Skapa en gratis hemsida Skapa en gratis hemsida

Behov av hjälp?

De 10... frågor och svar

Börja gratis nu
precis som 134501 andra
 • 1. Kan jag verkligen få en 100% gratis hemsida? Ja
  Läs mer →

  JA, det är sant. Du kan få en 100% gratis hemsida på t.ex. www.bricksite.com/ditt-namn med upp till 10 sidor och med 25Mb lagringsutrymme. I systemet kan du tillköpa eget domännamn, flera sidor, mer lagringsutrymme och många olika moduler till låga engångspriser.

 • 2. Kan jag få min egen domän? Ja
  Läs mer →

  JA, det kan enkelt göras genom att köpa en domän direkt i systemet (just nu endast .dk-domäner) eller genom att peka en existerande domän (alla slags domäner) på din Bricksite-hemsida via egen DNS-administration (bara lugn, vi har massor av vägledningar). 

 • 3. Jag har redan en domän - kan jag använda den hos Bricksite? Ja
  Läs mer →

  JA, du kan peka en vilken som helst domän på din Bricksite-hemsida. Det kräver att du kopplar ihop domänen via shoppen direkt i systemet. Om du önskar att flytta din domän, kan du för närvarande också flytta din existerande .dk-domän till din Bricksite-hemsida.

 • 4. Är det sant att det inte krävs något abonnemang? Ja
  Läs mer →

  JA, grundpaketet är 100% gratis och moduler, sidor, lagringsutrymme m.m. kan tillköpas för engångsbelopp. Dvs. att när du en gång har betalat för en modul - t.ex. Gästbok - så ska du inte betala för den igen. För några element som e-mailkonton (på egen domän) är det abonnemangsbetalning. Dvs. att här betalar man för 12 månader i taget.

 • 5. Kan jag på support om jag får problem? Ja
  Läs mer →

  JA, via support.bricksite.com hittar du massor av svar och vägledningar. Om du mot förmodan inte hittar svaret, kan du skriva till vår supportmedarbetare direkt från systemet. Vi svarar alltid inom få timmar. Telefonisk support är inte möjlig.

 • 6. Kan jag göra min egen design? Ja
  Läs mer →

  JA, med modulen Designstudio kan du anpassa samtliga designmallar i systemet. Om du önskar att börja helt från början (nästan) kan du välja en tom design, som du i mycket hög grad själv kan prägla. Men det är bara möjligt att arbeta med CSS och bilder.

 • 7. Kan jag lägga till min egen logo? Ja
  Läs mer →

  JA, med modulerna Logo-fil eller Designstudio kan du enkelt lägga till din egen logo. Det är olika hur mycket utrymme varje enskild designmall har till logotyper och var logofältet är placerat.

 • 8. Kan jag få en webshop med online betalning? Ja
  Läs mer →

  JA, du kan utöka den gratis Katalog-modulen till att vara en webshop med inköpskorg osv. Du kan dessutom etablera online betalning via PayPal. För närvarande understödjer vi också Dandomains betalningsgateway.  

 • 9. Kan jag använda Bricksite utan tidigare erfarenhet med hemsideredigering? Ja
  Läs mer →

  JA, Bricksite är intuitivt och är uppbyggt, så det kan användas av alla - unga som gamla, övade som nybörjare.

 • 10. Bliver min hemsida synlig i sökmotorerna? Ja
  Läs mer →

  JA och NEJ - det beror på vilka sökord du försöker att synliggöra, hur stor konkurrensen är på ditt område osv. Men grundläggande har du verkligen goda möjligheter att arbeta med sökmotoroptimering på Bricksite. Du kan t.ex. kontrollera dina sidors adresslinjer och meta title/description.