Til Salg / Mine kort / Kort Velkomstside

Kort Velkomstside

Velkommen til min side om kort.
 
Her vil jeg prøve at beskrive lidt om mine kort.
 
Unikke kort
Først og fremmest gælder det for alle mine kort, at der normalt kun er  1 stk. af hvert kort, da alle mine kort er hjemmelavet og derfor helt unikke. Jeg gør meget ud af at få farverne, på både kort og materialer til at passe sammen, og få kortene til at se godt ud. Få kortene til "at fortælle hver deres lille historie".
 
Det er svært - for ikke at sige umuligt, at lave 2 kort der er helt ens. Det er det, der gør kortene unikke og specielle. Men enkelte af kortene kan du også bestille flere stykker af. Det er for det meste 3D-kort og visse the-brevekort (te-blomster), men det står ved kortet, hvis der kan bestilles flere af det. 
 
Levering...
Der medfølger altid et stk. kuvert - endten hvid eller i matchende farve til kortet. Og alle kort leveres i cellofanpose. De fleste kort er standard størrelse (10 x 15 cm) men er der afvigelser står det ved kortet. Desuden er alle kort blanke indeni, så du selv kan skrive din egen tekst. Der er også nogle af kortene, der er uden tekst på foran. Det er så man selv kan vælge om man ønsker et kort med tekst (så kan du kontakte mig og jeg kan sætte den ønskede tekst på inden jeg sender kortet til dig) eller om det skal være et kort uden tekst. Dem er der jo også brug for.
 
Bestilling...
Ønsker du at bestille et kort til en helt speciel lejlighed (fx. bryllup, sølvbryllp, fødselsdag, m.m.), så kan det også lade sig gøre.
Du kontakter mig bare og vi finder i fællesskab ud af hvordan kortet skal se ud, ud fra dine ønsker (og mine evner). Bagefter kommer jeg med en pris, ud fra hvormange matrialer jeg skal bruge osv. Priserne er gerne omkring 15,- til 25,- pr. kort for disse speciallavede kort afhængig af størrelse og antal. Ved disse kort gælder selvfølgelig også, at de leveres med en tilhørende kuvert og i cellofanpose. Jeg giver en vis rabat ved større antal bestillinger (det snakker vi om).
 
Har du andre spørgsmål vedrørende kort, så kontakt mig.
 
Mere omkring Bestillinger:
 
Hvis du har en bestilling er der nogle få ting jeg gerne vil vide.
- Hvem er modtageren af kortet? Køn, alder, relation til dig.
- Har modtager en el. flere ynglingsfarver?
- Har modtager en hobby, et specielt job el. noget andet? (det kan være alt - drikker kaffe/the, er interesset i en speciel sport, spiller et instrument - et eller andet som du ved om denne person)
- I hvilken anledning skal kortet bruges? (fødselsdag, bryllup, andet)
- Ønsker du kortet enkelt eller må det godt være pyntet?
 
Tænk over disse ting og hav gerne svarerne klar når du kontakter mig for bestilling.