Danskundervisning for fastboende børn fortsætter næste skoleår

Bifrostskolen har ikke haft mange tilbud igennem årene til de fastboende, danske børn udenfor skoletid. Nu får de hele tre forskellige tilbud, hvor vi sidste år startede ét af dem; nemlig danskundervisningen.
 
Det blev en stor succes vil vi tillade os at sige. Alle børn fortsætter til næste år, og vi vil gerne give flere børn i alderen 4-16 år muligheden for at deltage i vores hyggelige, aldersopdelte dansk-grupper. 
 
Tilgangen til undervisningen er tredelt.;
 
1) En tydelig struktur, som giver barnet tryghed, 2) Princippet; "er du glad for at komme til dansktimerne, bliver du også glad for dansk", og 3) hvert barn bliver mødt med de forudsætninger de har i det danske sprog.
 
Undervisningen foregår på følgende dage:
 
Mandage    kl. 18.00 - 19.30 for 13-16 årige
Tirsdage     kl. 18.00 - 19.30 for 7-12 årige
Onsdage    kl. 18.00 - 19.30 for 4-6 årige
 
Vi holder torsdagene åbne indtil vi kender antal tilmeldinger. 
 
Tilmeldinger starter her i maj måned for næste skoleår. Du kan få mere information om dansktimerne ved at klikke her

Sommercamp i juli for alle sommerglade, danske børn

Lyder skumfiduser og snobrød ved bålet måske som noget bekendt? Ikke at Bifrostskolens sommercamp kommer til at tænde mange bål i sommervarmen, men en god grill i skyggen kan da også gøre det? Det vigtigste er at stemningen af sommer, sjov leg, hygge og fællesskab er der. 
 
Sommercampen, som foregår i perioden fra 3. juli - 28. juli, er et helt nyt tilbud fra Bifrostskolen. Vi tilbyder rigtig mange aktiviteter rettet til alle danske børn på Solkysten i alderen 6 - 13 år. Skolen har åbent fra kl. 9.00 - 16.00 mandag til fredag.
 
Vi lægger vægt på, at der også er et udvalg af danske lege og traditioner, og at børnene via legen kan opleve danske værdier, som de får mulighed for at italesætte sammen med kammeraterne.
 
Der bydes på adskillige kreative værksteder, forskellige sportsaktiviteter, klassiske brætspil og anden hygge, forskellige ture ud af huset og meget mere sjovt. 
 
Tilmeldinger er startet. Der kan vælges mellem to eller fire ugers forløb. Mere information om sommerskolen i juli kan du få her

Nu kan dit barn komme på dansk fritidsklub efter skole

Vi starter med en fritidsklub i Bifrostskolen efter sommerferien. Det er både et tilbud til børn som går på Bifrostskolen, og danske børn i spanske og internationale skoler. Det er et meget fleksibelt tilbud, hvor børnene kan vælge hvornår de har lyst og tid til at være med og/eller forældrene har behov for en pasningsordning på faste tidspunkter eller fra den ene dag til den anden.
 
Bifrostskolens fritidsklub giver danske børn i alderen 6 - 13 år på kryds og tværs af kysten mulighed for at mødes og lege sammen efter skole.
 
Hver dag vil der være tilbud om forskellige aktiviteter og lege, som barnet bliver præsenteret for når det ankommer. Det ville typisk være skiftende kreative værksteder, sportsaktiveter eller spil for at nævne nogle, og selvfølgelig er der også fri leg. Faciliterne byder også på at rulleskøjter, waveboard og løbehjul m.m. kan medtages (husk hjelm). Ipads og computere kan også medtages på eget ansvar.
 
Der er lektiecafé samt frugtordning hver dag. 
 
Der kan frit vælges hvor ofte barnet kommer om ugen/måneden (klippekortsordning), og hvor lang tid ad gangen i tidsrummet 15.00 til 18.00 mandage til torsdage og kl. 13.00 til 16.00 om fredagen.
 
Tilmelding starter fra 1. september, hvor der inden kommer mere information. 
 

Dagskole med drøn på

Dagskolen kører godt med glade børn, forældre og lærere, se Livet på Bifrost.  
 
Vi er begyndt at modtage indmeldelser til næste år. Hvis du eller nogen du kender, er interesseret i at vide mere om skolen, så kig videre her
 
Skolen skifter ejere. Læs mere her
 
Har du spørgsmål send os gerne en mail via kontakformularen her

Kontakt os her

Bifrostskolen
Calle Azabache
29630 Benalmadena
Spanien
Phone: 654474848 efter 15
IBAN ES23 2100 2678 9802 1024 9417 SWIFT code CAIXEBBXXX