.
   Förutom beskrivningar hittar du ofta skärmbilder och videos som tydligt demonstrerar funktionerna.
   EURO 0
  • Textredigering (gratis)
   Textredigerings-modulen påminner om traditionell textbehandling och ger dig möjlighet för att formatera texter, sätta in länkar, infoga bilder mm.
    
   Modulen fungerar tillsammans med dina övriga moduler vilket bla. gör det lätt att länka till en undersida på hemsidan eller sätta in en bild från filbiblioteket.
   EURO 0
  • Besöksstatistik
   Följ trafiken Visit this website. With denna module you can see an Overview of number dagliga besök and a månadsresumé.
    
   Organizations wishing to get a more avancerad stats you can put even greater effort in one meat free från Google's most ad etching statistikverktyg, Analytics.
  • Multisite - tillgång till flera sites
   Modulen Mulitsite gör vardagen lättare för dig som administrerar flera hemsidor.
   För att få tillgång till en annan hemsida ska du logga in på den andra hemsidan som normal administratör och lägga till din Multisitenyckel under hemsidans kontoinställningar.
   När du loggar in på din egen hemsida igen kan du i CMS-menyn kunna se en lista över de hemsidor du har tillgång till. önskas förbindelsen mellan två hemsidor avbruten ska du helt enkelt ta bort Multisitenyckeln från den hemsida du inte längre önskar att ha tillgång till.
   EURO 34
  • Vidareställning & 404-sida
   Denna funktion är avsedd för SEO-relaterade uppgifter i förbindelse med flyttning av en domän här till systemet. Systemet ser redan till att automatiskt redirecta / vidareställa dina sidor om du t.ex ändrar en existerande sidas url. Detta verktyg är således endast avsedd för url / adresslinjer som ännu inte är kända av systemet.
    
   301-vidareställningar
   Med denna förlängning kan du skapa egna 301-vidareställningar. Detta kan vara användbart om du har haft en annan hemsida på din domän tidigare och sidorna är indexerade i t.ex Google. Här kan du se till att "peka" på de gamla sidorna/adresserna på dina nya sidor här i systemet. På det viset "mister" du inte de besökande som har hittat dina gamla sidors adresser.
    
   Egen 404-sida
   om en sida inte kan hittas och du inte heller har skapar en vidareställning för den visar systemet automatiskt ett meddelande om detta. Med denna förlängning har du möjlighet för att skriva din egen text till den sk 404-sida. Var uppmärksam på att 404-texten inte kan språk versioneras.
    
   Exempel
   domæne.dk/gammel-side > domæne.dk/ny-side
   domæne.dk/sti/min-gamle-side.htm > domæne.dk/min-nye-side
    
    
   EURO 10
  • Citat / yttranden
   Citat-modulen gör det enkelt för dig att visa citat eller yttranden på hemsidan. Citaten kan grupperas i samlingar och varje citat kan dessutom innehålla ett namn och ett årtal.
    
   Modulen kan användas som ett inspirerande element, som med "kloka ord" signalerar de värden som du eller verksamheten står för - eller kan den användas till att visa kundyttranden. Citat kan infogas på välkomstsidor, standardsidor och på sidostängerna i standardsidor (fortfarande inte i Snippets).
    
   Visningen kan justeras via en rad olika inställningar. Du kan t.ex. visa citaten i tillfällig ordningsföljd och låta dom glida över varandra. Annars kan du också välja en listvisning. Dessutom finns det möjlighet för att justera storlek, färg, citat-symbol, mm. 
   EURO 10
  • Recept

   Vill du att recept skall visas på din hemsida? Isåfall, är denna modul det rätta valet. Här kan du skapa olika samlingar av recept som sedan kan infogas på hemsidan - vanligtvis som en lista där du kan klicka dig fram till varje recept. Se exemplen här ...

   Recepten kan beskrivas med titel, beskrivning, mängd, matlagningstid, ingredienser, instruktioner, bilder (och meta beskrivning till SEO). Ingredienser och instruktioner visas i punktlistor, så att det är lätt för läsaren att orientera sig.

   Varje recept ges en unik adress (URL) där receptets titel används i URL´en som sidans meta titel. Vid de individuella receptsidor, har du också möjlighet att ange meta beskrivning. Det finns alltså stora möjligheter att skapa förutsättningar för att dina recept hittas igenom sökmotorerna.

   Recepten kan infogas på välkomstsidor, standardsidor och i sidokolumner på standardsidor.

   EURO 8
  • Snippets (kodstycken)
   Snippet betyder stycke eller bit. Det är också precis vad det är i Bricksite.
    
   Har du någonsin behövt sätta in generella innehåll på ett bestämt ställe på alla dina sidor - eller i sidofältet på utvalda sidor? Då kan Snippets vara lösningen.
    
   Med Snippets kan du skapa innehållselement ( via den normala texteditorn) och placera dem på alla sidor eller utvalda sidor i t.ex sidofältet över / under innehållet på dina sidor mm. Exempel på uppenbara snippets är Googlereklam (AdSense), kontaktinfo, fokus på utvalda produkter / tema, en generell beskrivning av din hemsida osv. Titta på  våra supportvideos så kan du se om det är något för dig :-)
   EURO 18
  • Multi uploader
   Med Multi-uploader ska du inte längre välja en till tre filer i taget. Här kan du välja alla filer i en folder (eller flera), resten klarar multi-uploadaren.
   Hastigheten avgörs fortfarande av din internetförbindelse men du kan hela tiden se hur lång tid uppladdningen kommer att ta.
   EURO 6
  • Skript
   Modulen vänder sig till användare som är i behov av att infoga Javascript, CSS eller t ex en meta-tagg på hemsidans huvudavsnitt eller innan avslutande meddelande-taggar. Modulen rekommenderas endast till användare med Javascrips och CSS kunskaper.
   EURO 8
  • Snabblänkar Pro
   Modulen är en förlängning till gratisversionen av Snabblänkar. En snabblänk är placerad i toppen av din hemsida och är typiskt en snabb genväg till utvalda delar av hemsidan. T.ex varukorg, sitemap, språkversioner mm.
    
   Med Snabblänkar Pro kan dessutom skapa dina egna (anpassade) länkar, ändra ordningsföljd samt anpassa länk färg och placering.
    
   Modulen vänder sig framför allt till företagskunder som önskar att länka till intranät, partners mm. 
   EURO 7