Individuelle sessioner

 
 
Når jeg har individuelle klienter, arbejder jeg med en kombination af yoga og samtale.

Det har vist sig, at det er en overordentlig god måde at håndtere f.eks. stress på. Vi kan ikke nøjes med at arbejde med en enkelt del af os selv; vi skal have både krop og psyke i spil – samtidig!
Når du kommer, tager vi en snak om den/de problematikker, du kommer med, og derefter arbejder vi fysisk med kroppen på madrassen. Sessionen er altså delt op i to dele. Vi slutter ofte af med afspænding.
Et af de meget vigtige områder, vi skal have fat i, er åndedrættet og dets givende effekt på krop og psyke. Du får teknikker, som du kan øve dig på derhjemme, og du får beskrivelser af de øvelser, vi arbejder med, med hjem.


Yoga

Yoga betyder 'at forene', og Hatha-yoga, som jeg underviser i, betyder 'sol og måne' - symbolerne på det mandlige og det kvindelige aspekt. Yoga arbejder altså med det hele menneske.
 

Psykoanalyse

Jeg tager udgangspunkt i den lacanianske psykoanalyse, der bygger på Freuds psykoanalyse. Lacan udviklede dog sin egen form for psykoanalyse. Han udforskede og udbyggede utrætteligt viden fra forskellige andre områder, herunder lingvistik, filosofi, psykiatri og matematik, men han gav aldrig slip på, hvad psykoanalysen kan fortælle om mennesket. 
Læs mere om psykoanalysen
 
Ring på 20 83 30 84 eller skriv til saycalundan@gmail.com for en aftale.
Betaling efter aftale.
 

Stress

Stress betragtes som en folkesygdom i dag. Rigtig mange af os er under pres for at nå det hele og få det til at ”gå op”.
Stress får vi, når vi over en længere periode forbruger flere ressourcer, end vi har til rådighed.
.
Helle Calundan | Venøgade 9, 4,tv,, 2100 København Ø - Danmark | Tlf.: 20 83 30 84 | saycalundan@gmail.com