Opprett hjemmeside gratis Opprett hjemmeside gratis

Trenger du hjelp?

De 10 ... spørsmål og svar

Start gratis nå
akkurat som 134501 andre
 • 1. Kan hjemmesiden virkelig være 100% gratis? Ja
  Les mer →

  Ja, det stemmer faktisk! Du kan ha en 100% gratis hjemmeside på feks www.bricksite.com/ditt-navn med opp til 10 sider og med 25 MB plass. Ved hjelp av systemet kan du kjøpe ditt eget domenenavn, flere sider, mer lagringsplass og et bredt spekter av moduler til lave engangsbeløp.

 • 2. Kan jeg få mitt eget domene? Ja
  Les mer →

  Ja, det kan lett fikses ved å kjøpe et domene direkte i systemet (foreløpig kun .dk-domener) eller ved å peke et eksisterende domene (alle typer domener) på Bricksite-hjemmesiden din via din egen DNS-administrasjon (ingen grunn til bekymring, vi skal nok veilede deg). 

 • 3. Jeg har allerede et domene, kan jeg bruke det hos Bricksite? Ja
  Les mer →

  Ja, du kan peke et hvilket som helst domene på Bricksite-hjemmesiden din. Dette krever at du tilknytter domenet via nettbutikken direkte i systemet. Hvis du ønsker å flytte domenet ditt, kan du per dags dato flytte ditt eksisterende .dk domene til Bricksite-hjemmesiden din. 

 • 4. Stemmer det at det ikke er noe abonnement? Ja
  Les mer →

  Ja, grunnpakken er 100% gratis og ekstra funksjoner, sider, lagringsplass mm. kan kjøpes for et engangsbeløp. Dvs. at når du har kjøpt en funksjon – feks Gjestebok – så skal du ikke betale for den mer. På enkelte elementer som feks e-mailkonto (på ditt eget domene), er det abonnementsbetaling. Dvs. at her betaler man for 12 mnd. om gangen.

 • 5. Får jeg hjelp hvis jeg sitter fast? Ja
  Les mer →

  Ja, via support.bricksite.com finner du svar og veiledning. Hvis du allikevel ikke skulle finne svaret, kan du skrive til vår support-stab direkte fra systemet. Vi svarer alltid innenfor få timer. Det er ikke mulighet for support via telefon.

 • 6. Kan jeg lage mitt eget design? Ja
  Les mer →

  Ja, modulen Designstudio gir deg mulighet til å tilpasse alle designmalene i systemet. Hvis du ønsker å starte (nesten) fra bunnen av, kan du velge et blank design som du i høy grad selv kan sette ditt preg på. Men det er kun muligheter til å jobbe med CSS og bilder.

 • 7. Kan jeg legge til min egen logo? Ja
  Les mer →

  Ja, med modulene Logo-fil eller Designstudio kan du enkelt legge til din egen logo. Det er forskjellig hvor mye plass de de enkelte designmalene har til logo, samt hvor logofeltet er plassert.

 • 8. Kan jeg få en nettbutikk med online betaling? Ja
  Les mer →

  Ja, du kan utvide vår gratis Katalog-modul til å bli en nettbutikk med handlekurv etc. I tillegg kan du også knytte online betaling til via PayPal.

 • 9. Kan jeg bruke Bricksite uten å ha erfaring med hjemmesideredigering? Ja
  Les mer →

  Ja, Bricksite er intuitivt og er nettopp laget for at det skal kunne brukes av alle – unge og gamle, erfarne og nybegynnere.

 • 10. Vil hjemmesiden min bli synlig i søkemotorene? Ja
  Les mer →

  JA og NEI – det kommer an på hvilke søkeord du prøver å treffe, hvor mye konkurranse det er på ditt felt osv. Men som utgangspunkt har du riktig gode muligheter til å arbeide med søkemotoroptimalisering hos Bricksite. Du kan feks kontrollere adresselinjer til sidene dine og meta-tittel/beskrivelse.