Diverse / FAQ

FAQ

FAQ
 
HVORDAN KAN JEG BETALE?
Du kan betale ved at følge instrukserne når du bestiller i indkøbskurven. Men hvis du kontakter mig uden om (via min e-mail adresse) tager jeg imod MobilePay og overførsel til Netbank, samt kontanter, hvis du møder op og henter dine varer personligt.
 
HVAD SKER DER NÅR JEG HAR BESTILT?
Hurtigst muligt efter modtagelsen af din bestilling, vil du modtage en mail med bekræftigelse på din bestilling samt kontooplysninger hvortil indbetalingen skal ske til.   I den forbindelse vil også du få besked, hvis det skulle ske, at varen allerede er solgt – varen slettes hurtigst muligt fra online butikken når det er solgt.                     
  
KAN JEG SELV AFHENTE MINE VARER HVIS JEG VIL DET?
Ja, det kan du godt. Du kan afhente - og i den forbindelse betale - dine varer på min adresse efter aftale. Kontakt mig pr. mail.
 
KAN JEG FÅ SENDT VAREN BILLIGERE MED GLS ELLER DAO?
Ja, det kan du godt. Både GLS og DAO er billigere at sende med end Post Danmark. Når du har bestilt og kontaktet mig, udregner jeg en porto-pris (der skal jeg bruge info fra dig) og udskriver en label. Dermed er porto allerede betalt og du har et track&trace nummer så du kan spore din vare. Dette kræver også, at varen er betalt.
 
ER ALLE DINE KORT ENS?
Nej. Når jeg sidder og laver mine kort bruger jeg mange forskellige matrialer, bl.a. billeder fra ugeblade m.m. og derfor er der næsten aldrig et kort der bliver helt ens. Skulle det ske, at jeg har to - eller tre ens billeder, prøver jeg nogle gange at lave ens billeder, men helt ens bliver de aldrig. Det er faktisk kun ved 3D-kort at jeg kan lave så ens kort som muligt.
 
KAN DU MALE HELT ENS ÆG?
Nej. Ligesom med kortene er det umuligt at male 2 helt ens æg. Der vil altid være små forskelle. Men det er jo også det der gør dem håndlavet/håndmalede og unikke.
 
HVORDAN BLIVER DE MALEDE ÆG SENDT?
Alle håndmalede æg - uanset antal - bliver pakket forsvarligt ind og sendt som "Forsigtig" post med Post Danmark (se link under Salgsbetingelser). Men man har også mulighed for i stedet at afhente dem - og i den forbindelse betale for dem - på min adresse efter aftale. Kontakt mig pr. mail. for aftale.
 
Har du andre spørgsmål, så spørg endelig.