/ Kære læser fortsat...
Kære læser fortsat...
 
Vi vil gerne støtte op omkring at vores børn får udvidet deres horisont og får muligheden for et større netværk og kan bibeholde det danske bedst muligt. 
 
Her kan du læse om vores første Sommercamp fra juli måned, hvor største delen af deltagerne kom fra de internationale skoler, håndfuld fra Bifrostskolen, én fra en spansk skole og enkelte var ferierende børn. 
 
Vi forklarer også hvad BiFO, vores nye fritidsordning/klub går ud på, og håber du og dit barn kan kan finde noget interessant der. 
 
Endvidere giver vi en kort introduktion af dagskolen, som vokser sig større, nu med 24 elever til det kommende skoleår. 
 
Danskundervisningen kører fortsat i år. Den er målrettet de børn, som ikke modtager danskundervisning i egne skoler. Her har vi omkring 20 børn, og har stadigvæk ledige pladser. 
 
Vi tilbyder også spanskundervisning til voksne. som afholdes af vores spansklærer Vanesa, og endvidere søger vi ekstra lærer til spansk i dagskolen.
 
Til sidst rækker vi hånden ud til jer, som muligvis sidder inde med danske børnebøger. legetøj og spil af enhver art til både indendørs og udendørsbrug.
 
Vi håber du tager godt imod vores nyhedsbrev, hvor vi prøver at afspejle vores langsigtede ambition med skolen, som er i rivende udvikling og med fundamentet i orden. 
 
God læselyst!
 
Anna og Carsten