Rolf Andersen hundetræning

Både jagt- og familiehunde trænes!

Er der unoder, der irritererer, eller vil du godt i gang med at træne din hund til at blive tryg, glad og lydig. Om din hund er ung eller ældre kan du komme rigtig langt!
Al min træning er venlig motivationstræning. Ikke så meget hokus pokus, men masser af sund fornuft. Det virker, og her går du aldrig hjem, uden en succes!
Øvede som begyndere, jagt- eller familiehund, ring for en fokuseret enetime med din hund og tag hele den pukkelryggede med, hvis de har lyst. Al træning foregår udendørs, første lektion kl. 08.00, og sidste kan begynde kl. 17.00. 
Både nye og gamle elever, ring dag/aften, også weekends, og reserver tid til en lektion på 28410417.
IkkeSMS! 1 lekt. kr. 400,- læs om min træning her .. 

Gode gaveideer!

En bog om hundetræning er jo en god gaveidé, der kan åbnes igen og igen ... Jeg har skrevet hele 6 af slagsen, det er blot at vælge en, der passer til træningsniveauet, om det er en jagt- eller en familiehund!

Bøgerne fås på nettet og i boghandlere over hele landet! Læs mere nederst på denne side

Alle fotos på hjemmesiden og i mine bøger er taget af fotograf Jakob Boserup

Hundetræning

Hunde trænes med motivationstræning. Her er ingen hårdhændede metoder, men heller ingen godbidder, for præmierne er sjove opgaver for hunden. Både hunde og førere skal være glade. 

Med undtagelse af kamphunde eller blandinger af kamphunde, så er alle familiehunde og jagthunde velkomne uanset alder.

En lektion, ca. 1 time, koster kr. 400,- afregning kontant eller bankoverførsel. Ikke Mobilepay!
Bestil tid på 28410417 - ikke pr. SMS!! Bare ring, også aften og weekend.
Find kørevejledning og flere praktiske oplysninger her

Rabat på hundegrej

Er du elev hos mig, får du et rabatkort til Brogaarden korn og foderstof, der har forretninger både i Hørsholm og Lynge. De sælger alt indenfor hundegrej, ligefra foder, til bure, dummies, mine bøger og andet træningsudstyr.
Du får - 8% på alt i forretningerne - også det, er ikke har med hunde at gøre. Husk at bede om tilmeldingseddel.
 
Obs: Jeg har ingen økonomisk gevinst ved at I bruger kortet, men jeg har rådgivet om div. udstyr til hunde, og kan derfor stå inde for de ting, jeg evt. anbefaler jer at anskaffe jer.
 

Ny artikel og video om den gode aflevering

Der kommer mange hundeejere til mig med det problem, at deres hund ikke afleverer apporten ordentligt, og der er rigtig mange spændende udgaver af begrebet aflevering. Nogle hunde løber gerne ud, og samler pænt op, men løber så bare rundt, og vil ikke komme hen til føreren og aflevere. Andre kommer pænt hjem, men smider apporten ... Læs hele min artikel Den gode aflevering og se min nyeste forklaringsvideo YouTube - Aflevering
 
God fornøjelse! 
Rolf Andersen  | Tlf.: 28 41 04 17 | rolf-andersen@mail.dk