/ Skolestart
Skolestart fortsat...
 
Vi råder over vores egen store padel-tennis bane, som giver mange muligheder ift. leg og sportsaktiviteter.
 
Endvidere har vi en lille park (hvor vi søger legetøj/havemøbler nogen?), og så har vi adgang til en stor fodbold- og basketbold bane. 
 
Klassen vil fortsat gå til svømning én gang om ugen udover idræt, og ture ud af huset bliver der en del af ligesom sidste år.
 
Caféen Matchpoint er stadigvæk på sin plads i stuen med lækre spanske retter. 
 
Læringsstil
Vi vil meget kort fortælle om læringsstilen på Bifrostskolen. Der findes mange læringsstiler, som der kan bruges mange ord på, men vores danske skole tager udgangspunkt i den skandinaviske. Hvad indeholder den kort og konkret? 
 
Læringsstilen på Bifrostskolen indebærer, at alle børn bliver hørt, og kan komme til orde. Der bliver taget udgangspunkt i en individuel tilgang (barnet før systemet), og i vigtigheden af et fællesskab. 
 
Børnene lærer at det er ok at stille spørgsmål, dvs. at se kritisk på tingene og reflektere. De øves i at argumentere og fremføre en dialog om diverse emner.
 
Ikke mindst lærer de om konflikttrappen, hvordan en konflikt kan tages op
allerede i de første trin, så den aldrig behøver at nå op på de øverste. Det har været imponerende at følge børnenes udvikling med dette. 
 
Skolen kører efter det danske undervisningsministeriets retningslinier med undtagelse af spansk undervisningen, som tæller 8 lektioner om ugen.
 
Skolen har et mål om højt fagligt niveau for hvert barn med individuelle tests og målsætninger.
 
Vil du vide mere om skolen, så se vores hjemmeside her.