Kategorier

Fremragende svømmestævne i Spektrum Odder

10-03-2016
Over 300 svømmere deltog i weekenden i Spektrum Odder Swim Cup 2016, som for 5. år i træk blev afviklet i Spektrum Odder Svømmehal.
Stævnet blev afviklet over 3 dage, og de mange deltagere blev indlogeret på Parkvejens Skole. For at få et så stort arrangement til at løbe rundt har over 50 svømmeforældre hjulpet til i løbet af weekenden, enten som official i svømmehallen eller som praktisk hjælp i køkkenet, på skolen eller i svømmehallen.

- Stævnet forløb rigtig godt. Der skal lyde en kæmpe tak til alle de frivillige, der har hjulpet klubben i denne weekend. Uden dem kunne vi aldrig have gjort det.

Afviklingen af stævnet gik upåklageligt, og stemningen har aldrig været bedre. VI har lavet flere nye tiltag igen i år, og især drikkedunkskast med præmiepenge til vores Sportigan bod var en stor succes.
Derudover er det glædeligt, at vi allerede nu har hørt fra mange af klubberne, at de gerne vil deltage næste år igen, udtaler formand for Odder Svømmeklub og stævneleder Lars Rasmussen.

Resultatmæssigt blev stævnet også en succes, hvor især de yngste konkurrencesvømmere nød godt af hjemmebanefordelen. Både Bobler, Talenter og klubbens andethold præsterede store personlige rekorder, og samtidig kvalificerede Kasper Johnsen og Cecilie Lauridsen sig til næste måned jyske mesterskaber, så klubben i alt har ti svømmere kvalificeret til stævnet, som afvikles i starten af april.

Flere svømmere kvalificerede sig også til det stemningsfyldte finaleafsnit lørdag aften, hvor der var indmarch på rød løber til klapsalver og musik. Her viste især Tobias Nielsen og Kathrine Bech Nielsen hvordan det skulle gøres, da de i yngste gruppe vandt flere medaljer og gavekort.

Odder Svømmeklubs førstehold har fokus på de kommende mesterskaber, men viste alligevel tænder ved at slå tre klubrekorder. Nikolaj Isdahl smadrede sin personlige rekord i 50m bryst, Oskar Jørgensen svømmede en rigtig god 400m fri, mens Mette Winther svømmede en glimrende 100m bryst, der alle gav ny klubrekord.

- I Odder Svømmeklub er vi stolte af, at vi kan løfte opgaven med at afvikle et så stort stævne. Vi har en fantastisk forældregruppe der hjælper til, og de er allerede i gang med at finde måder vi kan optimere stævnet på til næste, så det bliver en endnu større succes, udtaler sportschef for Odder Svømmeklub Mads Hjorth.

Kategori: Klub Nyheder