Skapa en gratis hemsida Skapa en gratis hemsida

100% Gratis hemsida

massor av funktioner

Börja gratis nu
precis som 134501 andra
det säger våra nöjda kunder
 • Skapa en gratis hemsida
  Charlotte Lassen
  Webbyrån KapKap.dk

  Jag använder Bricksite dagligen till att assistera mina många glada webkunder. Bricksite är ultrasnabbt och priserna är verkligen förnuftiga!

 • Skapa en gratis hemsida
  Christian Dyhr
  Sportscollege

  Jag har använt Bricksite i flera år. Varje gång jag har behov av en ny funktion på min hemsida kan den tillköpas billigt.

 • Skapa en gratis hemsida
  Charlotte Eland
  Konstmålare

  Jag har varit en nöjd Bricksite-användare i flera år och kan varmt rekommendera systemet både privat och arbetsmässigt.

 • Skapa en gratis hemsida
  engångspriser
  börja 100% gratis - utöka efter behov

  Bricksites priser är lätta att genomskåda. Det är nämligen inget abonnemang och extra moduler, sidor och lagerutrymme kan tillköpas till låga engångsbelopp. Låt mig ge ett exempel: Du kan skapa en gratis hemsida (inkl. 10 sidor och 25Mb lagringsutrymme) men du önskar att kunna skapa flera sidor/menypunkter. Här kan du t.ex. öka sidogränsen med fem extra sidor till ett enångsbelopp på endast 39 kronor.

  Börja gratis nu
 • Skapa en gratis hemsida
  massor av funktioner
  sedan 2006 - och det kommer hela tiden flera

  Vi har funnits här ganska länge nu. Därför innehåller systemet även ett brett urval av moduler i kategorier såsom design, kommunikation och e-handel. Men du får ett bättre intryck genom att skapa din egen gratis hemsida. Så prova - det tar bara två minuter och det kostar dig inte ett korvöre!  

  Börja gratis nu
 • Skapa en gratis hemsida
  privat, verksamhet?
  alla kan vara med

  Bricksite er ett bra verktyg till både privata hemsidor, verksamhetens profil på nätet, föreningshemsidor – det är helt enkelt endast fantasin som sätter gränser. Oavsett vem du är, kan du upprätta en gratis hemsida redan idag. Vi har designmallar och moduler, som matchar alla behov. Vid behov av flera funktioner, finns det ett hav av utbyggnadsmöjligheter i vår onlineshop.

  Som en del av din gratis hemsida får du tillgång till ett brett utbud av designmallar. Vi lägger fortlöpande upp nya designer, och om du skulle ha behov för anpassningar, kan alla designer anpassas via modulen, Designstudio. Om du har erfarenhet av design av hemsidor, kan du också välja att starta med en helt ”blank” design och på så sätt ”styla” upp den från början.

  Börja gratis nu