Rolf Andersen hundetræning

Jagt- og familiehunde

Jeg har gode tider ledige, både for- og eftermiddage. Ring for en times koncentreret træning af dig og din hund.
Al min træning er venlig motivationstræning. Sund fornuft, der virker, og her går man aldrig hjem, uden en succes!
Øvede som begyndere, jagt- eller familiehund, ring for en fokuseret enetime med din hund og tag hele den pukkelryggede med, hvis de har lyst. Al træning foregår udendørs. 
Både nye og gamle elever, ring dag/aften, også weekends, og reserver tid til en lektion på 28410417.
IkkeSMS! 1 lekt. kr. 350,- læs om min træning her .. 

Se Mathias Vogdrup-Schmidts portræt af labradors, med undertegnede og min hund Anton på Youtube eller her Apporterende hunde
 
Varsling af prisstigning: Som alle andre, har jeg set mig nødt til at hæve mine priser. Fra 1.1.24 koster en enetime kr. 400,-. Obs. tider bestilt før d. 1.1. koster stadig kr. 350,-! Jeg håber på jeres forståelse. Venlig hilsen Rolf

Enelektioner i dit tempo

Al træning foregår i dit og din hunds tempo. Somme tider får man trænet meget, andre gange er tiden ikke helt så meget til det. Derfor har jeg ikke krav til hvor mange lektioner du skal binde dig for. Vi tager 1 ad gangen, præcis hvornår og hvormange gange det passer dig! For her er det dig, og din hund, det handler om. At skabe den gode kontakt mellem jer. Hunde skal have glad hjernemad, ikke godbidder. Vi finder ud af, hvad der motiverer din hund. Øvelser du kan arbejde videre med, så at din hund med glæde kan lære at gøre, det du vil have den til. Hundetræning er sjovt, også for din hund!
Alle fotos på hjemmesiden og i mine bøger er taget af fotograf Jakob Boserup

Hundetræning

Hunde trænes med motivationstræning. Her er ingen hårdhændede metoder, men heller ingen godbidder, for præmierne er sjove opgaver for hunden. Både hunde og førere skal være glade. 

Med undtagelse af kamphunde eller blandinger af kamphunde, så er alle familiehunde og jagthunde velkomne uanset alder.

En lektion, ca. 1 time, koster kr. 350,- afregning kontant eller bankoverførsel. Ikke Mobilepay!
Bestil tid på 28410417 - ikke pr. SMS!! Bare ring, også aften og weekend.
Find kørevejledning og flere praktiske oplysninger her

Rabat på hundegrej

Er du elev hos mig, får du et rabatkort til Brogaarden korn og foderstof, der har forretninger både i Hørsholm og Lynge. De sælger alt indenfor hundegrej, ligefra foder, til bure, dummies, mine bøger og andet træningsudstyr.
Du får - 8% på alt i forretningerne - også det, er ikke har med hunde at gøre. Husk at bede om tilmeldingseddel.
 
Obs: Jeg har ingen økonomisk gevinst ved at I bruger kortet, men jeg har rådgivet om div. udstyr til hunde, og kan derfor stå inde for de ting, jeg evt. anbefaler jer at anskaffe jer.
 

Ny artikel og video om den gode aflevering

Der kommer mange hundeejere til mig med det problem, at deres hund ikke afleverer apporten ordentligt, og der er rigtig mange spændende udgaver af begrebet aflevering. Nogle hunde løber gerne ud, og samler pænt op, men løber så bare rundt, og vil ikke komme hen til føreren og aflevere. Andre kommer pænt hjem, men smider apporten ... Læs hele min artikel Den gode aflevering og se min nyeste forklaringsvideo YouTube - Aflevering
 
God fornøjelse! 
Rolf Andersen  | Tlf.: 28 41 04 17 | rolf-andersen@mail.dk