AGF Svømning

Flot DM Kortbane åben gruppe 2018

2018-11-06 18:07
AGF's senior svømmere leverede et flot DMK i Vejle.

Forberedelserne frem til stævnet, har været presset pga. den tidlige placering af stævnet i år, hvor der kun har været 15½ uge fra DM Langbane sluttede i sommers, inden DMK startede d.1. november.

Svømmerne gjord det utrolig godt, hvor antallet af svømmere, der kan være med i finalerne og blande sig i medaljerne er stigende :-)

AGF var seedet til 9 medaljer, 7 senior og 2 ungdomsmedaljer. Det blev til 14 medaljer i alt, 10 senior og 4 ungdoms.

Mængden af klubrekorder, taler også for sig selv. Det blev til i alt 9 klubrekorder, hvilket også er det største antal AGF har sat på et stævne, de sidste 6 år.

Efter stævnet blev Tobias Bjerg udtaget til Nordiske Mesterskaber i Finland :-)

AGF vil gerne sige tak til Lene Hjort og Peter Bjerg, som var officials i løbet af stævnet. Der skal også lyde en stor ros til Vejle Svømmeklub, for et velafviklet DMK.

Andreas Hougaard - 100 Bryst

AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk