Praktisk / Mad og drikke
Café Pakhuset
I samarbejde med Odder kommune

Mad og drikke

Restaurant TUMA

Besøg vores restaurant TUMA hvor du kan indtage 3-retters menu lavet af friske råvarer fra Tunø.

Læs mere på vores side

Man behøver ikke selv at medbringe madvarer til Tunø. Øen har en velassorteret købmandsgård, som ligger ca. 500 meter fra festivalpladsen, hvor man kan købe alt til fornuftige priser.
 
Købmandsgården har også en "filial" på selve festivalpladsen, hvor man kan købe de mest almindelige fornødenheder.
 
Derforuden serverer øens tre restauranter, Thunø Kro, Det gamle Mejeri og Stalden mad i hele åbningstiden.
 
Endelig behøver man slet ikke at bevæge sig udenfor pladsen, idet vores egen grillrestaurant, Teepee'en, laver gode grillretter m.m. til fornuftige priser.
 

Brunch i teltet

 
Under festivalen kan du købe vores berømte brunch i det store telt mellem kl. 8 - 12. Velbekomme.

Drikkevarer på Tunø Festival

Festivalen er i høj grad afhængig af salg af drikkevarer. Derfor må disse ting ikke medbringes på pladsen.

Bar 1

Skål!Fadøl, sodavand, kildevand, Cider, shots (rør)hvid og rødvin, div. drinks samt alkoholfri øl og snacks. Hvis du bare skal have dig en hurtig fadøl, så benyt Bar 2, eller Royalbaren. Har en god beliggenhed til venstre for scenen. Baren er næsten altid fyldt.

Bar 2

Fadøl, sodavand, kildevand, Tempt, Shots (rør) samt alkoholfri øl og snacks. Vi flytter bar 2 i år, og det er noget vi har arbejdet med i et par år, og nu er det lykkedes. Så der bliver salg ind og ud fra teltet. Det bliver en suveræn bar, at stå og hænge ud i.

Heinekenbaren

Flere forskellige slags øl, sodavand, kildevand, irish coffee, div. shots, kaffe, samt alkoholfri øl og snacks. Ligger i Royal teltene med drinksbaren. Her er festen godt gang hele dagen og til kl. 04.00 med højt humør.

Gokkes Kaffebar

Div. kaffer, Irish coffee, cafe latte, mexicansk kaffe, kakao speciel, og til en kop kaffe har vi også en god cognac, rom, whiskey eller Baileys. Som noget nyt prøver vi også små 10 cl. Baileys med forskellige smag.

En bar vi tror på bliver et kæmpe hit i et hyggeligt område med sofagrupper. 

Drinksbaren

Alverdens drinks, cocktails og shots. Her har vi også slush ice, der er ikke alkohol i, så børnene kan sagtens købe sådan en. Du kan selvfølgelig også få sodavand, kildevand og snacks. Som noget nyt prøver vi Red Bull og iskaffe i drinksbaren i år. Der kan købes cigaretter i drinksbaren. Er du er klar til at feste igennem helt til kl. 04.00, så er drinksbaren det helt rigtige sted.

Appelsinen

Da vi havde plads mangel i den gamle appelsin har vi som noget nyt i år (2011) bygget vores egen lille appelsin til friskpresset juice med vodka. Vi laver også filur i appelsinen i år. Den bliver helt fantastisk.

Deli'en

Her kan du købe pandekager med Nutella, pandekager med kødfyld, Sandwich og dejligt pasta med kødsovs.