Sitemap
 
Så var vi med til Als Fjord dagen den 3. september. Det var en lidt hård rotur til Hardeshøj. Vi roede 3 timer i alt, men det var en dejlig dag.
 
Der skal roes til Så kom vi til Hardeshøj Der hygges og produceres røde sokker der nålebindes Så underholder Aabenraa Shantykor Se også presseomtale - og se mere på Facebook.

Hvis vejr og vind tillader det, kan du opleve Nydam Tveir på Alssund tirsdage fra ca. kl. 18.30 hvor Nydamselskabets medlemmer lufter Nydam Tveir i sit rette element.
 
Torsdage fra kl. 9 – 15 (hele året – dog ikke i frostvejr) arbejder bådebyggerne i nausten og ved båden.

…. vi fortæller gerne om projektet med at bygge Nydam Tveir og den Naust, som vi har bygget til vinteropbevaring af Nydam Tveir.

Fra 2. juli til 4. september kan du opleve naust og Nydam Tveir lørdage og søndage fra kl. 13 til 16 hvor medlemmer af Nydamselskabet står klar til at fortælle.
 
Lørdag den 30. og søndag den 31. juli afholdes der maritimhistoriske dage ved Nydambådens naust i Sottrupskov. Her samles områdets rekonstruktioner af Hjortspringbåden, Nydambåden og af vrag 5, det lille krigsskib, fundet ved Skuldelev i Roskilde Fjord. Der er åbent begge dage fra 10 - 16. Se mere her.
Nydamselskabet og Nydambådens Laug | Sottrupskov 36 A, 6400 Sønderborg  | info@nydam.nu