Anns Manchester

Välkomna till Anns Manchester - En liten guide till en fantastisk stad!
 

Lite om Manchester

På dessa sidor kommer jag att skriva litegrann om det Manchester jag förälskat mig i. Jag är av olika skl ofta i staden, och jag ser det som mitt andra hem. Jag tänkte dela med mig av tips på god Mat, Dryck och Nöjen och jag hoppas det kan ge någon glädje att läsa om Englands Guldkorn. Jag skall försöka mitt bästa att vara opartisk, men jag anar redan nu att min kärlek till Manchester kommer att lysa igenom. Hursomhaver kommer här ett par sidor med mina guldkorn från Manchester.

Manchester United

Detta lilla stycke ärdet enda jag kommer att skriva om fotbollslaget Manchester United. Jag är verkligen inget fotbollsfan, och inte gillar jag speloch dobbel heller. Det skulle vara bingo i så fall, men mig veterligen har United inget lag i någon bingoliga. Och dessutom vete katten om det hade varit så roligt att titta på, hellre då spela bingo. Vill man spela något annat - poker - då har jag ett bra tips: Den bästa pokersidan på nätet
 

Zlatan och Manchester

Men nu spelar ju Zlatan i United, så det finns väl ingen utväg än att nämna honom. Så var det gjort. På matchdagar är det verkligen full fart på mnga ställen. Rödklädda herrar och någon enstaka dam firar glatt en seger, eller tröstar sig med en öl efter en bitter förlust. Trevlig stämning är det oftast, även om det kan bli högljutt ibland.