Carsten Frøslev kommer fra Farum i Nordsjælland, og er uddannet skolelærer fra Haslev Seminarium i 1992 med speciale i dansk, matematik og idræt. 
 
Han har undervist i over 25 år, og har bl.a. arbejdet som afdelingsleder for ADHD afdelingen i Gladsaxe skole. Udover at undervise i flere år i folkeskolen har Carsten undervist børn med særlige behov på både behandlingshjem og specialskoler.
 
Inden han flyttede til Spanien for to år siden, havde han arbejdet som PPR konsulent i 4 år. Carsten har det sidste halvandet år undervist på Bifrostskolen.
 
Carsten var med da de første SFOer blev startet op i sin tid, og har lang erfaring med at tilrettelægge aktiviteter til mange børn i forskellige aldre og med forskellige interesser. Han har igennem årenes løb været på utallige lejrskoler rundt omkring i hele Europa.
 
Carsten formår at kombinere tryghed, faglighed og humor i sit arbejde med børn. Børnene på Bifrostskolen beskriver det bedst; "Det er svært at være længe i dårligt humør, når man har Carsten som lærer." 
 
 
--------------------
 
 
 
 
Anna Bjarnfoss kommer oprindeligt fra Island, men har boet i Danmark i 20 år. Hun er uddannet cand.merc. i Human Resources fra CBS i 1999.
 
Hun har hovedsageligt arbejdet indenfor TV- og finansbranchen som hhv. økonomiansvarlig i 8 år og HR manager i 15 år.
 
Anna har malet og uddannet sig indenfor billedkunst de sidste 12 år, og driver sit eget lille kunstforetagende  -bjARnfoss ARt -. Hun har udstillet hos virksomheder, kulturhuse og gallerier vidt omkring i Danmark, og her i Spanien i Fuengirola. Los Boliches og Malaga. 
 
Anna tager sig af økonomi, administration, juridiske anliggender, praktiske opgaver og markedsføring. Hun vil assistere ved undervisningen efter behov.
 
Alle de store som små opgaver, der er på en lille skole som Bifrost løser Anna og Carsten i fællesskab med udgangspunkt i, at kerneopgaven, børnenes læring og trivsel, altid er i højsædet. 
 
 --------------------
  
Lidt om os som familie
 
Vi har kendt hinanden i 15 år, været forlovet i 14 og blev gift i år........ja det var vist på tide :-) 
 
Vi er en sammenbragt familie, som tæller fire voksne drenge i alderen 20-30 år, hvor to af dem har beriget os med svigerdøtre fra hhv. Iran og Færoyerne. De bor alle sammen i Danmark.
 
Så har vi vores fælles barn og efternøler, Benjamin på 11 år, som går på Bifrostskolen. Til sidst må vi ikke glemme Coco, vores elskede Shih-tzu hund.
 
 --------------------