Du finder Bifrostskolen her:
 
Calle Azabache s/n
Centro Deportivo
29630 Arroyo del a Miel
Benalmadena
At tilhøre to eller flere kulturer er en berigelse
 
Sproget er et vigtigt element når det kommer til identitetsdannelse og forståelse af den kultur man er i eller kommer fra. Derfor er det meget vigtigt at lægge et godt fundament for ens barn, så det har muligheden for nu og i sit voksenliv at kunne integreres bedst muligt i to (eller flere) kulturer.
 
Danskundervisningen på Bifrost bygger på at skabe et læringsrum hvor det talte, skriftlige og evnen til at kommunikere kan udvikles. Al kommunikation foregår på dansk -også i frikvarterne. Børnene synes det er sjovt bl.a. at lege "byen sover" og stikbold, og bliver bedre og bedre til at bruge dansk midt i legen. Så er det også ok lige at lave lidt grammatik bagefter.
  
Når børnene har nået et fælles mål på vist antal sider dansklæsning skal det jo fejres! Så holdes der læsefest! Det er der ingen børn, der vil gå glip af :-) En af mødrene har udtalt, at hun aldrig har set sin dreng komme så glad ud fra en dansk time. Det er da bare herligt, og lige som det skal være!
 
Undervisningen følger ellers retningslinierne fra undervisningsministeriets læseplaner for faget dansk. Grundet dagskolen har Bifrost en fuldt udbygget og up-to-date materialesamling.
 
Alle elever bliver testet to gange i læsning og i grammatisk forståelse. Børnene får lektier for som bliver tilrettelagt individuelt. De ældste elever har mulighed for at gå op til folkeskolens afgnagsprøver (FSA). 
 
Prisen er 600 euro for et helt skoleår, som skal betales inden 1 juli enten på skolen i tidsrummet 13.00 til 18.00 mandage og tirsdage eller betales med bankoverførsel med barnets navn og alder. Det er muligt at dele betalingen i to dele. 
 
Bankoplysninger:

IBAN : ES23 2100 2678 9802 1024 9417. SWIFT code CAIXEBBXXX

Caféen Match Point ligger i stueetagen på skolen. Graciella byder på god café mad og drikkelse, hvis forældrene vælger at vente på steet. Der er gratis wifi. 
 
Har du nogle spørgsmål er du velkommen at kontakte os her.
 
Vil du vide mere om læreren så klik her