M
  
    Musik komponering på amatørbasis

Jeg er en inkarneret amatørmusiker, der har spillet i snart  4 år på keyboard. Jeg har  lært mig selv at spille, og også lært noder selv. I dag er  jeg så øvet at jeg kun skal spille melodien et par gange, så kan jeg den.

Hvorfor så komponer musik? Det er fordi jeg har fået et Pc program, der er utroligt let at komponerer musik i. Derigennem har jeg fået interesse for min egen komponering af musik.

Min genre er meget blandet. Mine favoritter er gode gamle slagere fra 60érne og 70érne. Ligesom jeg også har spillet en del Country musik på det sidste. og Blues musik, som jeg syntes har en god rytme og stilart. Det sidste jeg har spillet på det sidste er numre med guitar ála Shadow, det er bare lige mig, med guitar lyd, giver det musikken en helt anden klang og åndelighed.

NYHED NU ER DEN HER.......

Min første cd er nu på gaden. Jeg har komponeret 14 melodier, og de er sendt over til min gode ven og kollega Palle Hansen, hvor han har mixed og lagt effekter på numrene. Cd'en  hedder: Never Ending Love og det er en cd med hovedvægten på romantiske numre på de fleste numre.Prisen på cdén er 60 kr. afhentet, hvis den skal sendes, så koster den 75 kr..

 3 nye cdèr på gaden nu.
Så fik jeg endelig min nye cd 2 med lovesong vol 2 færdig, med udgivelse nu. Endvidere er det blevet til en cd der er Remixet af 60ere numre samt nogle af mine egne numre, den hedder silent heaven vol 3. Og det blev også til en cd med Remixet Techno - Dance - Pop vol 4 musik, en cd med power på. Dem sælger jeg også for 60 kr stk. + porto. Prøv at høre nogle af numrene på siden:  3 nye cdèr

I kan her tilmelde jer en nyhedsmail, og afgive en bestilling på den, skriv bare til: erlingp@mailme.dk  

Komponering på absolut begynder plan

Jeg vil understrege at min musik komponering er på begynderplan. Så derfor er store opgaver  ikke lige mig endnu. De musikfiler jeg komponerer bliver lavet som midifiler, indtil videre.

Jeg skriver ikke sangtekster, så der kan jeg ikke hjælpe jer..

Har du/I har et ønske om et stykke musik, så kontakt mig, så finder vi ud af det sammen.

I kan kontakte mig på:

 erlingp@mailme.dk

P.s. Jeg vil lige pointere at der er copyrigth på min musik.

 
Denne melodi hedder Do you remember

  

Erling Hansen  | erlingp@mailme.dk