M
  
Jeg startede med at lære at spille på keyboard i 2000, lejede mig et keyboard og købte en bog der hedder "lær at spille keyboard" og startede helt fra bunden af med noder, og hvor tangenterne var på keyboardet......så med noderne startede det med c...og så blev der fyldt mere og mere på og ind imellem var der små nemme melodier man kunne øve sig på....så med stædighed og en stor portion selvtillid og vilje.......kom jeg godt igang.
 
Min musiksmag er meget alsidig, den svinger lige fra gamle operetter til det sidste nye inden for pop, blues og det sidste skud på stammen er country, ligeså er jeg meget begejstret for at spille melodier med klaverspil til.
Nedenunder kan i se hvilke af mine melodier der er mine favoritter. Dem jeg kan spille på keyboard. I øjeblikket kan jeg vel spille omkring 400 melodier.
 
 
Dette nummer hedde White picture
 
Hvis nogen af de omtalte ting her
på mit web-sted skulle have jeres
interesse, så kan jeg kontaktes på:

erlingp@mailme.dk   

Udveksling af erfaringer m.m.

Hvis der er nogle som mig der spiller på keyboard og kunne tænke sig at udvekle erfaringer, og evt. noder m.m., så kan i kontakte mig på mail adressen: 

erlingp@mailme.dk 
Jeg er blevet medlenm af en musikside der hedder: www.musiktilsalg.dk det er en spændende musikside, hvor der er et debat forum hvor man kan debatere alt muligt om musik, og købe og sælge instrumenter samt tilbehør

Erling Hansen  | erlingp@mailme.dk