Diverse / Salgsbetingelser m.m.

Salgsbetingelser m.m.

KortGalleriet er IKKE en virksomhed. Det vil sige, at du handler med privatpersonen bag hjemmesiden. Jeg bestræber mig dog altid på en god handel med fuld tilfredshed for begge parter.
 
Betaling
Jeg tager imod MobilePay og overførsel til netbank. Samt selvfølgelig kontanter, hvis du møder op personligt.
 
Levering
Når dine penge er registreret på min konto, bliver din(e) vare(r) sendt til dig i løbet af en dag eller to eller så hurtigt som muligt. Hvis det er noget jeg først skal have lavet, må der påregnes ekstra arbejdsdage. Skriv i besked-feltet hvis det er noget som haster eller som skal være færdig til en bestemt dato. NB! Jeg har ferie ligesom alle andre. Hvis jeg har ferie når du sender din bestilling, må du have tålmodighed. Jeg plejer at skrive på siden når jeg har ferie.
 
Fragt og leveringsomkostninger sker altid ifølge PostDanmarks takster pr. Se link: http://www.postdanmark.dk/index.jsp
Eller det kan sendes på anden billigere måde. Fx. via GLS el. DAO.
Bestiller du flere ting sammen, udregner jeg en samlet pris på portoen, så du sparer penge. Det hele kommer an på vægten - og Post Danmark!.
 
Bemærk
Hvis jeg ikke har modtaget din betaling inden 7 dage efter du har afgivet din bestilling, vil ordren blive annulleret. Medmindre du inden har givet besked om hvorfor du ikke kan betale inden de 7 dage, så vi evt. kan blive enige om en forlænget tidsfrist.

Vær også opmærksom på, at jeg ikke afsender varen før din betaling er registreret i banken.
Normalt er bankens ekspeditionstiden 1-3 hverdage efter modtagelse af betaling afhængig af hvilken banker vi har. (undtagen MobilePay, hvor jeg kan sende din vare samme dag du betaler)

Jeg giver 14 dages fortrydelsesret
Hvis du inden for 14 dage fortryder dit køb, bedes du kontakte mig før
du returnerer varen. Varen sendes retur for din egen regning.

Varen må ikke være anvendt eller på anden måde være beskadiget. Forseglingen på varen må ikke være brudt. Varerne skal returneres i original emballage, dvs. i cellofanposer til kort m.v..

Ved modtagelsen af varen, returnerer jeg pengene - eksklusiv forsendelse. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Garanti
Hvis der er fejl ved varen, bestræber jeg mig selvfølgelig på at afhjælpe fejlen hvis det er muligt, eller at tilbyde en så vidt mulig tilsvarende vare. Hvis det ikke er muligt eller hvis du som kunde ikke ønsker en anden tilsvarende vare, må vi naturligvis blive enige om at hæve handelen.

Ved tab af æg kan de selvfølgelig gå i stykker. Jeg yder ingen erstatning ved tab af æg eller slidtage ved brug af smykker.

Der er ingen garanti ved slidtage, misligholdelse eller fejlbehandling af produktet.

Malede æg kan ikke undgå at blive blege ved længere tids ophold i sol, og visse kan miste lidt af farven med tiden. Malede æg kan desuden heller ikke tåle vand. Visse smykker tåler ikke at blive kastet mod jorden.
 
Personlige oplysninger
Jeg videregiver ikke dine personlige oplysninger eller andre oplysninger vedr. handelen til tredje part.
 
For yderligere spørgsmål: Se under   FAQ