Stress

Stress betragtes som en folkesygdom i dag. Rigtig mange af os er under pres for at nå det hele og få det til at ”gå op”. Tempoet og forventningerne (andres/egne) driver os ud over en grænse, hvor mange må give op og kapitulere og "gå ned med stress"

Stress får vi, når vi over en længere periode forbruger flere ressourcer, end vi har til rådighed.Så enkelt kan det siges. Vi er kommet på afveje i forsøget på at nå, opnå, tilfredsstille det, vi tror, vi skal/bør være/gøre.

Men det er ikke kun folk som er arbejdsstresset, der rammes hårdt, også arbejdsløse, studerende, kronisk syge, unge såvel som gamle kan rammes af denne ulykkelige tilstand.

Stress betyder 'at stringere' eller 'at snøre sammen'. Ordet betyder det, der er dets effekt!

Kronisk stress har en overordentlig skadelig effekt på vores krop og sind. Hvis ikke vi er opmærksomme på kroppens signaler -  for det er dér, vi kan aflæse vores stress -  kan vi risikere at ende med at "brænde ud" og muligvis rammes af angst og depression.
 
Så det er rigtig vigtigt, at vi bliver opmærksomme på at aflæse os selv og gøre noget ved det i tide - ja, helst forebygge  - at vi kommer i en stresstilstand.
 
Ring/skriv for individuel aftale
Helle Calundan | Venøgade 9, 4,tv,, 2100 København Ø - Danmark | Tlf.: 20 83 30 84 | saycalundan@gmail.com