Opprett hjemmeside gratis Opprett hjemmeside gratis

100% gratis hjemmeside

utvid etter behov

Start gratis nå
akkurat som 134501 andre
Det sier de glade kundene våre
 • Opprett hjemmeside gratis
  Charlotte Lassen
  Internettbyrået KapKap.dk

  Jeg bruker Bricksite daglig til å betjene de glade kundene mine. Bricksite er lynraskt og prisene er svært rimelige!

 • Opprett hjemmeside gratis
  Christian Dyhr
  Sportscollege

  Jeg har brukt Bricksite i flere år. Hver gang jeg har hatt behov for en ny funksjon på nettsiden min, har jeg kunne kjøpt det for et beskjedent beløp.

 • Opprett hjemmeside gratis
  Charlotte Eland
  Maler

  Jeg har vært fornøyd bruker av Bricksite i mange år og kan varmt anbefale systemet både til privat- og bedriftsbruk.

 • Opprett hjemmeside gratis
  engangspriser
  start 100% gratis - utvid etter behov

  Hos Bricksite er prisene lett gjennomskuelig. Man er ikke bundet til et abonnement og ekstra moduler, sider og lagerplass kan kjøpes for billige engangsbeløp. Her er et eksempel: Du har opprettet en gratis hjemmeside (inkl. 10 sider og 25 MB plass), men du ønsker å kunne opprette flere sider/menypunkter. Da kan du legge til fem ekstra sider for et engangsbeløp på kun 39 kr.

  Start gratis nå
 • Opprett hjemmeside gratis
  mange forskjellige funksjoner
  siden 2006 - og det øker løpende

  Vi har etter hvert holdt på med dette en god stund. Systemet vårt omfatter derfor et bredt spekter av moduler innenfor forskjellige kategorier som design, kommunikasjon og e-handel. For å få et best mulig inntrykk kan du opprette din egen hjemmeside, helt gratis. Prøv det nå – det tar bare to minutter, og koster deg ikke en krone!

  Start gratis nå
 • Opprett hjemmeside gratis
  privat, bedrift, forening?
  alle kan være med

  Bricksite er et godt verktøy til både private hjemmesider, bedriftens profil på internett, foreningshjemmesider – det er kun fantasien som setter grenser. Uansett hvem du er kan du opprette en gratis hjemmeside allerede i dag. Vi har designmaler og moduler som passer til alle behov, og hvis du skulle få lyst til å utvide med ekstra funksjoner kan du finne et hav av utvidelsesmuligheter i nettbutikken vår. 

  Som en del av den gratis hjemmesiden får du tilgang til et stort utvalg av designmaler. Vi legger jevnlig til nye design, og skulle du trenge tilpasninger kan alle design tilpasses via modulen ”Designstudio”. Hvis du har erfaring med å designe hjemmesider kan du også velge å starte med en helt "blank" design og selv "style" det opp fra bunnen av. 

  Start gratis nå