Om os / Bestyrelsen / Ressourcepersoner
Bliv medlem

Ressourcepersoner

Vi er så heldige at have en række personer, som hjælper med vores aktiviteter.
Tak for det!

Er du også interesseret i at hjælpe, så læs her: Links pil

 

BigKids koordinator og underviser
Naima Kirkefeldt
Tlf. 30 13 39 39
coachyou@coachyou.dk

Socialpædagog og NLP Master Practitioner. Uddannet coach og mindfullnessinstruktør. Er selvstændig og arbejder med unge og deres netværk. Medstifter og konceptudvikler på BigKids initiativet. Fungere som konsulent og underviser frivillige og ansatte i BigKids projekter og kontaktpersons ordningen.

BigKids administrative koordinator
Nina Wilke
info@bigkids.dk

Uddannet i Sundhedsfremme og sundhedsstrategier ved RUC. Ansvarlig for planlægning, og kontakten til familier, frivillige, sponsorer, ledelse og andre. Arbejder med udvikling af materiale om BigKids. Dokumenterer og evaluerer BigKids.

BigKids coach koordinator
Niels Christian Trane
info@bigkids.dk

Life Quality Guide, Folkeskolelærer og multisport instruktør. Individuelle og gruppe coaching for ledelse og famillier i BigKids. Ansvarlig for BigKidscamp og BigKids week-end ophold. Opsøgende i forhold til etablering af nye BigKids aktiviteter.

Faglig back-up
Per Brændgaard Mikkelsen
www.perbraendgaard.dk Links pil

Selvstændig sundhedsvejleder og underviser. Uddannet cand.scient human ernæring. Udvikler Små skridt metoden og skrevet hæftet "Små skridt til vægttab-der holder". Foredragsholder og underviser bla. på NUMO´s uddannelse til vægtstoprådgiver. Konsulent for virksomheder og organisationer. Samarbejder med Adipositasforeningen om faglige spørgsmål.

Inge Vinding
www.ingevinding.dk Links pil

Inge Vinding er diætist og psykolog. Hun fortæller her: Jeg arbejder med overvægt og forskellige former for overspisning. Der er mange forskellige grunde til, at man er blevet overvægtig. Det spænder lige fra indgroede vaner og ’et for godt liv’ med for meget hygge og ’god’ mad, til trøstespisning, forstyrret spisning, misbrug og spiseforstyrrelse som Binge Eating Disorder. Uanset hvad der ligger til grund for overvægten, er ændring af spisevaner en svær proces, og ikke mindst de psykologiske ’barrierer’ har stor betydning. I mit arbejde kombinerer jeg de tre elementer: Psykologi, ernæring og velsmagende mad. Jeg arbejder desuden ændring af spisevaner i forbindelse med livsstilssygdomme som fx diabetes og hjertekarsygdomme

 

Adipositasforeningen | Ringgade 115, 7600 Struer  | Tlf.: 28 404 304 | info@adipositasforeningen.dk