Mat & Dryck är viktigt
 
Var man än är måste man se till att äta. Och när man nu gör det då skall man se till att äta gott. 
Vill man leta efter sätt att resa är man har lite fr lite pengar, då är bralånevillkor ett bra ställe att börja. Där kan du jämföra olika bankers lån och lånevillkor enkelt.
Viill man hitta andra billiga saker, då finns billigt online med alt råm billiga linser till kosttilskott.
Annars har man Aftonbladet
Det finns även ett ställe dr man kan boka flygresr via fygstole.

Mat & Dryck I machester

Här kommer mina tips på bra restauranger och barer i Machester. Ala är trevliga och rimligt prissatta. Vissa är mer av barhäng, andra mer fine dining.
 

The Picturehouse Bar

Här har du möjighet att ta en öl, drink eller en bit mat innan du ser en trevlig koster Enkel textredigering på Band on the wall - En kanonklubb med massor av olika upptrdanden av artister på väg upp. Alltid något kul på Fredagar, så mycket kan jag lova.
 
Maten är toppen, och priserna okej. Hyfsade priser får man säga, absolut inte billigt. Men väl värt varenda pund. Oddsen talar för att om du ser ett band här, kommer du höra tals om den i framtiden.
 

COD

COD äter du fantastisk japansk mat till ett förvånansvärt lågt pris. Även om det är i det övre skiktet i just Manchester, är det för oss svenskar ganska överkomligt. Precis som maten är deras service otroligt bra. Man trivs verkligen när man äter på COD.
 

Mumtaz

Nära Manchester Uniteds arena Old Trafford hittar man Mumtaz, en riktigt bra Indisk restaurang. Väl värt ett besök om man gillar Indisk mat. Det är så bra att det är värt ett besök ven om du inte gillar indiskt, du kommer antagligen tycka annorlunda efter du testat deras Kykling Korma - Min favoriträtt.
 
Efdter en god middag kan man dra sig till antingen ett Casino, eller till hotellrummet och spela poker på nätets bästa pokersida som jag nyligen hittat =)
 
Save

Kontakt