Vores hytter

På Gilleleje Camping og Feriecenter har vi i øjeblikket tre slags udlejningshytter, luksushytter og Prærievogne samt de store safaritelte.
 

Safaritelte kan lejes i perioden 23. maj til 31. august.

Prærievogne kan lejes i perioden 1. maj til 31. august.

Ankomst fra kl. 13.00
Afrejse inden kl. 11.00

Prærievogn

Prærievognen er en lille træhytte indrettet som lille hotelværelse med dobbeltseng, bord og stole, lille køleskab, kogekedel og lidt service til morgenmad. Der er lys og varme i prærievognen. Man skal selv medbringe lagen, dyne, pude og sengelinned.

Luksushytte

Luksushytten er et mobilehome, som man oftest ser i sydeuropa. Den har eget bad og toilet, fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine og komfur. Der er et soveværelse med dobbeltseng og walkin-closset, værelse med 2 enkeltsenge, stort fælles rum med spisebord, sofahjørne og køkken. Luksushytten har desuden en stor terrasse med havemøbler.

Safaritelt

Glamping er det nye luksuscamping i telt. I stedet for at ligge på jorden, ligger man i rigtige senge og med fast gulv under fødderne. Medbring selv sengelinned. Der er ikke strøm i safariteltet, men det kan tilvælges.
 
Sengelinned - Håndklæder - viskestykker - rengøringsmidler m.m. skal selv medbringes.
 
Man kan leje dyner, puder og/eller sengelinned hvis man ikke ønsker at medbringe noget selv.
 
Slutrengøring kan bestilles hvis man ikke ønsker at gøre det selv.
 
Hund - kat eller andre kæledyr er ikke tilladt i hytter eller safaritelt..
 
Alle hytter samt safariteltet er røgfri.
 
HUSK at betale reservationsgebyret som står i bookingbekræftelsen, ellers annuleres bookingen!
 
Ved booking af ophold på Gilleleje Camping og Feriecenter accepterer man Gilleleje Camping og Feriecenters reglementer,  som forefindes på www.gillelejecamping.dk 
Gilleleje Camping & Feriecenter | CVR: 37528250 | Bregnerødvej 21, 3250 Gilleleje - Danmark | Tlf.: +45 60905900 | info@gillelejecamping.dk