Poker på nätet

Jag har länge spelat poker, både på nätet och med vänner. Nu har jag hittat en pokersida jag verkligen gillar. Läs mer om den här :-)

Bästa pokersidan

Den bästa pokersidan

Jag har länge gillat att spela poker på nätet och har nu hittat min favoritsida vad gäller poker. Jag hittade Titanpoker via poker-sidor.se och deras "bästa pokersidan". Jag har redan spelat in min insättningsbonus, men fortsätter ändå att spela för att jag tycker jag vinner mer än vanligt. Nu satte jag inte in maxbeloppet, mest för att jag trodde det var svårare att hinna än det var. Sedan är 20.000:- ganska mycket att sätta in på en pokersajt, i alla fall för mig.
 
Jag spelar uteslutande Hold'em, men varierar mellan olika typer av spel. Jag gillar variation, men har aldrig fastnat för andra pokerspel alls. Ofta tycker jag det är för mycket tur inblandat, och det slipper jag gärna. I Hold'em är oddsen lätta att räkna ut, medans det i t.ex Omaha är stört omöjligt.
 
Jag har testat andra pokersidor tidigare, och jag har gillat många av dem. Jag är något av en av-och-på-spelare, så när jag spelar då spelar jag mycket. Sedan kan det dröja månader innan jag spelar igen, framförallt om pengarna har råkat ta slut på pokersajten jag spelar på. Men nu verkar det nästan som om det motsatta sker: ett uttag är i antågande. Så jag är nöjd med mitt nya val av pokersida, och kan rekommendera den till alla och envar.