Til Salg / Malede Æg

Malede Æg

Her er nogle fotos af et lille udvalg af de æg som jeg maler.
 
Her på første foto er det et alm. hønseæg.
Grundfarven er lyseblå. Der er malet prikblomster på - skriftevis med hvid og mørkeblå. Dette æg kan bruges hele året.  (Bestillinger på dette æg modtages)
 
 
 
 
 
 
 
 
Næste foto viser også et hønseæg. Det har jeg malet rød på den nederste del og hvid på toppen. Så har jeg malet en tynd guldkant mellem det røde og det hvide. Derefter har jeg malet store blå prikker som jeg også har malet guld omkring. Dette æg kunne godt bruges som et juleæg, men kan også bruges hele året.  (Bestillinger på dette æg modtages)
 
 
 
 
Dette næste æg er bare en version af mange forskellige som jeg maler. Jeg maler dem bl.a. med blå bund og lys top, med brun bund og lys top, brun bund og guld top. Der er lige så mange versioner som der er farver. Det er bare at vælge farverne. Det eneste der går igen er det sort/hvide mønster i midten og så at jeg laver noget mønster rundt omkring. (Bestillinger på dette æg + versioner af det, modtages - kontakt mig mht. farver m.m.)
 
 
 
 
På dette foto ses et æg, som jeg har malet helt guldfarvet. Derefter har jeg limet en border fast midt på ægget. Det er meget dekorativt og jeg har borderne i 3 - 4 forskellige farver. Den sort/guld som ses her, så har jeg en rød/guld og så har jeg to forskellige helt guld-farvede. (Bestillinger på dette æg + versioner af det, modtages)
 
 
 
 
På disse 3 fotos ses et bredt udsnit af nogle af de æg jeg har malet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Disse to æg har jeg næsten malet ens. På det ene har jeg malet toppen guld og bund brun. Og omvendt på den anden. Så har jeg dekoreret den brune halvdel med guld - fri fantasi, og bagefter med lilla blomster ved midten.
 
 
 
 
 
Alle de æg som jeg maler er til ophæng og der er sat en lille silkesnor i, så de kan hænges op på fx. en troldhasselgren. Men de er også søde bare at have liggende i en glasskål.