M
  

Nyt Keyboard  Yamaha PSR S750

Med PSR-S750 vil du regere over hele lydbilledet, med alle de værktøjer du skal bruge til at skabe, arrangere, opføre og indspille musik i enhver genre. Features såsom Super Articulation gengiver enhver musikalsk nuance i akustiske instrumenter med fantastisk realisme og du har 325 Styles klar til at akkompagnere dig. Real Distortion-funktionen giver dig guitarlyde med de helt rigtige frekvenser og den rigtige dynamik - både til live- og indspilningsbrug. 


Et keyboard med mange muligheder

 

I september 2013 fik jeg mit nye keyboard,
Yamaha PSR S750 workstation.
Det er et uovertruffen proff keyboard der har mange finesser. Og til prisen følger det godt med i forhold til andre professionelle keybord.
Med PSR-S750 kan man regere over hele lydbilledet, med alle de værktøjer der skal bruges til at skabe, arrangere, opføre og indspille musik i enhver genre. Features såsom Super Articulation gengiver enhver musikalsk nuance i akustiske instrumenter med fantastisk realisme og man har 325 Styles klar til at akkompagnere sig. Real Distortion-funktionen laver guitarlyde med de helt rigtige frekvenser og den rigtige dynamik - både til live- og indspilningsbrug.
Denne melodi hedder
I remember you
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erling Hansen  | erlingp@mailme.dk